• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Normal de en gec aşılamanın 15.gunu kan testı verılıyor zaten canım sen neden vermedınkı
İlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydı

İlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydı
Benim de ikinci aşılamam ilkine göre daha zorlu ve ağrılı geçti. Bunun sebebi doktorumun işlem günü değişmesi de olabilir. O karakter takılırken de çıkarılırken de çok canım yandı.

Ikısıde normaldı ya.sızde aşılamanın ılk haftası adet sancısı kasık agrısı oldu mu acaba ben su an oyleyım de

Tüh ya üzülmeyin. Bende geçen ay isyan ettim resmen. Ama içimden bir ses aşılama yaparken boşuna yaptırıyorsun negatif olacak dedi
Onu bende dedim ama umarım aksi olur, her ay negatiflikten bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum şuan kasık gaz göğüs ağrım var dua ediyorum inşallah yerleşme tutunma birşey içindir. Umarım bu kadar uğraşlarımıza hayırlı sağlıklı güzel evlatlarımız olur ❤️

Benim olalı 8. Günüm 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor
Benımde 7.gunüm dun adet sancısı gıbı vardı bugunde kasıklarım agrıyo ıgne batıyor sankı
Bende de aynı, gaz da onu yapabilir diye düşünüyorum çünkü gaz çıkınca biraz rahatlıyorum😄 ayakda durmam bile ağrı yapıyo sanki. Göğüslerimde de var. Umarım tutunuyordur onun içindir ☺️
insAllah canım ya ne zaman test verceksın

Back