- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Siz nerde ikamet ediyorsunuz peki Antalya’da bir kaç yerde bulunuyor belki buradan gelir alırsınız yakınsanızAynen ovitrelle bulamadım hatta bugün tekrar gittim doktora hemşire tüp Bebek tedavisi görenler buldu dedi bende alt üst ettim bulamadım varsa söyleyin ordan alalım yok bilmiyoruz dediler eczanelerde yok hatta eczacılar bile kaç tanesi hasta geldi iğne olmadığı için tedavi yarım kalfi dedi evet reçeteyle hani olsa parayla da alacaktım söyledim Ankara'daki ecza depoları a kadar sordurdum olsa ordan getirecekdim inan nasip bir daha ki aya inşallah ilk bakcam bulcam getirtcem sonra tedaviye baslicam yoksa yatim kalıcak bı anlamı olmicak boşuna dışardan hormon yuklicem kendime
Bilemiyorum onu. Ben infertilite teşhisi ile takipte olduğum için ve 4 senelik evli olduğum için bu şekilde oldu. En iyisi siz bi muayeneye gidip görüşün1 senelik evliyim. 8 ay önce kürtaj oldum. Ücretsiz yaparlar mı bana da
Doğru söylüyorsunuz. Gidip görüşmek gerek, bakalımBilemiyorum onu. Ben infertilite teşhisi ile takipte olduğum için ve 4 senelik evli olduğum için bu şekilde oldu. En iyisi siz bi muayeneye gidip görüşün
Ben talep etmedim ama iki yumurtam vardı diğeri daha küçüktü doktor onun da biraz büyümesini istiyorum şansımız artsın dedi. ertesi gün kontrolde ikisinin de çatladıgını gördük sonraki gün de aşılama yapıldı zaten. Bilmiyorum sonuç ne olurKızlar aşılama ile ikiz gebelik şansımız daha yüksek dimi? Bunu isteyen var mı aranızda?
Merhaba kızlar 2. Aşılamamı oldum cuma günü ikiz istiyorum bakalım herseyin hayırlısı neler olacak rabbim ol derse oluyorKızlar aşılama ile ikiz gebelik şansımız daha yüksek dimi? Bunu isteyen var mı aranızda?
Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canım ? Belirtilerin var mı?Ben talep etmedim ama iki yumurtam vardı diğeri daha küçüktü doktor onun da biraz büyümesini istiyorum şansımız artsın dedi. ertesi gün kontrolde ikisinin de çatladıgını gördük sonraki gün de aşılama yapıldı zaten. Bilmiyorum sonuç ne olur
11 ocakta oldum canım. Düne kadar kasık batmam oldu çok. Dün ve bugün olmadı. Bugün cokkk az bel ağrım oluyor ara ara..Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canım ? Belirtilerin var mı?
Düşünmeden de insan yapamıyor ama biraz düşünme akışına Bırak11 ocakta oldum canım. Düne kadar kasık batmam oldu çok. Dün ve bugün olmadı. Bugün cokkk az bel ağrım oluyor ara ara..
bilmiyorum sanki pozitif olmayacak gibi ama. gerçekten 1 haftayı nasıl beklicem bilmiyorum
Yok canım hiç kanamam ya da leke olmadı. Sen dün mü oldun? Önceki cuma mı?Düşünmeden de insan yapamıyor ama biraz düşünme akışına BırakAnladım canım negatif düşünme pozitif düşün iyi şeyler olsun aşılama yapıldıktan sonra kana ma , lekelenme oldu mu ? Canım bu arada
Dün oldum canım Benim de olmadı ilkine göre anlamadım bile şaşırdım resmen o yüzden sordumYok canım hiç kanamam ya da leke olmadı. Sen dün mü oldun? Önceki cuma mı?
Hııı ben ilk kez olduğum için bilemiyorum demek senin daha öncesinde olmuştu kanaman. Yani bence normal kanama olmamasıDün oldum canım Benim de olmadı ilkine göre anlamadım bile şaşırdım resmen o yüzden sordum
Evet evet bu 2. Asılamam canım kanama normal ama bu sefer olmamasına şaşırmıştım oyüzden sordumHııı ben ilk kez olduğum için bilemiyorum demek senin daha öncesinde olmuştu kanaman. Yani bence normal kanama olmaması
Hayırlısı gönlünüze göre olsun tabi ama ben isterim ikiz bir kerede iki çocuk ve bu defteei kapatırız diye düşünüyorum:)Ben talep etmedim ama iki yumurtam vardı diğeri daha küçüktü doktor onun da biraz büyümesini istiyorum şansımız artsın dedi. ertesi gün kontrolde ikisinin de çatladıgını gördük sonraki gün de aşılama yapıldı zaten. Bilmiyorum sonuç ne olur
Kaç yumurtanız vardı? Ve kaç cm oldular?Merhaba kızlar 2. Aşılamamı oldum cuma günü ikiz istiyorum bakalım herseyin hayırlısı neler olacak rabbim ol derse oluyorsizin nasıl gidiyor tedavi süreciniz
Bu aşılamada kaç ml olduğunu söylemedi ama 2 yumurtam oluşmuş sağda solda demişti canımKaç yumurtanız vardı? Ve kaç cm oldular?
Off çok heyecanlı bir süreç. Size birşey söylücem inanırmısınız bana henüz aşılama yapılmadı ama psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorumBu aşılamada kaç ml olduğunu söylemedi ama 2 yumurtam oluşmuş sağda solda demişti canım
Psikolojiktir yaaaOff çok heyecanlı bir süreç. Size birşey söylücem inanırmısınız bana henüz aşılama yapılmadı ama psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum
Henüz kesin değil gonal f kullanıyorum 21ocakta kontrolüm var o gün netleşecek sanırım. Yumurtalar daha küçüklerdi.Psikolojiktir yaaaAaa ne zaman aşılama gününüz peki? Ve ilk mi aşılama olacaksınız ?
Evet ilk kez girdik bu yola ve ilk aşılama olacakPsikolojiktir yaaaAaa ne zaman aşılama gününüz peki? Ve ilk mi aşılama olacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?