- 7 Ağustos 2020
- 59
- 36
- 18
- 30
Benim ilk denemem belki birdahaki sefer verir. hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinEvet bana verdi rahim duvarının kalın olması bebeğin tutunma ihtimalini yukseltiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk denemem belki birdahaki sefer verir. hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinEvet bana verdi rahim duvarının kalın olması bebeğin tutunma ihtimalini yukseltiyormuş
Amin inşallahhinşallah canım
Benimde ilk denemem inşallah güzel haberi almak nasip olsun bizlere burdan paylaşmak nasip olsun iki transfer mi yaptırcaksınıx bir tane miBenim ilk denemem belki birdahaki sefer verir. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
aynı durumdayız bende 5.5 aylık kaybettim şimdi ocakta transfer olucam aksilik olmazssaBen 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
Amiim inşallah canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın . İnşallah okadar iğneye ilaca değer bu çektiklerimiz . Evet az kaldı cumaya yarın belli olacak hayırlısı olsun kendimi cok fazla odaklamak istemiyorum sonra üzülmemek içinDoktor ilk estrofem ve coraspin verdi onlara basladim Pazar gününden beri progesteron igneye basladim salıdan itibarende ciro ve prednol kullanıyorum 3gunluk bu iki ilaç cuma gününe bırakıcam. Transferle birlikte estrofem coraspin ve progesterona devam edilecekmiş ilaçlar midemi aşırı rahatsiz ediyor iğne yerlerim ağrıyor inşallah çektiklerimiz boşuna olmaz Rabbım hayirli evlatlar nasip eder. Cumaya az kaldı
Benimde ilk dememem ama içimde hiç bir his yok nebilim sanki buda olumsuz olacak gibi. Negativ görmeye alışık olduğum için galiba . Birtane yumurta toplandı benden amh düşüklüğüm var o bile zar zor bulundu gerçi izliyorum instagramda amh düşük olup birden fazla yumurtası cıkan. Bence bu doktorun tecrübesinden kaynaklanıyor. Burdaki drlar bukonuda türkiyeden gerideler. Eğer olumsuz olursa türkiyeye gelip denemek istiyorum bakalım hayırlısı olsunBenimde ilk denemem inşallah güzel haberi almak nasip olsun bizlere burdan paylaşmak nasip olsun iki transfer mi yaptırcaksınıx bir tane mi
Yaa cok sevindim yerinden kalkma uzan bende öyle yapıcam annemler gelip yemek falan yapacaklar iyiki onlar varlar . Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler. İnşallah pozitif olduğumuzu yazmak nasip olsun burayaBen transfer oldum kizlar karnimin guruldamasi ve gaz durumundan baska bişeyim yok ama yatıyorum ve sadece tuvalete kalkıyorum benim rahim agzi yetmezligim var cunku bu ikinci gunum herkes icin hayırlısı olsun inşallah isteyen herkesin olsun insallah
Benimde ailem uzak kayinvalidem ve gorumcem var allah razi olsun onlardan kimse olmasada hazir yiycem kalkmiycam bir kere acisini yasadim cunkuYaa cok sevindim yerinden kalkma uzan bende öyle yapıcam annemler gelip yemek falan yapacaklar iyiki onlar varlar . Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler. İnşallah pozitif olduğumuzu yazmak nasip olsun buraya
Canim üzülme benim amh dusuktu duzenli protein agirlikli saglikli beslenmeyle dokuz yumurta bulundu cok sukurBenimde ilk dememem ama içimde hiç bir his yok nebilim sanki buda olumsuz olacak gibi. Negativ görmeye alışık olduğum için galiba . Birtane yumurta toplandı benden amh düşüklüğüm var o bile zar zor bulundu gerçi izliyorum instagramda amh düşük olup birden fazla yumurtası cıkan. Bence bu doktorun tecrübesinden kaynaklanıyor. Burdaki drlar bukonuda türkiyeden gerideler. Eğer olumsuz olursa türkiyeye gelip denemek istiyorum bakalım hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun insallah canim bende heyecanla bekliyorum dua edin insallahaynı durumdayız bende 5.5 aylık kaybettim şimdi ocakta transfer olucam aksilik olmazssa
Maşallah cok iyi bulunmuş benim estradiol hormonum yüksek buyüzden kackere iptal oldu tüp bebeğe başlamam. Dr iğneler etki etmez demişti eger yüksek olursa galiba buyüzdende az yumurta cıktı. Bakalım inşallah gerek kalmaz birdahaki sefere. İnşallah tek seferde tutar hepimizinkiCanim üzülme benim amh dusuktu duzenli protein agirlikli saglikli beslenmeyle dokuz yumurta bulundu cok sukur
Allah razı olsun onlardanda. Senin ilk sefer yatmadıgın içinmi oldu canım dr ne dedi tam olarakBenimde ailem uzak kayinvalidem ve gorumcem var allah razi olsun onlardan kimse olmasada hazir yiycem kalkmiycam bir kere acisini yasadim cunku
Merhaba benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transferi dün oldum bugün 1.günümMerhabalar benimde bu cuma transferim olacak 6 dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edilecek 5.gun transferi olacak ve benimde ilk denemem Allahın izniyle hayirli sonuçlar aliriz
Rabbim sabır versin çok zor bir durum inşallah bu sefer sımsıkı tutunur bebeğin sanaBen 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
Inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsinHerkese merhaba..Benim de kısmetse 12/01/2022 çarşamba transferim olacak.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin..
Test günün ne zamanben 1 Ocak ta transfer oldum 2 adet taze 3.gun embriyosu ile şu anda beklemedeyim canım.insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun canım bende dün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günümHerkese merhaba..Benim de kısmetse 12/01/2022 çarşamba transferim olacak.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin..