Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Siz nerde ikamet ediyorsunuz peki Antalya’da bir kaç yerde bulunuyor belki buradan gelir alırsınız yakınsanız

Kızlar aşılama ile ikiz gebelik şansımız daha yüksek dimi? Bunu isteyen var mı aranızda?
Ben talep etmedim ama iki yumurtam vardı diğeri daha küçüktü doktor onun da biraz büyümesini istiyorum şansımız artsın dedi. ertesi gün kontrolde ikisinin de çatladıgını gördük sonraki gün de aşılama yapıldı zaten. Bilmiyorum sonuç ne olur

Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canım ? Belirtilerin var mı?

Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canım ? Belirtilerin var mı?
11 ocakta oldum canım. Düne kadar kasık batmam oldu çok. Dün ve bugün olmadı. Bugün cokkk az bel ağrım oluyor ara ara..
bilmiyorum sanki pozitif olmayacak gibi ama. gerçekten 1 haftayı nasıl beklicem bilmiyorum

11 ocakta oldum canım. Düne kadar kasık batmam oldu çok. Dün ve bugün olmadı. Bugün cokkk az bel ağrım oluyor ara ara..
bilmiyorum sanki pozitif olmayacak gibi ama. gerçekten 1 haftayı nasıl beklicem bilmiyorum
Düşünmeden de insan yapamıyor ama biraz düşünme akışına Bırak Anladım canım negatif düşünme pozitif düşün iyi şeyler olsun aşılama yapıldıktan sonra kana ma , lekelenme oldu mu ? Canım bu arada

Yok canım hiç kanamam ya da leke olmadı. Sen dün mü oldun? Önceki cuma mı?

Hayırlısı gönlünüze göre olsun tabi ama ben isterim ikiz bir kerede iki çocuk ve bu defteei kapatırız diye düşünüyorum:)

Off çok heyecanlı bir süreç. Size birşey söylücem inanırmısınız bana henüz aşılama yapılmadı ama psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum
Psikolojiktir yaaa Aaa ne zaman aşılama gününüz peki? Ve ilk mi aşılama olacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…