• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle ağlayıp hayıflanmanın faydadan çok zararı var..kendi kendimi telkin ediyorum artık. Burda da birbirimize destek olalım bu ay bizlerin ayı olsun 🥰 sigarayı bıraktığımdan beri kahvenin tadı bile değişti eski zevki vermiyor 🙈 gerçi arada kaçamak yapıyorum hamile kalana kadar inşallah olursa hemen onu da kesicem 🥰
Bu ayın sonuna kadar içeyim dedim ben de sigarayı bırakacağım, magnezyum ilacım bitene kadar da korunmak zorundayım.😕 Ocak ayından şimdiden elendim.😄 Çok haklısın bir ara uzun bir süre sigara içmedim, kahve içmek asla keyif vermemeye başlamıştı, yan yana o kadar güzeller kiiii ajahdlsj😂🙈

Bilmiyorum ki erken gebelik testiyi ya olsa cıkardı dıye dusunuyorm. 😔😔 İlki hemen olmustum bu da oyle olur sandım 3.5 yıldır spiralle korunuyordm bu ay 5. Ay hala olmadı. Yavas Yavas umıtszlge kapılıyorum 😔 tamam senelerce ugrasanlar var dye dusunuyor herkes ama blmyorm ben biraz sabrszm ama ne olursak olalım tabii nasip. Bizim dedgmz degıl Allahın dediği olur. 🤷🏻‍♀️
erken gebelik testi yapmıştım bende öylesine tamam yok diye de rahat rahat takılmıştım. ☺️ümitsizliğe kapılmak için erken bence umarım Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla. 🙏

Bu ayın sonuna kadar içeyim dedim ben de sigarayı bırakacağım, magnezyum ilacım bitene kadar da korunmak zorundayım.😕 Ocak ayından şimdiden elendim.😄 Çok haklısın bir ara uzun bir süre sigara içmedim, kahve içmek asla keyif vermemeye başlamıştı, yan yana o kadar güzeller kiiii ajahdlsj😂🙈
Olsun ocak olmasa şubat olur çok geciktirmeden yormadan kavuşuruz inşallah hepimiz 🤲🥰 kesinlikle ikisi iyi gidiyor tek ken olmuyor 🤣🤣

Salı günü 12 de rahim filmi çekilcek ve şimdiden stres yaptım. Anestezili olacak ama yine de.. Öncesinde ve sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar. Ya kötü çıkarsa diye de aşırı endişeliyim off her şey stres ya 🙈
Hiç boşuna stres etme hiç bir şey hissetmiyorsun gözünü açıyorsun herşey bitmiş bende çok korkmuştum gitmeden önce çıktığımda da boşuna okadar stres etmişim dedim

1 yıldır istiyoruz canım. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik bir kist var onun dışında görünen bir sıkıntı yok eşime de bakıldı. Ama bir yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. İnşallah bunda da temiz çıkar.3 ay şans yüksek oluyormuş hadi inşallah 😍 sizin nedir hikayeniz
Ay yanlış kişiye yazdım sizmi çekilceksiniz benim arkadaşımda çekildi ve çok kolay geçmiş anastesi aldı 😊 sonrasında aşılama ile hamile kaldı
Daha önce negatif tüp bebek ve aşılanması olmuştu nasıp bunda tuttu. Rahim filmi sonrasi

Bilmiyorum ki erken gebelik testiyi ya olsa cıkardı dıye dusunuyorm. 😔😔 İlki hemen olmustum bu da oyle olur sandım 3.5 yıldır spiralle korunuyordm bu ay 5. Ay hala olmadı. Yavas Yavas umıtszlge kapılıyorum 😔 tamam senelerce ugrasanlar var dye dusunuyor herkes ama blmyorm ben biraz sabrszm ama ne olursak olalım tabii nasip. Bizim dedgmz degıl Allahın dediği olur. 🤷🏻‍♀️
İlk bebek mi acaba bendede hemen hemen 3,5 yildr vardı spiral 17-18 gün önce çıkarttım hemen olacak gibi hissediyordm ama burada yazılanları görünce ümitsizlige kapilmadm değil ilki iki ayda oldu

Ay yanlış kişiye yazdım sizmi çekilceksiniz benim arkadaşımda çekildi ve çok kolay geçmiş anastesi aldı 😊 sonrasında aşılama ile hamile kaldı
Daha önce negatif tüp bebek ve aşılanması olmuştu nasıp bunda tuttu. Rahim filmi sonrasi
Evet salı günü çekileceğim ay hadi inşallahhh bakalım neler bekliyor bizleri acaba 😊

Kızlar selam sınavlarim vardi çok fazla aktif olamadım daha yeni gördüm listeye eklediklerim oldu ama sanırım bakim çalışması var kalanları ekleyeceğim en kısa zaman da 😇🌸

İlk bebek mi acaba bendede hemen hemen 3,5 yildr vardı spiral 17-18 gün önce çıkarttım hemen olacak gibi hissediyordm ama burada yazılanları görünce ümitsizlige kapilmadm değil ilki iki ayda oldu
İkinci olacak nasip olursa. Ben de Eylül ayının sonunda cıkarttrdm. Ama maalesef hala hamile kalamadm cokta bı zaman olmadı ama ılkıne hemen kalmstm ondan biraz bunaldım sanrm..

Hiç boşuna stres etme hiç bir şey hissetmiyorsun gözünü açıyorsun herşey bitmiş bende çok korkmuştum gitmeden önce çıktığımda da boşuna okadar stres etmişim dedim
Ah teşekkür ederim rahatlattı biraz da olsa yorumlarınız beni 🌸😊

Back