• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizde yazdan beri deniyoruz olmadı..Ben hep telde Flo uygulamasını kullandım ovülasyonu takip etmiştim bu ay ilk defa ovülasyon testi alcam ezcaneden onu deniycem birde
Canım onu denedim hata ilk iki ayı onu deneyerek yaptım pik günü ertesi günü değerlendirdim ama şöyleki gene olmadı yani zaten düzenli ilişkide ona gerek yok daha stres oldum ben işte reglim 9. Günü başlayıp gün aşırı 21 . Güne kadar denemek bana daha mantıklı geliyor

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Cok erken vucut kendini anca hazirliyor gebelige denemeye devam edin korundunuz mu o 3 sene boyunca 6 sene korundum denemeden 5 ay sonra tuttu

Yeni yil ugur getirsin size insallah 🤲 yok mu belirtisi olan erken test yapan meraktan geldim yine 😂
Haticemm hosgeldin insallah bize çok çok dua et ilk hamisimiz çıktı ortaya şükür bol hamisli olsun bu ay sende durumlar nasıl bakalım nasıl gidiyor

Canım onu da yaptım hormon değerlerim iyi çıktı
Adetli iken muayene oldum ultrasonda yumurtalıklarım da sıkıntı yoktu gayet iyi dedi ki öncesinde iki doktor da aynısı demişti
Anladim canim hic bir sıkıntı yokmuş cok şükür denemeye devam uzun süreli korununca yumurtaliklar tembellesebiliyormus benim bi oğlum var mesela o hemen olmuştu 3 sene korunduk şuan 6.ayim ve hala tık yok nasip kısmet biraz da

Canım bizde yazdan beri deniyoruz olmadı..Ben hep telde Flo uygulamasını kullandım ovülasyonu takip etmiştim bu ay ilk defa ovülasyon testi alcam ezcaneden onu deniycem birde
Kuzum eczanede pahalı olabilir ovulasyon testi bi internetten bak istersen

Eklentiler

• 3B9006A7-7D82-4285-9BC2-178FA1B386B3.jpeg
    3B9006A7-7D82-4285-9BC2-178FA1B386B3.jpeg
    181,7 KB · Görüntüleme: 40
Doğum kontrol hapı kullanmadım ben
Tatlım kadın doğumcun bi sıkıntın olmadığını söylediyse filmden önce bence -ki bende de bi sorun görünmediğini söyleyen kadın doğumcum bunu söylemişti- eşin test vermeli öncelikle eğer zaman kaybetmek istemiyorsan demişti. Çünkü onların tetkikleri bizim kadar komplike ve yorucu değil. Direk hsg düşünmeden önce bunu düşün derim. 3-4-5 ay fark etmez bu senin kendinle alakalı vakit kaybetmek istemiyorsan ilk iş eşlerin doktora görünüp genel durumuna baktırmasıdır ki sen yapmışsın sıra eşinde oluyor. Filmdir iğnedir o bu şu zaten devamında duruma göre geliyor. Kendimize direk bu kadar yüklenmemeli bu sürecin sorumluluğunu eşlerle paylaşmalıyız 🌺

Folidoce folik asit aldım ..50 tl 😰 fiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..
Ben onu 1 ayönce 45 e almıştım bu fiyat ne ya tabi o zaman ben ger halde geleceği görüp 2 kutu almıştım neyse ki nerde yaşıyorsun sorması ayıptır

Back