• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldi 😞😞 böyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya 😞😞😞
Tutunmadır endişe etmeyin... Doktorunuza haber verin. PRogesteron iğnesi verebilir. Kan sulandırıcıları azaltabilir...

Tutunmadır endişe etmeyin... Doktorunuza haber verin. PRogesteron iğnesi verebilir. Kan sulandırıcıları azaltabilir...
Yarın sabah test vercem ama sanki adet olcam çünkü adet öncesi de böyle başlıyor. Progesteron iğneyi 2 ye çıkardı geri doktorum

Yarın sabah test vercem ama sanki adet olcam çünkü adet öncesi de böyle başlıyor. Progesteron iğneyi 2 ye çıkardı geri doktorum
Adet benzer sancılar normal.. Merak etmeyin progestron aldığınız sürece adet olamazsınız yani adet sancıları değil🙂
Yarın bize güzel haberleri verin😌

Selam kızlar , benim de bugün yumurta toplama oldu. İlk tüp bebek maceramız .
Yarın hastaneyi arayıp bilgi alacağım .
Ona göre de hayırlı sonuçlarla inşallah transfer yapılır diye umuyorum. Hepimiz güzel haberler verelim inşallah 🌼

Kuzum nasıl geçti tarnsfer.. Neler yapıyorsun.. Test günün ne zaman?
Transfer yapıldı 2dk sürdü bisey anlamadım hissetmedim yarim saat dinlendim sonra eve geçtim benim testim 16.01 pazar günü belirti olarak çok gazim vardı bugün hiç olmadı şişkinliğim vardı oda bugün geçti sadece goguslerim hassas dokununca ağrıyor vede simdi midem bulanıyor ama bu ilaçlardan ve yediklerimden olabilir midem hassas biraz çoğu şey dokunuyor. Kasiklarimda ağrım yok bakalim hayırlısı belirti aramak kafa yoruyor en iyisi doktorun verdiği test gününü beklemek

Bhr994 Bhr994 kuzum ilgilenemeyeceksen devir alabiirim... İşyeri deveretmek gibi bir açılış yaptım ama sanki biraz hareketlenmeli...
Merhaba canım cok iyi olur sevinirim gercekten ben daha yeni olduğum için inanki pek anlamıyorum.. teşekkür ederim simdiden kolay gelsin💜 herhangi bişey yapmam gerekiyormu devretmek için 😅

Transfer yapıldı 2dk sürdü bisey anlamadım hissetmedim yarim saat dinlendim sonra eve geçtim benim testim 16.01 pazar günü belirti olarak çok gazim vardı bugün hiç olmadı şişkinliğim vardı oda bugün geçti sadece goguslerim hassas dokununca ağrıyor vede simdi midem bulanıyor ama bu ilaçlardan ve yediklerimden olabilir midem hassas biraz çoğu şey dokunuyor. Kasiklarimda ağrım yok bakalim hayırlısı belirti aramak kafa yoruyor en iyisi doktorun verdiği test gününü beklemek
Aynen belirti arama hiç.. Bolca dinlenmeye bak.. Az kalmış test gününe.. İnş pozitif göreceksin.. Genel anlamda belirti olmuyormul galiba..

Kızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldi 😞😞 böyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya 😞😞😞
Benim kızımda leke gelmişti 4 yaşında ablası kendini yorma ilaçları bırakma

Herkese selam , yarında bana 3. Gün embriyosu transferi yapılacak heryerde okuyorum 5.gün daha iyidir vs bende yumurta rezervi de az. Araştırma hastanesi olduğundan kalite vs de soramadım söyledikleri kadar aklıma da gelmedi gerçi hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah 🥰🥰

Herkese selam , yarında bana 3. Gün embriyosu transferi yapılacak heryerde okuyorum 5.gün daha iyidir vs bende yumurta rezervi de az. Araştırma hastanesi olduğundan kalite vs de soramadım söyledikleri kadar aklıma da gelmedi gerçi hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah 🥰🥰
Hiç öyle düşünme... 2.gün embryosu bile tutan çok fazla kişi var..
Buna odaklanmadan bebeğinizi sahiplenerek size tutundugunu hissederek kalkın...

Hiç öyle düşünme... 2.gün embryosu bile tutan çok fazla kişi var..
Buna odaklanmadan bebeğinizi sahiplenerek size tutundugunu hissederek kalkın...
Ayyy o kadar duygusalım ki vallaha duygulandım yazdığınıza ..
iyi ki varsınız inşallah güzel haberler alırım inşallah . 3 yumurta vardı 3 ü de dollendi biri güzel yarın gelin görüşelim dendi . Allahım merhamet etsin bize inşallah nerde evlat isteyen varsa

Ayyy o kadar duygusalım ki vallaha duygulandım yazdığınıza ..
iyi ki varsınız inşallah güzel haberler alırım inşallah . 3 yumurta vardı 3 ü de dollendi biri güzel yarın gelin görüşelim dendi . Allahım merhamet etsin bize inşallah nerde evlat isteyen varsa
Amin inş.. Bizim morale ihtiyacımız var. Vücudumuz hazır.. Emin olun embryonuzda hazırdır. Sizin yumurtalar sağlıklı ve hepsi döllenmiş. İnş bir tanesi size evlat olur.. Hayırlı haberler ile gelin..
Benimde 27 ocakta transfer zamanım bende heycenla bekliyorum. Eşim bile gün sayıyor :)

Amin inş.. Bizim morale ihtiyacımız var. Vücudumuz hazır.. Emin olun embryonuzda hazırdır. Sizin yumurtalar sağlıklı ve hepsi döllenmiş. İnş bir tanesi size evlat olur.. Hayırlı haberler ile gelin..
Benimde 27 ocakta transfer zamanım bende heycenla bekliyorum. Eşim bile gün sayıyor :)
İnşallah arkadaşım öyle tevekkül ettik . Allah’a şükürler olsun ..ol der ve olur inşallah şeninde güzel haberlerini almak nasip olur .
İnşallah dua ediyorum hep 🌼hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese herkese . İnsan ne yapacağını şaşırıyor benim ik tüp bebek deneyimim ilk yazdığımda macera demişim artık nasıl macera dediysem uzun yolculuk meşaketli 😍 olsun değer

Kızlar bende pazartesi transfer oldum ilk 4 gün kasık ağrım oldu şuan bişey yok ara ara sızı giriyor sadece birkaç saniyelik. Sizde varmı bişey?

Back