Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem şeyi düşün ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.ilk 3ay şansın çok yüksek
En çok umutlandıran o inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm bu ay rahim filmi dışında napsam acaba her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi

Senin kidemi Aralık kaçı
Aralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk

Hosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilere
Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün

En çok umutlandıran o inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm bu ay rahim filmi dışında napsam acaba her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi
Ben balık yağlı folik asit aldım gün aşırı içiyorum i. Önce folbiol almıştım ama o 5mg çok yüksek diye okudum 400mgc olandan aldım onun dışında yum gününde havuç ve incir yemeyi düşünüyorum eşimde keçi boynuzu özü ve arı poleni aldı bizde durum bu

İnşallah canım 3ay bişey yapma bence kendiliğinden olur inşallah gerçi benim 2.cektirmem filmi geçen sene Ramazan ayında çektirmiş tim halen hamile kalamadim

Aynen eşim keçiboynuzu kullanıyo. Inofolic combi kullanıyorum ben de 2. Kutum bu. Havuç avokado ceviz vs tüketirim ama bıktım valla avokadonun tadından hiç sevemedim bi

Aralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk

Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün
Açıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedir

Ben korunmadim ama düzenli ilişki de olmadı saldım öyle nasılsa olmuyor

Açıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedir
Bende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss var

Bende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss var
Yolun bahtın daima açık olsun canim benim benim de 2.universite kapsamında hayirlisi bakalim

İnşallah canım. Benim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili istedim bakalım nasıl olacak. Senin nasıl çıktı sonucun canım
Canım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsin

maviss_34 bat 8 Ocak beni de ekler misin canım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum diliyorum bu topik hepimize uğurlu gelir müjdeyi alırız inşallah. Yıl yeni hayaller eski diyorum ve meleğimizi diliyorum

Canım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsin
Anladım canım. Of dış gebelik en en zoru sanırım okuduklarımdan, kimseye yaşatmasın Allahım. inşallah çok güzel sonuçlar alırız hepimiz güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…