- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
Insallah hepimize =)Haliii seni hatırlıyorum bir çok grupta denk geldik. Bu ay uğurlu gelsin hepimize inşallah benim de tam 1 yıl oldu bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hepimize =)Haliii seni hatırlıyorum bir çok grupta denk geldik. Bu ay uğurlu gelsin hepimize inşallah benim de tam 1 yıl oldu bu ay
Geçmiş olsun canım.sevindim bir şey çıkmadığına korkulacak bir şey yokmuş değilmi.kendini sıcak tut dikkat et çabuk enfeksiyon kaparsın.hadi bu ay hayırlı haberlerini bekliyoruzBen de çok sevindim her sonuca hazırlayarak girmiştim kendimi. Anestezili olacak olmasına rağmen çok endişe duymuştum ama korkulcak bir şey yokmuş. Sadece damar yolunu düzgün açamamışlar ilaç gitmiyor dedi anestezi uzmanı tekrar denedi o ara biraz kanadı sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda kanıyo çok kanıyo diye ağlıyormuşumgün aşırı deneyeyim bende bakalım bu ay nolcak. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallahhh
Yaş 26 canım. Kaç yıllık evlisin ki kaç yaşındasınEvet bazen 29oluyor canım bu ay letu kullandım normalde bat 26 aralıktı. Ayın kac gün olduğuna göre değişiyor ama duzenlı oluyoruö.yaş kaç acaba? Ben doktora gıtmek ıstıuorum eşim istemiyor diyokı psıkolejın bozuldu cocuk cocuk dıye dedi bana 1saat önce tabı ben şok. Bende yormıcam kendımı nasip artık salıcam bırakıcam herşeyı gercekten haklı
Ben ağustosda çikolata kistinden ameliyat olmuştum doktorum hsg de çekmişti amelşyat esnasında doktorum gerek görmüyor ama bende bu ay olmazsa istiyorum hsg en azından psikolojimi rahatlatsın . İki kere çikolata kisti ameliyatından dolayı tüplerimde yapışıklık var . Ben bu dr mfk nın balından felanda yedim düzenli folatlar felan bakim işe yaricakmı :) propolisli polenli baldan tiksinmiştim inşallah bi işe yarar :))Bende bu ay hsg cekilip biraz akışına bırakacağım
Banada doktorum yarım saat sol bacağını sağ bacağına at öyle bekle dedi altinada yastık koy dedi aşılamadan sonrada o şekilde bekletti yarım saatİlişkiden sonra ayaklar havaya yarım. Saat
Gün aşırı ilişki yum gününde
Tuttumi aşılamanizBanada doktorum yarım saat sol bacağını sağ bacağına at öyle bekle dedi altinada yastık koy dedi aşılamadan sonrada o şekilde bekletti yarım saat
5.gunumdeyim tatlım.sadecs şuan sol.kasigimda batma var başka bı belirti falan yok inşallah tutarTuttumi aşılamaniz
Ahh inşallah canım arkadaşım da aşılama oldu ve tuttu üstelik5.gunumdeyim tatlım.sadecs şuan sol.kasigimda batma var başka bı belirti falan yok inşallah tutar
Böyle hikayeler duydukça umitleniyor insan benimde sağ tüpüm dış gebelikden dolayı alındı bu au da soldan yumurtladim inşallah tutar.arkadasimada tüp bebek bile yaptırma para kaybın olur sadece senin çocuğun olması imkansız demişler kaç senedir uğraşıyordu.amh değeri çok düşükmüs asilama yaptırdı ilk aşılamada tuttu şimdi 40 günlük oğlu var rabbim bizede nasip eder inşallahAhh inşallah canım arkadaşım da aşılama oldu ve tuttu üstelik
Bir tüp bebek negatif hikayesi vardı
Bende 25 2yıllık evlıyım 1bucuk yıldır olmuyor sebepsız belkı başka doktora görünsek sorunumuz oldugunu söyleyecek.. bilemiyorum kafamda cok kurdum bu araYaş 26 canım. Kaç yıllık evlisin ki kaç yaşındasın
Ben evliliğimde 7. Yıla girdim evliliğimin 9. Ayında ilk denemede gebe kaldım ama eşim Orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğu için ve ben de hastayım bebek hasta oldu ve gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık maalesef Tek çözüm PGT ama çok pahalı embriyo başına 300 dolar dolarda uçtu malum. SGK ücretsiz PGT onayladı fakat şu anki durumlardan dolayı hastenelerde biliyorsunuz ki normal ameliyat malzemesi bile yokmuş.Bende 25 2yıllık evlıyım 1bucuk yıldır olmuyor sebepsız belkı başka doktora görünsek sorunumuz oldugunu söyleyecek.. bilemiyorum kafamda cok kurdum bu ara
Bu arada BAT 18 OCAK 4 Kişi olmuşuz.Aralık reglını oldum ocak tahmın ettım erken gebelık testo yaptım hemde ıkı tane
Amh degeriniz dusuk degil, iciniz rahat olsun Diger test hakkinda fikrim yok.Merhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Bende de şuan çikolata kisti var tekrar çıktı ama ameliyat demediBen ağustosda çikolata kistinden ameliyat olmuştum doktorum hsg de çekmişti amelşyat esnasında doktorum gerek görmüyor ama bende bu ay olmazsa istiyorum hsg en azından psikolojimi rahatlatsın . İki kere çikolata kisti ameliyatından dolayı tüplerimde yapışıklık var . Ben bu dr mfk nın balından felanda yedim düzenli folatlar felan bakim işe yaricakmı :) propolisli polenli baldan tiksinmiştim inşallah bi işe yarar :))
Merhabalar Değerler çok iyi sadece keçiboynuzu içerek hızı arttırabilirsiniz. Gebelik inş 1-2 aya elde edersiniz :)Merhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Canım bende doğum yaptım ama tekrar hsg çekildi.hafif tıkanıklık vardı tazikli ilaçla açılmış.onun için çektirsen iyi olur tıkanıklık varsa boşuna uğraşıyorsun dur o spermler yetişemiyordurDun elimdeki 5li ovulasyon testini goturup coklusunu alacaktim ki, karar degistirip bepantol krem aldim Tecrube edeyim demistim ama zaten yumurtlama gunu dr.randevum var. Digerini de yapip takinti haline getirmeyeyim dedim. Bu hsgnin cekilme sebebi nedir. Ben de dr.ye sordum bir tane dogum yapmissin gerek yok dedi ama malum zamanim kisa, sonra onemli bir hususu atlamis olmayalim
Saol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artıkGeçmiş olsun canım.sevindim bir şey çıkmadığına korkulacak bir şey yokmuş değilmi.kendini sıcak tut dikkat et çabuk enfeksiyon kaparsın.hadi bu ay hayırlı haberlerini bekliyoruz