• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
izmit merkezde misin ben bilge öğütcüogluna gidiyorum belki değiştirebilirim
Bende izmit merkez canım eşimin tahini çıktı 7 aydır buradayız araştırmalarım sonucu Erkan Türközü seçtim çok memnunum whatsaptan mesaj atıyorum istediğim gibi hemen cevaplıyor doktor gibş değil bi yakınım gibi cana yakın ben dış gebelik geçirmiştim 1 yıl önce bir tüpüp alındı Erkan beye rahim filmi çektirdim diğer tüp sağlam dedi normal bebek olur dedi folik asit balık yağı kullanıyorum,şimdilik böyle inşallah ocakta hamiş oluruz Allah dualarımızı kabul eder inşallah

Bende izmit merkez canım eşimin tahini çıktı 7 aydır buradayız araştırmalarım sonucu Erkan Türközü seçtim çok memnunum whatsaptan mesaj atıyorum istediğim gibi hemen cevaplıyor doktor gibş değil bi yakınım gibi cana yakın ben dış gebelik geçirmiştim 1 yıl önce bir tüpüp alındı Erkan beye rahim filmi çektirdim diğer tüp sağlam dedi normal bebek olur dedi folik asit balık yağı kullanıyorum,şimdilik böyle inşallah ocakta hamiş oluruz Allah dualarımızı kabul eder inşallah
konak hastanesinin doktorlarını öneriyorlar benimde agustosta çekindiğim rahim filmimde sağ tupde sıvı akısı yok denildi doktorum bi engel yok dedi ama yinede acaba diyorum insallah canım bu ay kendi halimize takıldık bakalım neler olacak

konak hastanesinin doktorlarını öneriyorlar benimde agustosta çekindiğim rahim filmimde sağ tupde sıvı akısı yok denildi doktorum bi engel yok dedi ama yinede acaba diyorum insallah canım bu ay kendi halimize takıldık bakalım neler olacak
Aynen canım benimkide Konak da Firdevs hanım var ondan da çok memnun kalanlar var kadın doktor istersen , inşallah bakalım bizde de durumlar aynı bekliyoruz 🥰🥰

Kafam karıştı o yüzden sormuşum...Temmuz Ağustos Eylül de içtim bitirdim içmiyorum şuan ..acaba tekrar alsam mı doktora sormadan

Canım aile hekimine sormuştum folik asiti içtim ama gebelik yok devam edeyim mi diye şimdilik gerek yok 3 kutu bitirmen yeterli demişti..bende bidaha almadım şuan içmiyorum
Folik asit kullanmaya devam etmelisiniz. Evli veya bebek bekleyen kadınların yanısıra, bekar ve evlilik çağındaki genç kızların bile kullanması gerektiğini söylüyor uzmanlar.

Kızlar merhaba 8 Aralık'ta rahim filmi çektirdim. Bir kaç test ve regli reglsiz muayene oldum sonuç olarak TSH ve prolaktin yüksekliği çıktı aşağı yukarı bir senedir çoçuk istiyoruz ama nasip bakalım. Tsh yüksekliği prolaktini de yükseltiyor diyorlar ama doktor sadece TSH ile ilgilendi ve ilaç verdi bir ay sonra da kontrole gel dedi bu durumu yaşayıp gebe kalabilen var mı? Çok stresli bir dönem Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🤗
Selamlar. Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti tsh ı kontrol altına almak için gebeliği ertelediler çok değişken olduğunu farkettik onu takip ederken ama gebelik sürecini etkileyeceği için önce tedavi oldu sonra da çok bekletmeden bebiş haberini aldık bebişin 40 ı yeni çıktı bu arada darısı başımıza inşallah 🙏

Ne kadardır deniyorsun peki
Biz yeni denemeye başladık işte yurtdışına yerleşiyoruz Ocak sonu gitmeden bi kendimize baktıralım dedik neler çıktı başımıza biz de tutuştuk tabi şimdi olmazsa hiç olmicakmış gibi konuşuluyor hep.Eşimin değerleri şimdiden böyleyse gittikçe düşermiş bilmeme korkuttular bizi.35 yaşında zamanı da geldi zaten istiyorum diyo ama benim umudum yok pek.Sebepsiz yere bile olmuyo yıllarca deniyo insanlar olmuyo bunca problem içinde bizim mi çocuğumuz olucak

Ya acayip tatlı bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır ben yeni öğrendim paylaşmak istedim sizinle.Hani hamileliğini burun tıkanıklığı,grip,nezle vs şekilde öğrenenler var ya.Onun sebebi şuymuş.Yumurta spermle birleşince artık bambaşka bi yapı yani yeni bi birey olduğu için kadın vücudu bunu yabancı algılayıp vücudundan atmaya çalışıyomuş.Ama o hücre topluluğu yerleşince vücuttan atılmasın diye vücut bağışıklığını düşürüyomuş.O yüzden hasta gibi hissediyomuş anne adayı kendini.Çok tatlı bi uyum değil mi resmen mucize💕

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
BaharDarcan48 BaharDarcan48 1 Ocak
@breg1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@Beyazmelek112 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Z3hra4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Hiresa5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
Ozgurkus Ozgurkus 9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
minezmn41 minezmn41 10 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
mauve mauve 10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
Dua4614 Dua4614 18 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@bshk199327 Ocak
@ssedays27 Ocak
@Sasa23430 Ocak
Birbasak Birbasak 30 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Bat 2 ocak 🤲🏻🥰

Biz yeni denemeye başladık işte yurtdışına yerleşiyoruz Ocak sonu gitmeden bi kendimize baktıralım dedik neler çıktı başımıza biz de tutuştuk tabi şimdi olmazsa hiç olmicakmış gibi konuşuluyor hep.Eşimin değerleri şimdiden böyleyse gittikçe düşermiş bilmeme korkuttular bizi.35 yaşında zamanı da geldi zaten istiyorum diyo ama benim umudum yok pek.Sebepsiz yere bile olmuyo yıllarca deniyo insanlar olmuyo bunca problem içinde bizim mi çocuğumuz olucak
Öyle düşünme 40 yaşında bile hamile kalan var ilk olarak üstündeki stresi at canım eşin de stres yspmasın takviyelerine devam etsin eşin 1 sperm girse bile o yetiyo olcak olduktan sonra olur bak benim sebepsiz olmuyo

Back