• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çok sevindim her sonuca hazırlayarak girmiştim kendimi. Anestezili olacak olmasına rağmen çok endişe duymuştum ama korkulcak bir şey yokmuş. Sadece damar yolunu düzgün açamamışlar ilaç gitmiyor dedi anestezi uzmanı tekrar denedi o ara biraz kanadı sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda kanıyo çok kanıyo diye ağlıyormuşum🙈🤣🤣gün aşırı deneyeyim bende bakalım bu ay nolcak. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallahhh🤲💙
Geçmiş olsun canım.sevindim bir şey çıkmadığına korkulacak bir şey yokmuş değilmi.kendini sıcak tut dikkat et çabuk enfeksiyon kaparsın.hadi bu ay hayırlı haberlerini bekliyoruz

Evet bazen 29oluyor canım bu ay letu kullandım normalde bat 26 aralıktı. Ayın kac gün olduğuna göre değişiyor ama duzenlı oluyoruö.yaş kaç acaba? Ben doktora gıtmek ıstıuorum eşim istemiyor diyokı psıkolejın bozuldu cocuk cocuk dıye dedi bana 1saat önce tabı ben şok. Bende yormıcam kendımı nasip artık salıcam bırakıcam herşeyı gercekten haklı
Yaş 26 canım. Kaç yıllık evlisin ki kaç yaşındasın

Bende bu ay hsg cekilip biraz akışına bırakacağım
Ben ağustosda çikolata kistinden ameliyat olmuştum doktorum hsg de çekmişti amelşyat esnasında doktorum gerek görmüyor ama bende bu ay olmazsa istiyorum hsg en azından psikolojimi rahatlatsın . İki kere çikolata kisti ameliyatından dolayı tüplerimde yapışıklık var . Ben bu dr mfk nın balından felanda yedim düzenli folatlar felan bakim işe yaricakmı :) propolisli polenli baldan tiksinmiştim inşallah bi işe yarar :))

Ahh inşallah canım arkadaşım da aşılama oldu ve tuttu üstelik
Bir tüp bebek negatif hikayesi vardı 🙏😇
Böyle hikayeler duydukça umitleniyor insan benimde sağ tüpüm dış gebelikden dolayı alındı bu au da soldan yumurtladim inşallah tutar.arkadasimada tüp bebek bile yaptırma para kaybın olur sadece senin çocuğun olması imkansız demişler kaç senedir uğraşıyordu.amh değeri çok düşükmüs asilama yaptırdı ilk aşılamada tuttu şimdi 40 günlük oğlu var rabbim bizede nasip eder inşallah🙏

Bende 25 🙂 2yıllık evlıyım 1bucuk yıldır olmuyor sebepsız belkı başka doktora görünsek sorunumuz oldugunu söyleyecek.. bilemiyorum kafamda cok kurdum bu ara
Ben evliliğimde 7. Yıla girdim evliliğimin 9. Ayında ilk denemede gebe kaldım ama eşim Orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğu için ve ben de hastayım bebek hasta oldu ve gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık maalesef 😭 Tek çözüm PGT ama çok pahalı embriyo başına 300 dolar dolarda uçtu malum. SGK ücretsiz PGT onayladı fakat şu anki durumlardan dolayı hastenelerde biliyorsunuz ki normal ameliyat malzemesi bile yokmuş.😭

Merhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29

Merhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Amh degeriniz dusuk degil, iciniz rahat olsun 🌻 Diger test hakkinda fikrim yok.

Dun elimdeki 5li ovulasyon testini goturup coklusunu alacaktim ki, karar degistirip bepantol krem aldim 😂😂 Tecrube edeyim demistim ama zaten yumurtlama gunu dr.randevum var. Digerini de yapip takinti haline getirmeyeyim dedim. Bu hsgnin cekilme sebebi nedir. Ben de dr.ye sordum bir tane dogum yapmissin gerek yok dedi ama malum zamanim kisa, sonra onemli bir hususu atlamis olmayalim

Ben ağustosda çikolata kistinden ameliyat olmuştum doktorum hsg de çekmişti amelşyat esnasında doktorum gerek görmüyor ama bende bu ay olmazsa istiyorum hsg en azından psikolojimi rahatlatsın . İki kere çikolata kisti ameliyatından dolayı tüplerimde yapışıklık var . Ben bu dr mfk nın balından felanda yedim düzenli folatlar felan bakim işe yaricakmı :) propolisli polenli baldan tiksinmiştim inşallah bi işe yarar :))
Bende de şuan çikolata kisti var tekrar çıktı ama ameliyat demedi ☹️

toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Merhabalar Değerler çok iyi sadece keçiboynuzu içerek hızı arttırabilirsiniz. Gebelik inş 1-2 aya elde edersiniz :)

Dun elimdeki 5li ovulasyon testini goturup coklusunu alacaktim ki, karar degistirip bepantol krem aldim 😂😂 Tecrube edeyim demistim ama zaten yumurtlama gunu dr.randevum var. Digerini de yapip takinti haline getirmeyeyim dedim. Bu hsgnin cekilme sebebi nedir. Ben de dr.ye sordum bir tane dogum yapmissin gerek yok dedi ama malum zamanim kisa, sonra onemli bir hususu atlamis olmayalim
Canım bende doğum yaptım ama tekrar hsg çekildi.hafif tıkanıklık vardı tazikli ilaçla açılmış.onun için çektirsen iyi olur tıkanıklık varsa boşuna uğraşıyorsun dur o spermler yetişemiyordur

Geçmiş olsun canım.sevindim bir şey çıkmadığına korkulacak bir şey yokmuş değilmi.kendini sıcak tut dikkat et çabuk enfeksiyon kaparsın.hadi bu ay hayırlı haberlerini bekliyoruz
Saol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artık🤲🤲

Back