• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben 1 Ocak ta transfer oldum 2 adet taze 3.gun embriyosu ile şu anda beklemedeyim canım.insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Aramızda birkaç gün var bende dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 1.günüm test günün ne zaman benimki 17 ocak

Allah razı olsun onlardanda. Senin ilk sefer yatmadıgın içinmi oldu canım dr ne dedi tam olarak 🤔
Yatmadım ben kendime cok güvendim o zaman gorumcemde hamileydi kaynanam onun yanindaydi yalnızdımmecbur yatamadim busefer nolursa olsun hazir yiycem yine kalkmiycam rahim agzi yetmezligim.var insallah tutunur

Ben transfer oldum kizlar karnimin guruldamasi ve gaz durumundan baska bişeyim yok ama yatıyorum ve sadece tuvalete kalkıyorum benim rahim agzi yetmezligim var cunku bu ikinci gunum herkes icin hayırlısı olsun inşallah isteyen herkesin olsun insallah
Hayırlısı olsun canım benimde bu gun 1.günüm benimde dünden beri karnımda guruldama var bunlar normal belirti arama herkez farklı oluyor test günüm ne zaman benimki 17 ocak

Yaa cok sevindim yerinden kalkma uzan bende öyle yapıcam annemler gelip yemek falan yapacaklar iyiki onlar varlar 😍. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler. İnşallah pozitif olduğumuzu yazmak nasip olsun buraya 💜
Aminn inşallah

Hayırlısı olsun canım benimde bu gun 1.günüm benimde dünden beri karnımda guruldama var bunlar normal belirti arama herkez farklı oluyor test günüm ne zaman benimki 17 ocak
19 ocak ama yarin progesteron e2 tahlilim var bakalım hayirlisi insallah guruldama hafifledi bugun ama sanci var

Hayirlisi olsun insallah bizimledir bebitolar

Merhabalar benimde bu cuma transferim olacak 6 dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edilecek 5.gun transferi olacak ve benimde ilk denemem Allahın izniyle hayirli sonuçlar aliriz
Bugün transferin oldumu canım aramızda 1 gün var bende dün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 1.günüm 17 ocak test günüm

Merhaba kizlar Allah'ım bu süreçte herkesin yardımcisi olsun hayırlı sonuçlar almak dileğiyle 🤲 benimde bu ay transferim olacak inşallah ilk denemem sebebsiz infertilite dendi oyuzden korkuyorum sorunun ne olduğunu neyle karşılaşacağımızi bilememek korkutuyor bu surecte, 12ocakta kontrolüm var bakalım ozamanki sonuçlara göre 5gun sonrada transferini yaparız dedi doktorum, beklemekteyim bende

Yatmadım ben kendime cok güvendim o zaman gorumcemde hamileydi kaynanam onun yanindaydi yalnızdımmecbur yatamadim busefer nolursa olsun hazir yiycem yine kalkmiycam rahim agzi yetmezligim.var insallah tutunur
Canım benim inşallah seninde benimde bebişlerimiz sımsıkı tutunur bugün cuma cok dua edelim 💜🤲🏻

Bugün transferin oldumu canım aramızda 1 gün var bende dün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 1.günüm 17 ocak

Bugün transferin oldumu canım aramızda 1 gün var bende dün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 1.günüm 17 ocak test günüm
Bugün transferim yapildi 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. 16.01 test günüm 🧿 hayirli pozitif haberlere inşallah

Bugün transferim yapildi 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. 16.01 test günüm 🧿 hayirli pozitif haberlere inşallah
Benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi dün ama test günüm 17 ocak sana 16 ocak demiş doktorun

Benimde ilk dememem ama içimde hiç bir his yok nebilim sanki buda olumsuz olacak gibi. Negativ görmeye alışık olduğum için galiba 😅. Birtane yumurta toplandı benden amh düşüklüğüm var o bile zar zor bulundu gerçi izliyorum instagramda amh düşük olup birden fazla yumurtası cıkan. Bence bu doktorun tecrübesinden kaynaklanıyor. Burdaki drlar bukonuda türkiyeden gerideler. Eğer olumsuz olursa türkiyeye gelip denemek istiyorum bakalım hayırlısı olsun 💜
Rabbimden ümit kesilmez bende pko var o yüzden ilk defa avantajını yaşadım 30 yumurta toplandı ama iki tane nasip oldu doktorum iki transfer yapmak istiyor ama bende korkuyorum bakalım neler olucak Çarşamba kontrole gidicem hayırlı haberler almak nasip olsun bizlere inşallah 😊

Benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi dün ama test günüm 17 ocak sana 16 ocak demiş
Hemşire bana 14.gunde test yaptırıyoruz dedi 5gunluk embriyodu pazarda 14.gunu oluyor zaten pazar alacagim sonuca göre 2gun sonra tekrar yaptircaz kan değerleri daha yükselirse artık tutmus oluyor hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin hangi ilaclari kullanıyorsun

Iyiyim cok sukur bugun tahlil yapildi e2 progesteron e2 278 progesteron 13.83 karindan igne verdiler progestani gunde dorde cikardilar dua ediyorum sadece dua

Iyiyim cok sukur bugun tahlil yapildi e2 progesteron e2 278 progesteron 13.83 karindan igne verdiler progestani gunde dorde cikardilar dua ediyorum sadece dua
Inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider pozitif düşün canım bebeğin için

Hemşire bana 14.gunde test yaptırıyoruz dedi 5gunluk embriyodu pazarda 14.gunu oluyor zaten pazar alacagim sonuca göre 2gun sonra tekrar yaptircaz kan değerleri daha yükselirse artık tutmus oluyor hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin hangi ilaclari kullanıyorsun
Inşallah pozitif sonuçlar alırsın bebeğini sağlıklı kucağına alırsın

Back