- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
yaa bu ocak konusuymuş . biz ay ay gidiyoruz daha çok 2022 yılı olarak takılıyoruz ya bu konu epeydir gelmiyor önümeKız dilosta burda maço kayiplarda bı tek
yaaa alemsın :):):):):)yaa bu ocak konusuymuş . biz ay ay gidiyoruz daha çok 2022 yılı olarak takılıyoruz ya bu konu epeydir gelmiyor önüme
Ben buralardayım canisi diğer yerde mesajlar çok üst üste olunca kaçırıyorum benn
yaa kaldık buralardayaaa alemsın :):):):):)
Galiba kuzum sanırım kesin yine de beklemedeyim ama hafta erken olduğu için
öyle deme beeee, bende cok umutlu vaka sayılmam :)yaa kaldık buralardayakındır hissediyorum senide uğurlayacağız ben zaten aylara isim yazdırmayı bıraktım düşün o kadar umutsuz vaka.
hayırlısı olsun kusum yaaa, elı ayagı duz olsun saglıklı olsundaGaliba kuzum sanırım kesin yine de beklemedeyim ama hafta erken olduğu için
ay mavıs yaaa cok komıksınnnnHahahah insan biseyi çok isteyince olmuyormuş ya bizimki de o misal yani orası hiç belli olmaz canımbenim erkek hiç aklımdan geçmemişti kız bekliyordum nasipte iki oğlan anası olmak varmış ayyy benim şansıma gelinlerm de itici soğuk nevale olurlar
Amiin insallahh darısı başınızahayırlısı olsun kusum yaaa, elı ayagı duz olsun saglıklı olsunda
Ben onu bunu bilmem insan der bunlar naptı nerelerdeler boşlar mı dolular mı Bi arkama bakayım yookk.ayıptır yahuuBen buralardayım canisi diğer yerde mesajlar çok üst üste olunca kaçırıyorum benn
Benim hedef 2023 e kaldıöyle deme beeee, bende cok umutlu vaka sayılmam :)
hayırlısı olsun bızde el ele anneler grubuna gıdelım ınsallah kuzum
amınnnnn kuzummmAmiin insallahh darısı başınıza
ay delı kızz :) ay bu sene hamıs olalımda olsun 2023 de dogsunlar.Benim hedef 2023 e kaldıbu ay hamile kalsam bile çocuk 2023 doğumlu olur. Hiç bişey istediğim gibi gitmiyor ki geri gidiyor aksine. Hele dur Antulus yolda geliyor bide ona umut bel bağladım aşılamayı hazirana atıcam en azından 2 ay kullansın
Evt erkekler için canım. Mavigril tavsiye etti. Onun eşine 2 ayda bile çok fayda etmiş. Hem sperm değerleri için hem güç arttırıcı özellikli. Malum gün aşırı oluncaay delı kızz :) ay bu sene hamıs olalımda olsun 2023 de dogsunlar.
ılac mı o nee?
Deme öyle poncik kalbim kırılacakBen onu bunu bilmem insan der bunlar naptı nerelerdeler boşlar mı dolular mı Bi arkama bakayım yookk.ayıptır yahuu
süper kuzummm, sen fayda gorursen bnada yaz.Evt erkekler için canım. Mavigril tavsiye etti. Onun eşine 2 ayda bile çok fayda etmiş. Hem sperm değerleri için hem güç arttırıcı özellikli. Malum gün aşırı oluncaaksi olacak yaa ilacı üreten firmadan kaynaklı ilacın üretimi durmuş. Ben başka şehirdeyim ama İstanbulu bile aradım bulaamadım merkezimideki ilde Bi eczaneyi aradım bursa dan getiririz dedi sipariş verdim bugün gelmiş. Eczane de bana kargoladı parası ödedim 3 aylık aldım eziyete bak
canım faydasını anlamak için en az 3 ay kullanmak lazım mış eşim doktoruna da sordu kullanabilirsin dedi. mavigrill eşinin değerleri çok çok güzelmiş 2 ayda ama onların kalitesi mi iyi değilmiş dna sımı iyi değilmiş ondan olmuyormuş şimdide .aklıma geldin de 2 ay kullanmadan test yenilemeyiz yenilerken dna hasarıda baktırarak vericez . 30 lusu 421 tl 90 lısı 836 tl idi . biz de direk 90 lı aldık. bu ay olmazsa sizde mi direk alsanız zaman kaybı olmaz hemsüper kuzummm, sen fayda gorursen bnada yaz.
sıfa olsun ınsallaaahhh,
evet neler cekıyoruz dımı baksana :)çabaya
takılıyorum kuzum siz iyi olun daDeme öyle poncik kalbim kırılacak
Gerçekten aklımdasınız ya
Biliyorum aynı şey ben de de var canım benim ama her şeyden önce nasip kısmet sağlıklı olsun da evlâd evladdır bana da cok kız gibi gelmişti ben de sasırdım açıkcasıBendeki çocukluk hayali işte ya ne bilim kendime benzeyen bir kızım olsun çok isterdim nasip kısmet tabiki o günleri görebilecek miyiz orası da meçhul Rabbim ömür sağlık verirse ekonomik olarak da iyi olursak neden olmasın
Amin canım inşallahhala içimden diyorum ki acaba değişir mi kıza döner mi
Öyle deme ya erkek için de ölenler varHahahah insan biseyi çok isteyince olmuyormuş ya bizimki de o misal yani orası hiç belli olmaz canımbenim erkek hiç aklımdan geçmemişti kız bekliyordum nasipte iki oğlan anası olmak varmış ayyy benim şansıma gelinlerm de itici soğuk nevale olurlar
Kuzu zaten tum ılaclar ıcın oyle bız 3ay kullandık ılac mesela dıger seylere de halaaa devam edyoruz, kecıbıynuzu muz vs vs.canım faydasını anlamak için en az 3 ay kullanmak lazım mış eşim doktoruna da sordu kullanabilirsin dedi. mavigrill eşinin değerleri çok çok güzelmiş 2 ayda ama onların kalitesi mi iyi değilmiş dna sımı iyi değilmiş ondan olmuyormuş şimdide .aklıma geldin de 2 ay kullanmadan test yenilemeyiz yenilerken dna hasarıda baktırarak vericez . 30 lusu 421 tl 90 lısı 836 tl idi . biz de direk 90 lı aldık. bu ay olmazsa sizde mi direk alsanız zaman kaybı olmaz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?