- 24 Ocak 2019
- 104
- 44
- 98
- 27
Beni de yazar Mısın canım bat 24 OcakBu Ctesi günü gittim yeni hsg filmimle birlikte kontrole gittim. 24 Aralıkta iğne verdi. sonra Benimde Ocak ayında transfer olacak batın 2. veya 3.günü gel dedi. bat tarihim 04 Ocak :) banada şans dileyin inş. bu defa olur.
ben yazmıyorum canım maviss_34 ekliyor, ama mesajı okuyunca yazar mutlakaBeni de yazar Mısın canım bat 24 Ocak
Ekledim canimBeni de yazar Mısın canım bat 24 Ocak
Folik asit dışında bisey kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar rastladım canim incir i kaynatıp içiyorlar mesela yumurtlama döneminde avokado havuç yiyen oluyorduArkadaşlar aranızda takviye karışım vs kullanan var mı
Canim
Öğlen 12.30 gibi cıkar kuzummCanim- Janna - mm sen geldiysen. Ugur gelmiştir bize de insallah duaların da bizi de eksik etme kuzum cikti mi sonucun
Hadi güzel haberlerle insallah gözlerim seni takipte seviliyorsun askoÖğlen 12.30 gibi cıkar kuzumm
Dualarım sizinle
Ben de Folik asit alıcam inşallah. Yeni başlıycam da takviye kullanmaya tecrübelerinizden faydalanayım dedimFolik asit dışında bisey kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar rastladım canim incir i kaynatıp içiyorlar mesela yumurtlama döneminde avokado havuç yiyen oluyordu
Ne güzel söyledin oylr arkadaşım ağzın bal yesin insallah çok Aminn hemen ekliyorum bol hamisli bir ay olsunŞöyle 2022 ocakta bende yerimi alayım bat 12 ocakmaviss_34 umarım son kez buralarda oluruz hepimiz yeni yıl yeni başlangıçlara uğurlu gelsin
Inofolic kullanıyorum ben canım. Geçen ay soğan kürü de yapmıştım. Bu ay kür mür yapmayacağım sadece folik asiti kullanırımArkadaşlar aranızda takviye karışım vs kullanan var mı
Çok teşekkür ederim bugün alıcam ben de inşallah inofolic combo alayımInofolic kullanıyorum ben canım. Geçen ay soğan kürü de yapmıştım. Bu ay kür mür yapmayacağım sadece folik asiti kullanırım
Toz halinde olanı var kapsül var ben kapsül kullanıyorum canım bide benim kullandığım pembe kutu Combi değil. Sen yine hangisi daha etkili eczacıya danış benim doktorum bana bunu verdiği için pembe kuruyu kullanıyorum. İkisi arasında ne tür bir fark var bende bilmiyorumÇok teşekkür ederim bugün alıcam ben de inşallah inofolic combo alayım
Ben geçen ay yumurtlama döneminde baya avakado yedim hamile kaldım ama kimyasal geçirdim malesef. İnşallah bu ay..Arkadaşlar aranızda takviye karışım vs kullanan var mı
Hadi inşallah güzel haberlerini alırızallahın izniyle transfer olucam inşşşşş
inşallah canım ya 3 kez artık tutunsun istiyorumHadi inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?