- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Pik gibi değil diğer günler ama çatlama olunca da iyice siliklesmesi gerekirdi27 28 aralik denedik hala pik varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gibi değil diğer günler ama çatlama olunca da iyice siliklesmesi gerekirdi27 28 aralik denedik hala pik varmi
Olmuş yani çatlama öyle mi ay sevindim valla stres yaptım çok ben şak diye silinecek diye bekliyorumCnm senin 28 pik 29 çatlama olmuş aynı benimde ikinci yumurtlamam seninle aynı gün oldu bugün çatlama gördüm aynı senin mi gibi hafif açılma olmuş bugünü ve değerlendir
4 üne randevum var ama bilemedim ki tamamen silinmesi mi gerekiyoDoktora mı görürsen acaba bende çok hakim değilim bu konuya
Dimi ya 27 aralikta t cizgisi daha koyuydu sonra c cizgisi 28 ve 29 aralikta daha baskin ama t cizgisi cok silik değil kafam karıştıPik gibi değil diğer günler ama çatlama olunca da iyice siliklesmesi gerekirdi
BendeOlmuş yani çatlama öyle mi ay sevindim valla stres yaptım çok ben şak diye silinecek diye bekliyorum
Çatlamış cnm rengi açılmış yarın yaparsan dahada silikleşirYa kızlar 3. Gun bugün hala çok koyu napmam lazım
Inşallah tamam sakinlestim çok stres yaptım catlamicak diyeÇatlamış cnm rengi açılmış yarın yaparsan dahada silikleşir
Benim şak diye silinmiyor ordan biliyorum cnm bende pko var genelde Ih hormonu fazla oluyor yumurtlamam hep 2 gün sürüyorOlmuş yani çatlama öyle mi ay sevindim valla stres yaptım çok ben şak diye silinecek diye bekliyorum
Aynen bende de pco var ilk denemem ovulasyonla ondan stres yaptım kasıklarım da baya agriyo bugünBenim şak diye silinmiyor ordan biliyorum cnm bende pko var genelde Ih hormonu fazla oluyor yumurtlamam hep 2 gün sürüyor
Benim de dün akşam çok ağrıyordu dedim çatlama başladı heralde yumurtlama olduğu zaman ve çatlamada ben çok hissediyorum ama gece değerlendiremedik sabah oldu inş tutarAynen bende de pco var ilk denemem ovulasyonla ondan stres yaptım kasıklarım da baya agriyo bugün
Sabah daha etkili diyolar inşallah tutar canım ❤ adetlerin düzenli mi benim çok düzensizBenim de dün akşam çok ağrıyordu dedim çatlama başladı heralde yumurtlama olduğu zaman ve çatlamada ben çok hissediyorum ama gece değerlendiremedik sabah oldu inş tutar
Canı m27 pik 28 çatlamış. Benim de çatlamadan sonraki gün yine koyu çıktı ertesi gün iyice silikleştiDimi ya 27 aralikta t cizgisi daha koyuydu sonra c cizgisi 28 ve 29 aralikta daha baskin ama t cizgisi cok silik değil kafam karıştı
Benim de çok düzensiz geçen bir yıl boyunca düzene girdi ben corana aşısına bağladım ama şimdi iki aydır yine düzensiz gidiyor geçen ay 42.inci günde regl oldumSabah daha etkili diyolar inşallah tutar canım ❤ adetlerin düzenli mi benim çok düzensiz
Biz gebelik düşünmeye başladığımızda vermişti eşim.Ben elendim kızlar şimdi bu 3. Ay denemem benim bütün testlerim temiz eşim ne zaman sperm testi vermeli sizce
Sagol canımm bugunu de degerlendirelim ay bıktık artik yarin umarim siliklesmis olurCanı m27 pik 28 çatlamış. Benim de çatlamadan sonraki gün yine koyu çıktı ertesi gün iyice silikleşti
Benim de düzensiz çok o sıkıntı işte ne zaman adet olucağını bilememekBenim de çok düzensiz geçen bir yıl boyunca düzene girdi ben corana aşısına bağladım ama şimdi iki aydır yine düzensiz gidiyor geçen ay 42.inci günde regl oldum
Laboquick canim öneririmKızlar ovülasyon testi hangi marka önerirsiniz bende almayı düşünüyorum
Teşekkürler canım..Nasıl kullanılacağı yazar dimi..ilk defa kullanacağım daQ
Laboquick canim öneririm