• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benim umudunu kaybetme hersey Allahtan hayırlısını iste ismini bilmiyorum ama senin için çokça dua edicem canım 🙏
Allah razı olsun tüplerim bağlı benim tüp bebek tedavisinede artık gücüm kalmadı o yüzden benim için herşey bitti canım inşallah sen pozitif sonuç alırsın 🙏😥

Merhaba kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım iki katı artmış 311 çıktı iyi güzel artmış dediler sanırım artık hamileyim desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah keseyide kalp atışınida duyarım hepinize bol bol dua ediyorum allahim herkesin gönlüne göre versin
Sağlıklı kucağına almanı dilerim bebeğini sorunsuz devam eder gebeliğin inşallah

Merhaba kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım iki katı artmış 311 çıktı iyi güzel artmış dediler sanırım artık hamileyim desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah keseyide kalp atışınida duyarım hepinize bol bol dua ediyorum allahim herkesin gönlüne göre versin
Sağlıkla kucağına al cook sevindim 🥰🌼🧿
Mutlu oluyorum böyle pozitifleri görünce çok güzel inşallah bizde güzel haberler veririz buradan . Test günüm 26.01 Allah yardımcımız olsun .
Transferimin 4, günü bugün sanki biraz adet gibi ağırlarım var cok cok hafif ama olumsuzu düşünmek istemiyorum

Sağlıkla kucağına al cook sevindim 🥰🌼🧿
Mutlu oluyorum böyle pozitifleri görünce çok güzel inşallah bizde güzel haberler veririz buradan . Test günüm 26.01 Allah yardımcımız olsun .
Transferimin 4, günü bugün sanki biraz adet gibi ağırlarım var cok cok hafif ama olumsuzu düşünmek istemiyorum
Kaşık ağrıları tutma belirtileri diyolar canim kötüyü düşünme

Ben 10 ocakta oldum doktorum 10 GN snra kan ver dedi bugun verdim benle transfer olan arkadş kan vermiş sabah pozitif çıktı şükür
Herkes cok erken test yapiyo benimki niye bukadar uzun anlamdim 15sinci gün benim

Merhaba kizlar araniza yeni katildim benim de haziran ayindan 4 tane dondurulmus embriyom var.bu ay transferim olacak insallah yarin adetimin 2.gunu doktor randevum var.transfer icin hangi ilaclar kullaniliyor

Mfk yöntemi diye bişey var onu deneyenler var instegramdan görmüştüm dondurulmuş embriyo yoksa bunuda dene canım geç cevap verince aklıma getirmek istemedim hayırlısı olsun hakkında bunda da var bir hayır kaç yaşında sın son sans mıydı
40 yaşındayım maddi durum sıkıntı canım doktor tekrar dene yaşına göre rahim çok iyi durumda dedi ama eşim kabul etmiyor artık 😔

Back