- 28 Temmuz 2021
- 14
- 25
- 3
- 36
Canım benim umudunu kaybetme hersey Allahtan hayırlısını iste ismini bilmiyorum ama senin için çokça dua edicem canımNegatif cıktı sonuç son umudumda bitti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim umudunu kaybetme hersey Allahtan hayırlısını iste ismini bilmiyorum ama senin için çokça dua edicem canımNegatif cıktı sonuç son umudumda bitti canım
Allah razı olsun tüplerim bağlı benim tüp bebek tedavisinede artık gücüm kalmadı o yüzden benim için herşey bitti canım inşallah sen pozitif sonuç alırsınCanım benim umudunu kaybetme hersey Allahtan hayırlısını iste ismini bilmiyorum ama senin için çokça dua edicem canım
Sağlıklı kucağına almanı dilerim bebeğini sorunsuz devam eder gebeliğin inşallahMerhaba kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım iki katı artmış 311 çıktı iyi güzel artmış dediler sanırım artık hamileyim desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah keseyide kalp atışınida duyarım hepinize bol bol dua ediyorum allahim herkesin gönlüne göre versin
Sağlıkla kucağına al cook sevindimMerhaba kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım iki katı artmış 311 çıktı iyi güzel artmış dediler sanırım artık hamileyim desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah keseyide kalp atışınida duyarım hepinize bol bol dua ediyorum allahim herkesin gönlüne göre versin
5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildiAmiin inşallah canım kacıncı gün embriyosu kactane transfer edildi sana?
İnşallah hepimizinki pozitif olur
Ben test yapmamak için cok sabırsızlanıyorum
Kaşık ağrıları tutma belirtileri diyolar canim kötüyü düşünmeSağlıkla kucağına al cook sevindim
Mutlu oluyorum böyle pozitifleri görünce çok güzel inşallah bizde güzel haberler veririz buradan . Test günüm 26.01 Allah yardımcımız olsun .
Transferimin 4, günü bugün sanki biraz adet gibi ağırlarım var cok cok hafif ama olumsuzu düşünmek istemiyorum
İnşallah öyledir . Cok tevekkül ediyorum , Allah’a sığındım .Kaşık ağrıları tutma belirtileri diyolar canim kötüyü düşünme
İyi bakalım süper inşallah pozitifleri görürüz5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Benimde ilk denemem transferim olmadi o günü sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hayirlisini versin hepimiz içinBenim ilk denemem belki birdahaki sefer verir. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Amin inşallah Sizin cook az kalmışMerhaba kizlarrr bende ayin 7 sinde ilk tarnsferimi oldum 21 rinde test yapcam insalaaa hepimiz pozitifleri görürüz
Bide bana sor canmm dakikalar bile geçmiyorAmin inşallah Sizin cook az kalmış
Ben 10 ocakta oldum doktorum 10 GN snra kan ver dedi bugun verdim benle transfer olan arkadş kan vermiş sabah pozitif çıktı şükürMerhaba kizlarrr bende ayin 7 sinde ilk tarnsferimi oldum 21 rinde test yapcam insalaaa hepimiz pozitifleri görürüz
İnşaallah seninde pozitif olurBen 10 ocakta oldum doktorum 10 GN snra kan ver dedi bugun verdim benle transfer olan arkadş kan vermiş sabah pozitif çıktı şükür
Sonucun çıkınca inşallah bizede güzel haber verirsinBen 10 ocakta oldum doktorum 10 GN snra kan ver dedi bugun verdim benle transfer olan arkadş kan vermiş sabah pozitif çıktı şükür
Herkes cok erken test yapiyo benimki niye bukadar uzun anlamdim 15sinci gün benimBen 10 ocakta oldum doktorum 10 GN snra kan ver dedi bugun verdim benle transfer olan arkadş kan vermiş sabah pozitif çıktı şükür
40 yaşındayım maddi durum sıkıntı canım doktor tekrar dene yaşına göre rahim çok iyi durumda dedi ama eşim kabul etmiyor artıkMfk yöntemi diye bişey var onu deneyenler var instegramdan görmüştüm dondurulmuş embriyo yoksa bunuda dene canım geç cevap verince aklıma getirmek istemedim hayırlısı olsun hakkında bunda da var bir hayır kaç yaşında sın son sans mıydı