Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Merhabalar aşılamamı 15 ocakta oldum bu benim 2.aşılamam bugün 23.gün adetim gecikti adet olacak gibiyim ama olmuyorum ilk aşılamada negatifi görünce bunda çok heveslenmedim adet olmadıkça ister istemez hevesleniyorum birkaç gün daha olmazsam test yapacağım siz kaçıncı günde test yaptınız

Merhabalar aşılamamı 15 ocakta oldum bu benim 2.aşılamam bugün 23.gün adetim gecikti adet olacak gibiyim ama olmuyorum ilk aşılamada negatifi görünce bunda çok heveslenmedim adet olmadıkça ister istemez hevesleniyorum birkaç gün daha olmazsam test yapacağım siz kaçıncı günde test yaptınız
canım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı

canım bence hamılesındır ınsAllah .bugune kadar olmadıysan vardır bence.14 15.gunde de verseydın kan çıkardı

Benimde 2.aşılamam 31 ocakda oldum.15 şubatta test verıcem

Mrb lar ben aşılama yaptırdım bugün 18. Günüm ve dünden beri çamur gibi leke geliyor kahverengi bu normal mi acaba bilen biri varsa aydınlatsın beni çok canım sıkıldi tutmadı diye fazla geliyor leke dünden beri de

Mrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzel dedi

Mrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzel

Bi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine de 🙏🏻 aşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.
Bugün tekrarladım çok silik bir çizgi var ama emin olamadım mimea erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_9163.webp
    IMG_9163.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 35
Mrb lar bugün 18. Günüm benim de aşılama da dünden beri çamur gibi leke geliyor benden normal mi acaba bu bide bugün lekem çok geliyor kahverengi leke ilk asilamam bide yarın kontrol um var kan verdim salı günü Dr bişey anlamadım dedi sen cuma günü tekrar kan ver dedi bişey var ama çok minik ne olduğunu anlamadım dedi rahim duvarı kalın güzel dedi
Kan sonucunux ne cıktı

Back
X