- 31 Ocak 2025
- 6
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Slm kzlar aşılamanz tuttmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam öncelikle şimdiden bunları araştırman seni çok strese sokacaktır o yüzden bence olumlu düşünüp kendinle kal çünkü bende çok araştırdım kötü yorumlar görünce üzüldüm iyi yorumlarla aşırı umutlandım vs bunlarda çok etkiliyor bence iyiliğin için söylüyorum beyine giriyor bir kere çünkü ben gittiğimde orda uğraşan tüp bebeğe geçen bir kadın vardı bana geldi dediki aşılama çok zor şansı yok falan ya aynı durumdan geçmişiz sonuçta nasıl böyle birşey dersin sonra muhattap olmadım insanlar çok değişik o yüzden diyorumBende pazertsi günü aşılama olcamda
Cuma günü adet günüm nomalde ama ne zaman vereyim bilmiyorum açıkcası cesaret de edemiyorumBenımde 7.gunüm dun adet sancısı gıbı vardı bugunde kasıklarım agrıyo ıgne batıyor sankı
insAllah canım ya ne zaman test verceksın
Gunun geldıyse test ver cnm ıdrarda varsa silikde cıkarCuma günü adet günüm nomalde ama ne zaman vereyim bilmiyorum açıkcası cesaret de edemiyorum![]()
Daha 10 gün oldu idrar yapsam olur mu? Siz ne zaman yapıyorsunuz testi? Adet günüm cuma benim. Hiç cesaret de edemiyorum ya adetin de geleceği varsa bu yüzden gelmeyebilirGunun geldıyse test ver cnm ıdrarda varsa silikde cıkar
Merhaba arkadaşlar ilk defa üyelik alıp yorum yapıyorum sessiz okuyuculardan olmuştum hepDaha 10 gün oldu idrar yapsam olur mu? Siz ne zaman yapıyorsunuz testi? Adet günüm cuma benim. Hiç cesaret de edemiyorum ya adetin de geleceği varsa bu yüzden gelmeyebilir![]()
Selam öncelikle şimdiden bunları araştırman seni çok strese sokacaktır o yüzden bence olumlu düşünüp kendinle kal çünkü bende çok araştırdım kötü yorumlar görünce üzüldüm iyi yorumlarla aşırı umutlandım vs bunlarda çok etkiliyor bence iyiliğin için söylüyorum beyine giriyor bir kere çünkü ben gittiğimde orda uğraşan tüp bebeğe geçen bir kadın vardı bana geldi dediki aşılama çok zor şansı yok falan ya aynı durumdan geçmişiz sonuçta nasıl böyle birşey dersin sonra muhattap olmadım insanlar çok değişik o yüzden diyorum
Selam öncelikle şimdiden bunları araştırman seni çok strese sokacaktır o yüzden bence olumlu düşünüp kendinle kal çünkü bende çok araştırdım kötü yorumlar görünce üzüldüm iyi yorumlarla aşırı umutlandım vs bunlarda çok etkiliyor bence iyiliğin için söylüyorum beyine giriyor bir kere çünkü ben gittiğimde orda uğraşan tüp bebeğe geçen bir kadın vardı bana geldi dediki aşılama çok zor şansı yok falan ya aynı durumdan geçmişiz sonuçta nasıl böyle birşey dersin sonra muhattap olmadım insanlar çok değişik o yüzden diyorum
As canm dgrudur haklsn insan strese giriyor ama yine sormak istedim çünkü benmde 3 denemem olacak oldnmu peki asilama hiçSelam öncelikle şimdiden bunları araştırman seni çok strese sokacaktır o yüzden bence olumlu düşünüp kendinle kal çünkü bende çok araştırdım kötü yorumlar görünce üzüldüm iyi yorumlarla aşırı umutlandım vs bunlarda çok etkiliyor bence iyiliğin için söylüyorum beyine giriyor bir kere çünkü ben gittiğimde orda uğraşan tüp bebeğe geçen bir kadın vardı bana geldi dediki aşılama çok zor şansı yok falan ya aynı durumdan geçmişiz sonuçta nasıl böyle birşey dersin sonra muhattap olmadım insanlar çok değişik o yüzden diyorum
Merhaba canm inşallah asilaman tutmuştur güzel sonuçlar alrsn rabbmn iznyle inslah Rabb'im herkesin gönlüne göre versin inşallah evlat istyen herkeze hayrlı evlatlar nasip etsin inslahArkadaşlar merhaba
Benim 10 gün oldu akıntım kahverengine dönmeye başladı böyle değişiklik olan var mı? Bu zamana kadar beyazdı sanırım ilaçda akıyordu
Aynı gun olmusuz bnmde 9.gunum uc dort gun once karın bel agrısı oldu gectı.sadece kasık agrım kaldı ara ara oluyor iğne batması gıbı oluyorMerhaba arkadaşlar ilk defa üyelik alıp yorum yapıyorum sessiz okuyuculardan olmuştum hepBenimde bugün asılama günü ile birlikte 9. Günüm ilk zamanlar kasıklarda adet sancım memelerde ağrı vardı ama hepsi yavaş yavaş kayboldu benim
Aşılama ne zaman oldunuzDaha 10 gün oldu idrar yapsam olur mu? Siz ne zaman yapıyorsunuz testi? Adet günüm cuma benim. Hiç cesaret de edemiyorum ya adetin de geleceği varsa bu yüzden gelmeyebilir![]()
Bende bı kaç saattir ara ara alt tarafimda batma hissettim adet mi olacak acaba bilemiyorum bu bekleyis çok zor inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız hepimizAynı gun olmusuz bnmde 9.gunum uc dort gun once karın bel agrısı oldu gectı.sadece kasık agrım kaldı ara ara oluyor iğne batması gıbı oluyor
Merhaba ilk yorumunun da bana gelmesine sevindim o zamanMerhaba arkadaşlar ilk defa üyelik alıp yorum yapıyorum sessiz okuyuculardan olmuştum hepBenimde bugün asılama günü ile birlikte 9. Günüm ilk zamanlar kasıklarda adet sancım memelerde ağrı vardı ama hepsi yavaş yavaş kayboldu benim
Aminnn inşallah.. umarım tüm bunlar tutunma belirtisidirMerhaba canm inşallah asilaman tutmuştur güzel sonuçlar alrsn rabbmn iznyle inslah Rabb'im herkesin gönlüne göre versin inşallah evlat istyen herkeze hayrlı evlatlar nasip etsin inslah![]()
10 gün oldu daha geçen çarşamba oldumAşılama ne zaman oldunuz
Ben cuma oldum gecen hafta10 gün oldu daha geçen çarşamba oldum
Aşılama gününüde sayarsanız sızın bugun 11.gün canım.29 ocakda olmussun aşılama.cunku cuma 31 ydı10 gün oldu daha geçen çarşamba oldum
Evet o günü saymıyorum onun için 10 gün diyorum yani şuan 10 gün sonrası. Açıkcası günü de istemeden tutuyorum beklediğim aslında adet olmam. Cuma günü adet başlangıç günüm. Ondan önce cesaret edip zaten test yapamam..Aşılama gününüde sayarsanız sızın bugun 11.gün canım.29 ocakda olmussun aşılama.cunku cuma 31 ydı