Ee hamilelikte 15-18 kilo alınması standar bu 25 yolu var kimisinde.. az az sık sık ye ayrıca fazla değil 2. Term de haftada 1 kilo alınması normalAhh ne güzel sureclerdesin kuzum bizleri de haberdar et inşallah ilk deneme de kavuşursun bebisine Amin
Amin kuzucum inşallah iyi ki yollarımız kesismis burda sizlerle
Yaaaa hemde nasıl ard arda gelsin güzel haberleriniz bu ayda ilaç kullanıyor musun canim
Ahh bebişim bana kilo deme 10 kg almışım 5 bucuk ayda şuan tartilmaya korkuyorum dikkat etmek istiyorum ama açımm ya doyamıyorum resmen ilk hamilelikte Dr 22 kg almıştım galiba gene değişmeyecek
1 kg mi kız hiç mi yiyip icmiyosun sen ne biçim adanalisin hiiiii
Süreç ne durumda kuzucum ilaç sipariş vermiştin eşin için ayriyeten tedaviye başladin mi
İnşaALLAH kendilinden nasip olur tedavi sürecinde kendilinden hamile kalanlar çok okudum sende onlardan biri olursun rabbimin izniyleValla canım daha Bi yol kat edemedik. Geçen ay, aşılama iptal oldu bayram girdi. Eşimde o ilacı 50 gündür kullanıyor fayda etti mi bügün görücez. Saat 13.00 de örnek verecek bugün. Hormon testi yaptı bide devlet hastanesindeki şimdi.
2. Aşılamayı bu ay yapıcaz inşallah. Olmazsa heyet raporu için anlaşmalı kurumda Bi aşılama daha yaptırmam lazım onuda hemen peşinden denerim. 2. Aşılama yı yapacağım kurum şartları sağlayan Bi hastane değil.
Sonrası Allah kerim tüp bebek yolları görünecek.
Sen nasılsın oğluş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
İnşallah canım icini ferah tutİnşallah insallah içim daralıyor biraz güzelce çıkarız bi sıkıntı olmadan İnşallah
Sen ne yaptın tatilde misin yoksaa
AminHerşey Allahtan
Allahım bizede nasip etsin inşallah
Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah canım sağlıkla gelsin
sabah ıkı ayrı marka yaptım kuzular, artımed nagatıf.Ona takılma canım keyfi yaşayan ay hamile kalan çok belli olmaz seninde çok yakın güzel günler inşallah merak etme
Cıkmaz ama ya kaç gün varki adetine durduk yere silik cızgi cıkartmaz hassas test sonuc da benim 6 gün varken cıkmıstı adete labaquikde kaset test de ama 11 günü yumurtlamıstımsabah ıkı ayrı marka yaptım kuzular, artımed nagatıf.
erken gebelık golge gıbı demekkı kendı cızgısı cıkıyor hıc olmazdı her ay yenı bıseyler yaaa..
neyse bır an once tup bebege baslamak ıstıyorum ama oda en erken temmuz sonu olur sanırım.
kuzum 11 ınde yumurtlama oldu benım mayıs 11.Cıkmaz ama ya kaç gün varki adetine durduk yere silik cızgi cıkartmaz hassas test sonuc da benim 6 gün varken cıkmıstı adete labaquikde kaset test de ama 11 günü yumurtlamıstım
Hayırlısı olsun 14 günden itibaren saysan 12 gün bugun bekle bakalım 2 gün daha olmazsan bakarsın insallah mucizen seninledirkuzum 11 ınde yumurtlama oldu benım mayıs 11.
12-13 catlama dıye dusunuyorum.
adet tarıhım 27 mayıs gorunuyor kuzum olsa cıkardı dıye dusunuyorum.
amın tatlımmm, ınsallahhh çokk sağolHayırlısı olsun 14 günden itibaren saysan 12 gün bugun bekle bakalım 2 gün daha olmazsan bakarsın insallah mucizen seninledir
Bekle bakalım canım erken gebelik yanıltıyor evet ama bazen de şaşırtıyor hiç belli olmazsabah ıkı ayrı marka yaptım kuzular, artımed nagatıf.
erken gebelık golge gıbı demekkı kendı cızgısı cıkıyor hıc olmazdı her ay yenı bıseyler yaaa..
neyse bır an once tup bebege baslamak ıstıyorum ama oda en erken temmuz sonu olur sanırım.
Hahahha başıma gelmediğinden normalmiş gibi düşünüyorumTövbe de mavişim rezil rüsva oldum bulantı kusma ikilisi cehennemi yaşatıyor insana.
Benim iştahım da bayağı açıldı artık kilo almaya başlarım, istemiyorum keşke hiç almadan doğuma girebilsek.
Evet canım o bakımdan düşündük şimdi bebek doğunca versek yanlış dusuncelere kapilabilir Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin inşallah bütün olumsuzluklar kalksın ortadanYani kreeş vermek mantıklı doğum yapınca en azından rahatlarsın biraz
Bizim sonuçlar çıktı maalesef her teste sonuçlar Bi geri gidiyor anlamadık gitti sinirlerim bozuldu artık
Kilo veriliyor canim o sıkıntı değil sıcak yaz günleri ağir geçirmek çok sıkıntıBulantı konusunu deme öyle cidden kusma koku hassasiyeti cok kötü bısey için dısına cıkıyo artık öğürürken altıma kacırıyorum abartısız bak illet yani tamm kilo almıyosum ama içinden geçiyo illallah ettiriyo seni duanı güzel yap kilo verilir bi sekil de dogumdan sonra
İyice belli artık canim göbekten çok bebeğe döndü artık baya baya hissediyor musun hareketleriniGöbüş biraz kendini belli etmeye başladıama hala yukarıda biliyo musun
Senin nasıl oldu iyice belli olmuştur hamile göbeği
Amin canım inşallah bunda da alacagm galiba o kadar sağlıkla gelsin de napalim kilo dediğin veriliyor sen neler yapıyorsun nasılsın bakalimEe hamilelikte 15-18 kilo alınması standar bu 25 yolu var kimisinde.. az az sık sık ye ayrıca fazla değil 2. Term de haftada 1 kilo alınması normalMaşaALLAH 5.5 aylık oldun az kaldı sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip olsun inşaALLAH yakışıklıyı
Ohh sefan olsun kuzum iyi geldi mi bariİnşallah canım icini ferah tut
Gittim geldim kuzum bu hafta
Ay cok hemde.Ohh sefan olsun kuzum iyi geldi mi bari
Iktirme seyirme şeklinde hissediyorum canım benimde yakında tamamen hamiş göbeğine dönerBekle bakalım canım erken gebelik yanıltıyor evet ama bazen de şaşırtıyor hiç belli olmaz
Hahahha başıma gelmediğinden normalmiş gibi düşünüyorum
Evet canım o bakımdan düşündük şimdi bebek doğunca versek yanlış dusuncelere kapilabilir Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin inşallah bütün olumsuzluklar kalksın ortadan
Kilo veriliyor canim o sıkıntı değil sıcak yaz günleri ağir geçirmek çok sıkıntıhiç başıma gelmedi merak ediyorum
İyice belli artık canim göbekten çok bebeğe döndü artık baya baya hissediyor musun hareketlerini
Amin canım inşallah bunda da alacagm galiba o kadar sağlıkla gelsin de napalim kilo dediğin veriliyor sen neler yapıyorsun nasılsın bakalim
Oh çok iyi olmuş canım kafan dağılmıştırAy cok hemde.
baya bunalmısım ya, bütün kederi bıraktık geldik
sen naptın bebısı gordunuz mu bugun du dımı kontrol ?
çok şükür canım, Allahım saglıkla kavustursun ınsallaahhOh çok iyi olmuş canım kafan dağılmıştır
Evet gördük canım çok şükür iyi o da bütün sıkıntım gitti
Amin minnoşum benim.Oy teyzesi sevsin onu MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına alıp sevip koklamaya nasip etsin sana ve hamile olan herkese ve hamilelik dileyen herkeslere.. Ben çocuğu okula götür getir kilo vermeye odaklandım hala pas geçiyoruz.. nasipte varsa olur nasılsahayırlısıyla... Ve amin amin güzelim kendine dikat et canını sıkma hiç birseye bide tatlılardan uzak dur son aylar rahat geçsin inşaALLAH
Amin canım inşallah sagolasinçok şükür canım, Allahım saglıkla kavustursun ınsallaahh
Biz iyiyiz 6+3 haftaya kalp atışlarını duycaz inşallahBebislerin nasılsınız ne var ne yok
Ya iste şeker testi yapilinca o arada yeme bari 28. Hafta da yapiliyordu galiba.. ayrıca erkek bebek tatlı Yemen normalAmin minnoşum benim.
Güzeeeel, kilo verdikten sonra hamile kalman daha iyi olur.Öp oğluşu benim yerime bir.
Çok tatlı yiyorum, engel olamıyorum.Ama olmalıyım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?