- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 18
- 29
Bildiğim kadariyla yok reglim günü gününe gelir salı günü konrtol için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım ne diyecek genel hiç gitmedik daha çünküKist vs var mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadariyla yok reglim günü gününe gelir salı günü konrtol için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım ne diyecek genel hiç gitmedik daha çünküKist vs var mı peki
Benim de genelde adet öncrsi kahverengi lekelenmem olur ama iki ay önce bildiğin çamur gibi gelmişti baya fazlaca doktor korkulacak bir durum olmadığını söylemişti. Ya önceki aydan kalan atılamayan adet kanı ya da kistten kaynaklı olabilir. İnşallah kist fln yoktur ama mutlaka hormon tesleri vajinal muayene bunları yaptırın yol haritası çizmede çok etkili.Bildiğim kadariyla yok reglim günü gününe gelir salı günü konrtol için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım ne diyecek genel hiç gitmedik daha çünkü
Bilmiyoruz şuan ama ağla ağla içim kurudu.Hızdan dolayı değil baş anomalisinden çok endişeliyim hız bi şekilde artar ama şekil bozukluğu giderilmez diyolar.Yok aşılama yok tüp bebek çok yıpratır ben bu haberi bile kaldıramadım.Eşim de ikna olmadı sonuca başka bi yerde tekrar yaptırıcam testi diyo ama benim hiç umudum yok.Ürolojiden randevu alın dedi doktorum önümüzdeki hafta eşim ona gidicek ben vazgeçtim çoktan ama o vazgeçmiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun kabullenmek lazım bazı şeyleri.Doğal yoldan olma ihtimali yok muymuş ki. Hızdan dolayı mı öyle diyorlar. Bence sakın tam anlamadan üzme kendini kuzum yeter ki nasip olsun her şekilde olur. Başka iyi bir doktorla görüş canım. Takviye vitamin lerle artma ihtimali yok mu
Vazgeçmek yok emin olunmadan herhangi bir tedaviye başlanmak ta yok. Hafta içi bir görünsün tekrar inşallah çok daha iyi sonuçlar alırsınız ama ille tüp bebekse de yapcak bir şey yok.ama bu psikolojinle doktor başlamaz tüp bebeğe bile. Önce sakin şartlama hiç bir şeye kendini. Güvendiğin bir doktorla sürece devam edersiniz canım. Kendini bu kadar hırpalama lütfen eşinle birbirinize destek olun ve inanın. Sabahlara kadar da ağlasak gece gündüz dövünsek te faydadan çok zarar veriyor vücudumuza.Bilmiyoruz şuan ama ağla ağla içim kurudu.Hızdan dolayı değil baş anomalisinden çok endişeliyim hız bi şekilde artar ama şekil bozukluğu giderilmez diyolar.Yok aşılama yok tüp bebek çok yıpratır ben bu haberi bile kaldıramadım.Eşim de ikna olmadı sonuca başka bi yerde tekrar yaptırıcam testi diyo ama benim hiç umudum yok.Ürolojiden randevu alın dedi doktorum önümüzdeki hafta eşim ona gidicek ben vazgeçtim çoktan ama o vazgeçmiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun kabullenmek lazım bazı şeyleri.
Cnm esim de sali gunu test verecek. Testi yorumlamayi bilmiyorum. Ama okuduguma gore sayisi ve hizi, keciboynuzu ceviz findik vs., bal, polen gibi seylerle oldugundan cok ust duzeye geliyormus. Dr. bana Alvital plus diye takviye verdi. Esin de kullanabilir dedi. O icmiyor su an, test sonucina gore bakicaz duruma. Internetten, forumdan arastir. Bir de farkli doktorlarin gorusunu al. Hemen gemileri yakma lutfenEşimin spermiyogram sonuçları
Ne kadar pozitifsin kuzum maşallah sanaEvet kuzum döngüne göre normal zamanı hiç zihnine olumsuz şemalar gönderme ya kist olursa ya şöyle olursa böyle olursa diye..çatlaması gereken boyuta gelince çatlayacak ve inşllah döllenme olacak bu sefer dediğin gibi önceki ay bnmde 3 yumurtam vardı iğne de oldum ki yapmadığım şey kalmadı biliyorsun ama olmadı..bu ay da belki de olmayacak ama karalar bağlamıcaz mücadele edicez sabredicez ve bizim de olacak inşallah 2022 nolur güzel başlasın geçen yıl yeni yılda adetliydim tüm yıl adet oldum olmadı gebelik. Bu yıl denk gelmiyor 9 ay kadar adet olmamayı diliyorum batıl inancın dibi kendimi buna inandırmak istiyorum ama
Evet bolca su içelim, yürüyüş ve havuç bu ay avokado yiyesim yok hiç aslında burdan bir arkadaş tarif vermişti onu da bi denemek istiyorum
Önceki ay o kadar ağladım karalar bağladım bu ay kendime söz verdim kötü olumsuz düşünceler konuşmalar yok diyeNe kadar pozitifsin kuzum maşallah sana
Benim akıntım devam ediyor hala, bu akıntı çatladıktan sonra değil de yumurta belli boyuta geldiğinde oluyordu değil mi?
Gerçekten öyle biz hep kendimize yapıyoruz. Bir de benim bundan önceli bir düşüğüm kalp durması ondan sonraki de düzensiz beta artışı sebebiyle oldu, ikisinde de ‘ya zaten ben hamile olamam ya da kötü bir şey olacak eminim’ şeklinde düşündüm be düşündüğüm başıma geldi.Önceki ay o kadar ağladım karalar bağladım bu ay kendime söz verdim kötü olumsuz düşünceler konuşmalar yok diye
Yumurtlama akıntısı oluyor bildiğim kadarıyla büyük ihtimal boyutu büyüyor diye devam ediyor..
Olumsuza kendimizi öyle hazırlıyoruz ki yine olacak olan olur önüne geçemeyiz ama böyle sanki bir şekilde etkiliyor gibiyiz. Şu aralar kendime şu telkini yapıyorum. İmkansız değil ben de hamile kalabilirim, sağlıklı olacaksa olsun er ya da geç ben de anne olacağım diyorumGerçekten öyle biz hep kendimize yapıyoruz. Bir de benim bundan önceli bir düşüğüm kalp durması ondan sonraki de düzensiz beta artışı sebebiyle oldu, ikisinde de ‘ya zaten ben hamile olamam ya da kötü bir şey olacak eminim’ şeklinde düşündüm be düşündüğüm başıma geldi.
Azıcık da biz olumlu düşünelim dimi
Benim daha fazla büyümesin ya çalayıversin artık, yürüdüm havuç yedim su içiyorum :) gerçekten bazen o cahil zamanlarımı çok özlüyorum, stres gerçekten önemli o zaman da bebek istiyordum ama doğru düzgün hiçbir şey bilmiyordum sadece 2 günde bir ilişki oluyordu bu kadar.
Amiiin canım benim yürekten söylüyorum bizim de karnımız büyüsün o mucizeyi hissedelim. Her kontrole gittiğimde bir mucize gibi geliyor o karnın büyümesi, bebeklerini görmeye gelenleri gördükçe mutluluktan çıldırıyorlardır içten içe diye düşünüyorum nedense:) bize de nasip olacak kısa zamandaOlumsuza kendimizi öyle hazırlıyoruz ki yine olacak olan olur önüne geçemeyiz ama böyle sanki bir şekilde etkiliyor gibiyiz. Şu aralar kendime şu telkini yapıyorum. İmkansız değil ben de hamile kalabilirim, sağlıklı olacaksa olsun er ya da geç ben de anne olacağım diyorum
Kesinlikle cahillik mutluluktu o zamanlar insan ne kadar çok şey bilirse o kadar stresi artıyor.. Tabi tamamen sıfıra indiremeyiz ama daha sakin kalabiliriz.
Elinden geleni yaptın şimdi gerisi akışa bırakmalı çatlaycak ve en sağlıklı spermlerle karşılaşıp döllenecek ve tutuncak sağlıkla minik mucizelerimiz Allahım nolur biz ve diğer tüm bekleyenlere nasipp eyle..
Aminnn inşalllahhAmiiin canım benim yürekten söylüyorum bizim de karnımız büyüsün o mucizeyi hissedelim. Her kontrole gittiğimde bir mucize gibi geliyor o karnın büyümesi, bebeklerini görmeye gelenleri gördükçe mutluluktan çıldırıyorlardır içten içe diye düşünüyorum nedense:) bize de nasip olacak kısa zamanda
9ocak amatüp bebege baslayacagım canım asılama tedavileri yokunda gitmediEkliyorum canim hosgeldin
Öncelikle hosgeldin canim Allah bağışlasın evlatlarımızı hakkında en hayırlısı olsun inşallah eklerim tabi ki bat alabilir miyim
Ekliyorum canim hosgeldin
Hosgeldin canim ekliyorum
Bayaa pik buKızlarrr yumurtlama dimiii
Canım yumurta geliştirici hap vs kullandın mı. Beni adetin 3. Günü çağırmıştı sonra 14. Gün gitmiştim vajinal ultrasonla bakmıştı çatlatma iğnesi vermişti. Ben iğne akşamı ilişki olmaz diye muayeneye gitmeden önceki akşam olmuştu, iğneden sonrada 36. Saat ve gün aşırı devam etmiştik.. Sonuç tutmadı hüsran oldu ama olsun inşallah sen de pozitifi görürüz neyin vesile olacağını bilemeyizKizlar ilk kez yumurta takibi yapilacak benim. Dongumun 14.gunu gidecegim dr.ye. karindan mi yoksa vajinal ultrason mu oluyor. Bir de pazar gecesini degerlendirsem olur mu. Pztsiyi pas gecerim. Sali muayene. Yani muayeneden once iliski durumu nasil oluyor. Tip fakultesinde 13.ve 17.gun soylenmisti gebelik icin.
Merhaba benimde 5 ocak eklersen sevinirim canım herkese hayırlı gelsin inşAllah�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Benim bat 4 Ocak bu ay geçti ve olmadı büyük ihtimalle zaten Ocak için vitamin takviyesine başladım�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Günün geçtiyse test yaptırıp rahatla bence canım. Geç yumurtlamış da olabilirsin ama hamileliktir inşaallahHanımlar herkese merhaba son olarak burayada yazmak istedim bilgilerinize ihtiyacım var kısaca anlatayım 7 Aralık yumurtlama tarihimde o gün ve sonraki gün korunmasız ilişki yaşadım adetim 22 sinde gelmesi gerekiyordu hala gelmedi ara sıra gelecek gibi ağrı oluyor onun haricinde şeffaf akıntım var hamilelik belirtisi olabilir mi lütfen akıl verin bana şimdiden teşekkürler