• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak işte çevremde herkes diyorsun. Onlara değil aile genlerine bakman lazım anne tarafından bayanlar ha onlarda varsa kendini garantiye almak için araştırıp önlem amaçlı araştıra bilirsin o başka..İşte ben bunu diyorum herkeste var diye kendini onlar gibi olacaksın diye bir kural yok psikolojik yıkım başlangıcı bu onların sağlık geçmişinde neler yaşadıklarını bilemesin yani düşün sırtınasert darbe almak kısırlık yapıyor en basiti örnek dim sana... bide ben Avusturalya dayım ırkçı doktorlar yüzünden 32 haftada sezeryan oldum.. burdada hastaneye gidiyorsun kontrol boy kilo idrar testi yapiliyor bir tek yanlış test yapsalar bile hatalı olduğunu bilseler bile tekrarlamazlar ve sisteme girdi Artık tekrarlayamayiz test ve değiştirmeyiz diyorlar o derece düşün..
Maalesef çevrem derken ailemden kastettm babam tarafında çok var anne tarafım da o kadar yok ama yinede tedbr almak zorundayım tedbir Bizden takdir Allahtan.

Bende aranıza katılayım 11 aralık sabah 9 da çatlatma iğnesi vuruldum bat 1 ocak hayırlısı allahdan . Geçen ay çok kafama takmıştım bu ay takmıyorum test dahi yapmıyorum yoruyo insanu
Bende bu ay hsg cekilip biraz akışına bırakacağım

Bugün aneatezili hsg çekildim. Çok şükür temiz çıktı sonuç. Doktor adetin 2 - 3. Günü gel dedi ama inşallah gerek kalmaz. Hep hsg çekinilen ay ve sonraki 2 ay şans yüksek diye okudum. İnşallah bende de öyle olur. Bu ay yormıcam kendimi testlerle kürlerle macunlarla vs vs.. Biraz daha rahat geçirmeye çalışacağım.en azından şükür bir sorun olmadığını gördük.şuan için tek problem kist gibi duruyor. Hayırlısı bakalım inşallah bu ay bu hsg vesile olur da tutunur bebişim 💙 ilişki gün aşırı mı yoksa iki günde bir mi olsa ona kararsızım. Test yapmayacağım ama çok ta şansa bırakmamak için sık ilişki olsun diyorum.ne kadar bu ay rahat olcam desem de kafamda hep deli sorular. Akışına bırakamıyorum hiç

Bugün aneatezili hsg çekildim. Çok şükür temiz çıktı sonuç. Doktor adetin 2 - 3. Günü gel dedi ama inşallah gerek kalmaz. Hep hsg çekinilen ay ve sonraki 2 ay şans yüksek diye okudum. İnşallah bende de öyle olur. Bu ay yormıcam kendimi testlerle kürlerle macunlarla vs vs.. Biraz daha rahat geçirmeye çalışacağım.en azından şükür bir sorun olmadığını gördük.şuan için tek problem kist gibi duruyor. Hayırlısı bakalım inşallah bu ay bu hsg vesile olur da tutunur bebişim 💙 ilişki gün aşırı mı yoksa iki günde bir mi olsa ona kararsızım. Test yapmayacağım ama çok ta şansa bırakmamak için sık ilişki olsun diyorum.ne kadar bu ay rahat olcam desem de kafamda hep deli sorular. Akışına bırakamıyorum hiç
Canım benimm, çok sevindim sorun çıkmamasına, günaşırı(Bir gün ara ile) ilişkiyi öneriyor hekimler. İnşallah olsun bu ay, dualarım seninle.🙏🏻

Canım benimm, çok sevindim sorun çıkmamasına, günaşırı(Bir gün ara ile) ilişkiyi öneriyor hekimler. İnşallah olsun bu ay, dualarım seninle.🙏🏻
Ben de çok sevindim her sonuca hazırlayarak girmiştim kendimi. Anestezili olacak olmasına rağmen çok endişe duymuştum ama korkulcak bir şey yokmuş. Sadece damar yolunu düzgün açamamışlar ilaç gitmiyor dedi anestezi uzmanı tekrar denedi o ara biraz kanadı sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda kanıyo çok kanıyo diye ağlıyormuşum🙈🤣🤣gün aşırı deneyeyim bende bakalım bu ay nolcak. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallahhh🤲💙

Maalesef çevrem derken ailemden kastettm babam tarafında çok var anne tarafım da o kadar yok ama yinede tedbr almak zorundayım tedbir Bizden takdir Allahtan.
Anladım canım burda sağlık geçmişini sorgulayan dr dediğine göre anne tarafı önemli dedi.. Herşey gönlünce olsun

Kızlar regl oldum letu kullandım bu ay ıgnesız tabii. Akışına bırakmaya karar verdım😬 ovülasyon testide yapmıcam artık cunku sıktı artık oda tutmuyor abi 1tane sperm bana denk gelmiyooorrr

her sabah iki yumurta ye 10-15 günde kaybolur kist hemen kayboluyor Muş..

Ben de çok sevindim her sonuca hazırlayarak girmiştim kendimi. Anestezili olacak olmasına rağmen çok endişe duymuştum ama korkulcak bir şey yokmuş. Sadece damar yolunu düzgün açamamışlar ilaç gitmiyor dedi anestezi uzmanı tekrar denedi o ara biraz kanadı sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda kanıyo çok kanıyo diye ağlıyormuşum🙈🤣🤣gün aşırı deneyeyim bende bakalım bu ay nolcak. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşallahhh🤲💙
Kac yaşındasın canım hikayen nedir

Aralık reglını oldum ocak tahmın ettım erken gebelık testo yaptım hemde ıkı tane 😄😄😄
🤦🏻‍♀️ Tahmin ettim fakat emin olmadan isminizi yazdırdığınız için kafam karıştı. 😂 Beraberiz bakalım hakkımızda hayırlısı. Eşim grip olacak gibi eğer grip olursak bu ay iptal maalesef çünkü gripli iken gebe kalmak istemem. Siz 28 günde bir oluyorsunuz o zaman.

🤦🏻‍♀️ Tahmin ettim fakat emin olmadan isminizi yazdırdığınız için kafam karıştı. 😂 Beraberiz bakalım hakkımızda hayırlısı. Eşim grip olacak gibi eğer grip olursak bu ay iptal maalesef çünkü gripli iken gebe kalmak istemem. Siz 28 günde bir oluyorsunuz o zaman.
Evet bazen 29oluyor canım bu ay letu kullandım normalde bat 26 aralıktı. Ayın kac gün olduğuna göre değişiyor ama duzenlı oluyoruö.yaş kaç acaba? Ben doktora gıtmek ıstıuorum eşim istemiyor diyokı psıkolejın bozuldu cocuk cocuk dıye dedi bana 1saat önce tabı ben şok. Bende yormıcam kendımı nasip artık salıcam bırakıcam herşeyı gercekten haklı

Back