Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, öncelikle yumurtlama gününü net bilmeden ilerlediginiz için 2 günde bir mutlaka deneyin adet zamanınız yaklaşan kadar.atiyorum 10 12 14.gunu deneyip bırakmayın.vajinadan gelen sıvı da muhtemelen yumurtlama dönemlerinde olan akıntıdır diye düşünüyorum ve gayet doğaldir.Merhaba size bir şey sormak istiyorum
Vajinismus problemim vardı ve tedavi oldum aştım şimdi de bebek istiyoruz eşimle 2 aydır deniyoruz ama geçen ay yumurtlama döneminde beraber değildik bu ay yumurtlama döneminde beraberiz test vs yapmadım ama belirtilerimden yola çıkarak tahmin ettim öyle olduğunu birde bir gün birliktelik bir gün ayrı kalıyoruz yani 2gunde 1 oluyor birliktelik
Yalnız bende şöyle bir değişiklik oldu daha önce olmamıştı bu kadar
Birliktelik sonrası ben uzanıyorum kalkmıyorum en az 30dakika
Sonra kalktığımda bir sıvı aktığını hissediyorum ve bu diğer günde devam ediyor
Afedersiniz idrarımı tutamiyorum zannettim ilk gün ama idrar değil renksiz ve vajinamdan geliyor şeffaf sıvı bu normal mi
Adet tarihim 3ünde gösteriyor bakalım hayırlısı o zamana kadar devam edeceğiz zaten yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederimMerhaba, öncelikle yumurtlama gününü net bilmeden ilerlediginiz için 2 günde bir mutlaka deneyin adet zamanınız yaklaşan kadar.atiyorum 10 12 14.gunu deneyip bırakmayın.vajinadan gelen sıvı da muhtemelen yumurtlama dönemlerinde olan akıntıdır diye düşünüyorum ve gayet doğaldir.
Asıl aradığım yazı bu değildi ama buda biraz açıklayıcı olmuş.Ayrıca bazı kadınlarda bazı aylar adet kanamaları daha kısa sürer, kanama biter ancak lekelenmeler devam eder. İşte bu lekelerin olduğu dönemde korumasız cinsel ilişkiye girilirse hamile kalmak mümkün olabilir. Bunlara ek olarak bazı çiftler adet döneminden hemen sonrasında daha yumurtlama dönemine çok var diye düşünüp korumasız cinsel ilişkiye girmekteler ve istenmeyen gebelik vakaları ile karşılaşılmaktadır. Bu paralel de düşünüldüğünde gebelik istemeyen çiftlerin her hangi bir dönemde ya da koşulda korumasız cinsel ilişkiye girmemeleri gerekliliği esastır.Gerçekten mi şuan içime su serpildi çok teşekkür ederim bulursanız gönderin lütfen
Rica ederim 3 üne göre adet olursanız zaten dün yada bugun yumurtlama gününuz garantiye alın yinede kaçmış olmasın.bol şanslarAdet tarihim 3ünde gösteriyor bakalım hayırlısı o zamana kadar devam edeceğiz zaten yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Ben de yarım yarım kullansam mı ya da 2 günde bir. Ya da bir gebenin günlüğünden alacağım 65 tl miş. Kararsızım 2 kutu var Folbiol bi deAçıkçası bende onu almis oldum diye bitirmeye çalışıyorum bitsin bende eski folik asit e donucem adını hatırlayamıyorum plastik şişe içerisindeydi
Folbiol 5mg, sizin 400 mcg kullanmanız gerek, benimki Diofol 30 tablet 70 tl. Ayrıca bence yarım yarım kullanmayın çünkü ilacın etken maddesinin hangi tarafta olduğu belli olmuyormuş, yani bütün doz içtiğiniz kısmında olabilir.Ben de yarım yarım kullansam mı ya da 2 günde bir. Ya da bir gebenin günlüğünden alacağım 65 tl miş. Kararsızım 2 kutu var Folbiol bi de
Teşekkür ederim dün gösteriyordu değerlendirdik bugün eşim çalışıyor yarın artıkRica ederim 3 üne göre adet olursanız zaten dün yada bugun yumurtlama gününuz garantiye alın yinede kaçmış olmasın.bol şanslar
29 yasindasiniz ve eksiksiz tum muayeneniz yapilmissa ve sorun yoksa, 3 ay erken bir sure gibi gorunuyor. Yine de ihtiyatli olmak adina esinizin testine bakilsin bir de. Iciniz rahat etsin. Bir de butun testlerinizi baska bir dr.ye daha gosterin. Emin olun herseyin yolunda oldugundan. Yasiniz itibariyle gec kalmazsiniz ama kaygi duzeyiniz artacagindan surec olumsuz etkilenebilir.Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Uroloji yapiyormus ama her hastanede yapilir mi bilmiyorum.Bulunduğumuz şehir de tüp bebek merkezi yok üroloji de yapabiliyor muyuz
Çok cok erkek herşey yolunda ve yaşın geç rahim temizleme falan bence bunları aklından çıkarmalısın 1 sene en azından 6-7 ay olmazsa sorun olur diye düşünüyorumKızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 1 buçuk aydır Folbiol kullanıyorum. Doktoruma bugün internette bu dozun fazla olduğu yazıyor dedim ve evet doğru diyip bana başka bir folik asit yazdı. Ancak yazdığı 30 tablet ve 120 tl bana çok geldi fiyatı açıkçası. Sizce Folbiolü ikiye bölerek kullansam mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir folik asit mi alsam? Önereceğiniz folik asit var mı?
Canım ben malum siteden aldım 20 test 6 da gebelik testi 73₺ idi markası loucbak mi ne ondan. Ocak ayında tam yapcam inşallah29 yasindasiniz ve eksiksiz tum muayeneniz yapilmissa ve sorun yoksa, 3 ay erken bir sure gibi gorunuyor. Yine de ihtiyatli olmak adina esinizin testine bakilsin bir de. Iciniz rahat etsin. Bir de butun testlerinizi baska bir dr.ye daha gosterin. Emin olun herseyin yolunda oldugundan. Yasiniz itibariyle gec kalmazsiniz ama kaygi duzeyiniz artacagindan surec olumsuz etkilenebilir.
Eczanede farketmedim. 5adet cok az, 40tl verdim. Hergun duzenli yapmak istiyorum. Coklulardan alacagim. Yarin baslayacagim artik mecbur Benim gibi ilk kez kullanacaklar icin youtube "dijitalebe" kanalini oneririm, guzel anlatmis.Canım ben malum siteden aldım 20 test 6 da gebelik testi 73₺ idi markası loucbak mi ne ondan. Ocak ayında tam yapcam inşallah
Bebis için yemedigimiz kalmadı dusundukce bazen midem bulanıyor olsun varsın sonu güzel olsun da inşallah herşeye degerAhahha ben de 24 gündür ovulasyon bekliyorum bugün sanırım pik oldu artık çatlasın diye sevmediğim halde 1 havucu kıtır kıtır yedim kendime şaşırıyorum
15 OCak Beni de ekler misin�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @Simge3421 1 Ocak @arash 1 Ocak @mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @Hulahula 2 Ocak @zorluyolum 2 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @bulutum08 4 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Hayalimvarr 5 Ocak @Betulx 5 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak @Gokkusagi066 7 Ocak @mmmeyra 8 Ocak @seklla 8 Ocak @Mylv48 8 Ocak @Teach_ 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak hepsonradan 9 Ocak @Humaakusu 9 Ocak @orjinal19 10 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @Noxciyoj 12 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @papatyamveben 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak BY2015 18 Ocak @Spicelover 20 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @H a s s a 22 Ocak @Zennep 24 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak D Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir