- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Testlerin geldiğinde nyazarsin yardımcı oluruz canim gebelik testi gibiTeşekkürler canım..Nasıl kullanılacağı yazar dimi..ilk defa kullanacağım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerin geldiğinde nyazarsin yardımcı oluruz canim gebelik testi gibiTeşekkürler canım..Nasıl kullanılacağı yazar dimi..ilk defa kullanacağım da
Merhaba beyaz kremsi bir akıntı kaşıntısız ve kokusuz tabiki. Buda neden olduğunun açıklaması (Hamilelikte beyaz akıntı lökorea olarak adlandırılır. Gebelik döneminde hormonal yapı ile birlikte; östrojen ve progesteron salgılanma miktarı değişir. Böylece hamilelikte beyaz akıntı karşımıza çıkmaktadır.)Merhaba. Nasıl bir akıntı
Esiniz urolojiye gidip sizin tetkiklerinizin temiz oldugunu soyleyip talep etsin. Randevu tarihinden once 2-3 gun cinsel perhiz diye okudum ben. Esim yaptirdi ayni gun sonuc cikiyor.Ben elendim kızlar şimdi bu 3. Ay denemem benim bütün testlerim temiz eşim ne zaman sperm testi vermeli sizce
�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Benide ekleyebilirsiniz bat 10 ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
TeşekkürlerTestlerin geldiğinde nyazarsin yardımcı oluruz canim gebelik testi gibi
Benim şeffaf akıntı su gibiMerhaba beyaz kremsi bir akıntı kaşıntısız ve kokusuz tabiki. Buda neden olduğunun açıklaması (Hamilelikte beyaz akıntı lökorea olarak adlandırılır. Gebelik döneminde hormonal yapı ile birlikte; östrojen ve progesteron salgılanma miktarı değişir. Böylece hamilelikte beyaz akıntı karşımıza çıkmaktadır.)
Şeffaf akıntı yumurtlama döneminde oluyor cnm bugünlerini değerlendirBenim şeffaf akıntı su gibi
Şeffaf ve yumurta akı gibi ise yumurtlama akıntsıdır.Benim şeffaf akıntı su gibi
Canım beni de ekler misin beklenen adet tarihi 18 Ocak maviss_34�����
�
Burda da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni var atanamamışındanYok hocam benim branş Türk Dili ve Edebiyatı. Yalnız felsefe hayranlığımı da dile getirmesem olmaz şimdi.
Ekledim canim hosgeldinmaviss_34 kocaeli canım bat 18 Ocak
Atanamasan da öğretmen olduğunu gerçeğini hiç bisey değiştirmez kuzuBurda da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni var atanamamışından
Hocam ben de özel okulda çalışıyorum, kpss için hiçbir motivasyonum yok, branşım malum. O yüzden hazırlanmadım bile hiç sınava. Gelin sarılalım.Burda da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni var atanamamışından
canım hangi doktora gidiyorsun ?maviss_34 kocaeli canım bat 18 Ocak
Canim gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayında kullaniliuor folik asitKıslar kafamı karıştıran bir sorum var ..Hamilelik düşünmeye başladığımızda kadın doğum doktoruna gitmiştim Haziran Temmux gibi Folik asit kullandım 3 kutu bitti yani 3 ay içip bitirdim ama hala hamilelik yok..Doktor bizim için 3 kutu bitirmen yeterli demişti...Folik asiti tekrar almalı mıyım devam edeyim mi?
Erkan Türköz e gidiyorum canım sencanım hangi doktora gidiyorsun ?