- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Valla canım nasip ne zaman bilinmez ama herşey ters geri gidiyorRabbim tez zaman da nasip etsin inşallah moralini bozma elinden geleni yap gerisi Allah dan illa ki nasip olcak moralini yüksek tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım nasip ne zaman bilinmez ama herşey ters geri gidiyorRabbim tez zaman da nasip etsin inşallah moralini bozma elinden geleni yap gerisi Allah dan illa ki nasip olcak moralini yüksek tut
Bencede öyle son 3 test de sayı giderek düşüyor anlam veremedik.Allah Allah çok tuhaf yaaa düşmesi
Aaaa gerçekten mi hadi inşallah vardır yaaSabah silik çıktı kuzum ama erken gebelik diye emin olamıyorum,yarın başka marka yapcam.
İnşallah canım ya
Aman su doktorlar varya. Bir sebebini arastir ya deli oluyorum gerçektenBencede öyle son 3 test de sayı giderek düşüyor anlam veremedik.
Doktorların da tuzu kuru tutturmuşlar Bi tüp bebeğe gidin lafına
Gidelim gitmesine de bunun sebebi ne desene bize boş insanlar
Bebegim bu ay olursa mucize olur, hiç dikkat etmedim tatildeydik.Aaaa gerçekten mi hadi inşallah vardır yaa
2022 listesi dolmaya başlamış zaten
Hadi insallah canım ben hissediyorum sevineceksin Allah yüzünü güldürsünSabah silik çıktı kuzum ama erken gebelik diye emin olamıyorum,yarın başka marka yapcam.
İnşallah canım ya
Canını sıkma moralini yüksek tut elimden geleni yapıyorsunuz zaten insallah sebep de bulunur acaba eşin sitres mi yapıyo sitres de etkili diyolar o kadar takviye kullanmaya artış olması gerekirken azalması tuaf geldi o kadar test tetkik illa ki bısey cıkar cunku kolay geliyo da ondan ne de olsa kendileri ugrasmıyo cok kolay tip bebek sanki teyzem ugrastı yakından biliyorum tabi ki gerekliyse ugrasırsın ama olacakken niye direk bedenine eziyet edesin insallah rabbim mucizeni yakın zaman da versin rabbim nasip etsin canımValla canım nasip ne zaman bilinmez ama herşey ters geri gidiyor
İnsallah mucizen seninledir güzel haberlerini bekliyorumBebegim bu ay olursa mucize olur, hiç dikkat etmedim tatildeydik.
Vallahi Allah'ın mucizesi olur
Allah razı olsun canım inşallahHadi insallah canım ben hissediyorum sevineceksin Allah yüzünü güldürsün
Canını sıkma moralini yüksek tut elimden geleni yapıyorsunuz zaten insallah sebep de bulunur acaba eşin sitres mi yapıyo sitres de etkili diyolar o kadar takviye kullanmaya artış olması gerekirken azalması tuaf geldi o kadar test tetkik illa ki bısey cıkar cunku kolay geliyo da ondan ne de olsa kendileri ugrasmıyo cok kolay tip bebek sanki teyzem ugrastı yakından biliyorum tabi ki gerekliyse ugrasırsın ama olacakken niye direk bedenine eziyet edesin insallah rabbim mucizeni yakın zaman da versin rabbim nasip etsin canım
Haber vereceğim kuzumİnsallah mucizen seninledir güzel haberlerini bekliyorum
Bende öyle düşünüyorum işte doğal yolla olma şansım varsa hem maddi hem manevi olarak neden sıkıntı çekeyimHadi insallah canım ben hissediyorum sevineceksin Allah yüzünü güldürsün
Canını sıkma moralini yüksek tut elimden geleni yapıyorsunuz zaten insallah sebep de bulunur acaba eşin sitres mi yapıyo sitres de etkili diyolar o kadar takviye kullanmaya artış olması gerekirken azalması tuaf geldi o kadar test tetkik illa ki bısey cıkar cunku kolay geliyo da ondan ne de olsa kendileri ugrasmıyo cok kolay tip bebek sanki teyzem ugrastı yakından biliyorum tabi ki gerekliyse ugrasırsın ama olacakken niye direk bedenine eziyet edesin insallah rabbim mucizeni yakın zaman da versin rabbim nasip etsin canım
Ona takılma canım keyfi yaşayan ay hamile kalan çok belli olmaz seninde çok yakın güzel günler inşallah merak etmeBebegim bu ay olursa mucize olur, hiç dikkat etmedim tatildeydik.
Vallahi Allah'ın mucizesi olur
Doğru Allah'ım yeterki nasip.etsinOna takılma canım keyfi yaşayan ay hamile kalan çok belli olmaz seninde çok yakın güzel günler inşallah merak etme
Iyiyim canımm benim sen nasılsın nasıl gidiyoroy dılosumm nasılsınnn, bebıs nasıl
Göbüş biraz kendini belli etmeye başladı ama hala yukarıda biliyo musunBiz iyiyiz çok şükür bebiş sen nasılsın bakalım büyüdü mu gobus
İyiyim çok şükür kuzum.bendeIyiyim canımm benim sen nasılsın nasıl gidiyor
Bebisi 5 haftadır görmedim yarın detaylı var bakalım insallah hayırlı haberlerle döneriz
İyiyim cok sukur canım bebek de iyi cok sukur Rabbime sadece bulantı kusma zorluyo onun harici iyiyim canımAllah razı olsun canım inşallah
Sen nasılsın bebiş nasil
Moralini bozma elinden geleni yap gerisi Allahdan çıkar onlar da hiç bilmiyorum süreç nasıl ama her seyinize baktırıp bısey cıkmazsa bi süre dene hala elde edemezsen oyle tüp bebek ama emin ol oyle gir sürece rabbim nasp etsin Ekim Kasım Aralık ocak subat adeti olmadım canım en son 25 Ocak o arada 2 kimyasal oldu benim isteme sürem kaldım kimyasal dan sonra da benim ikinci bebek rabbim nasip etsin inşallah bekleyen isteyen cabalayan herkeseBende öyle düşünüyorum işte doğal yolla olma şansım varsa hem maddi hem manevi olarak neden sıkıntı çekeyim
İlk defa devlet hastanesinde test verdik moralim gitti yani
Çalışamalr devam ediyor yazıyor eksik değerler var her halde yarın Bi daha bakıcam toplam sperm sayısı yok daha ama ml de en az 15 milyon olması lazım ken 3 milyon çok çok az
Bu arada sen ne yaptın canım
İnşallah insallah içim daralıyor biraz güzelce çıkarız bi sıkıntı olmadan İnşallahİyiyim çok şükür kuzum.bende
Oyyy süper inşallah çok güzel haberlerle göndersin bebeğim
Herşey AllahtanMoralini bozma elinden geleni yap gerisi Allahdan çıkar onlar da hiç bilmiyorum süreç nasıl ama her seyinize baktırıp bısey cıkmazsa bi süre dene hala elde edemezsen oyle tüp bebek ama emin ol oyle gir sürece rabbim nasp etsin Ekim Kasım Aralık ocak subat adeti olmadım canım en son 25 Ocak o arada 2 kimyasal oldu benim isteme sürem kaldım kimyasal dan sonra da benim ikinci bebek rabbim nasip etsin inşallah bekleyen isteyen cabalayan herkese
Oy teyzesi sevsin onu MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına alıp sevip koklamaya nasip etsin sana ve hamile olan herkese ve hamilelik dileyen herkeslere.. Ben çocuğu okula götür getir kilo vermeye odaklandım hala pas geçiyoruz.. nasipte varsa olur nasılsa hayırlısıyla... Ve amin amin güzelim kendine dikat et canını sıkma hiç birseye bide tatlılardan uzak dur son aylar rahat geçsin inşaALLAHÖzletme kendini sık sık geel. Belli oldu minnoşum cinsiyetimiz erkek. Şimdiye kadar bir kilo aldım sadece, bundan sonra hızlı alabilirmişiz ama bakalım.
Sende ne var ne yok, muhteşemliii haberler bekliyoruz hepinizden, Allahın izniyle en kısa zamanda inşallah.