Ben de iyiyim beybisi, çok sevindim güzel geçmelerinee, inşallah yarınkiler de güzel geçecek meraklanma.Hosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilere
Bak şimdi bu hiç olmadı, avokado en sevdiğim meyvedir, her gün kahvaltıda sos, akşam yemeğinin yanında salata olarak tüketirim, deme ona öyle şeyler darılırım.Aynen eşim keçiboynuzu kullanıyo. Inofolic combi kullanıyorum ben de 2. Kutum bu. Havuç avokado ceviz vs tüketirim ama bıktım valla avokadonun tadından hiç sevemedim bi
Bat tarihim 1 Ocak beni de ekler misin@Kazen tablo oluşturdum ama ters giden biseyler oldu galiba yardımcı olabilir misin :)
Vayyy ne güzel severek yemen valla doğrayıp limonlayıp tuzlayıp yiyorum. Bir kaç defa da sütle muzla milkshake tarzı yapmıştım öyle daha iyiydi ama uğraştırıcıBak şimdi bu hiç olmadı, avokado en sevdiğim meyvedir, her gün kahvaltıda sos, akşam yemeğinin yanında salata olarak tüketirim, deme ona öyle şeyler darılırım.Sen nasıl yiyorsun bana anlat bakayım, sevdririm ben sana onu.
Bak sabahları olgun bir avokadoyu ez, yarım limon, bir veya iki diş sarımsak, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştır, sür kepek ekmeğine misss.Vayyy ne güzel severek yemen valla doğrayıp limonlayıp tuzlayıp yiyorum. Bir kaç defa da sütle muzla milkshake tarzı yapmıştım öyle daha iyiydi ama uğraştırıcı
3.istiyoruz 2tane oğlum var belki bir kızım olur diye karar verdim tabi Allah'ın takdiri ilk başta sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması 11yil olacak ara vereli onları nasıl büyüttüm hiç bir şey anlamadım yaşım küçüktü çok tecrubesizdim.hep 35te yapacağım diyordum şu an 37 olacak halen yok2. Yi istiyorsunuz değil mi, yaş kaç hikayeniz nedir acaba
İnşallahÜmitsizlik yokk olacak elbet Allahın izniyle
Bende İlk defa denemiştim avakado asla yiyemedim çöpe attım şu hayatta en son yiyeceğim şeydir diyebilirim hatırladıkça midem bulanıyorVayyy ne güzel severek yemen valla doğrayıp limonlayıp tuzlayıp yiyorum. Bir kaç defa da sütle muzla milkshake tarzı yapmıştım öyle daha iyiydi ama uğraştırıcı
Tadı kötü ama birr sürü faydası var. Faydalı olan şeylerin hep tadı güzel olmuyorBende İlk defa denemiştim avakado asla yiyemedim çöpe attım şu hayatta en son yiyeceğim şeydir diyebilirim hatırladıkça midem bulanıyor
Oh maşşallah Allah bağışlasın inşallah olur ama olmasa bile üzülmeyin iki evladınız var. Benim yaş 30 oldu daha hala olmadı bekliyoruz bakalım nasip3.istiyoruz 2tane oğlum var belki bir kızım olur diye karar verdim tabi Allah'ın takdiri ilk başta sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması 11yil olacak ara vereli onları nasıl büyüttüm hiç bir şey anlamadım yaşım küçüktü çok tecrubesizdim.hep 35te yapacağım diyordum şu an 37 olacak halen yok
Çoğu kötü şeyi yiyebildim ictimde ama bunun gibisini görmedimTadı kötü ama birr sürü faydası var. Faydalı olan şeylerin hep tadı güzel olmuyor
İşte yaş geçince insanın ümidi kalmıyor senin ilkmiOh maşşallah Allah bağışlasın inşallah olur ama olmasa bile üzülmeyin iki evladınız var. Benim yaş 30 oldu daha hala olmadı bekliyoruz bakalım nasip
Dediğiniz tarifi deneyeceğimBak sabahları olgun bir avokadoyu ez, yarım limon, bir veya iki diş sarımsak, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştır, sür kepek ekmeğine misss.Bazen de doğra, salatalık, maydanoz, taze soğan falan, baharat at yemeklerin yanında ye. Bana nasıl bu kadar lezzetli geliyor bilmiyorum. Nevresim takımlarım bile avokado desenli. Bak tost da yapabilirsin.
İlk olacak inşallah olursa. Bir tane olsun 2. Cide valla gözüm yok diye dua ediyorum hep..1 yıldır istiyoruz insan ümitsizliğe kapılıyor zaman geçtikçeİşte yaş geçince insanın ümidi kalmıyor senin ilkmi
Öyle deme bende birinciden sonra asla istemiyordum hatta ağladım hamile kaldım diye aldırmayı bile düşünmüştük ama yapamadım kıyamadım bak şimdi 3.istiyorumonun için yaşamadan peşin konuşma derimİlk olacak inşallah olursa. Bir tane olsun 2. Cide valla gözüm yok diye dua ediyorum hep..1 yıldır istiyoruz insan ümitsizliğe kapılıyor zaman geçtikçe
İnşallah en kısa zamanda olur yaşın genç dahaİlk olacak inşallah olursa. Bir tane olsun 2. Cide valla gözüm yok diye dua ediyorum hep..1 yıldır istiyoruz insan ümitsizliğe kapılıyor zaman geçtikçe
Kız bebek için yumurtlamadan önce veya sorna diyorlar yani tam yumurtlama da erkek oluyır diyorlar benimde bir kızım var hayrılısı ile ikinci erkek olsun istiyorum biraz araştırdım. Tabiki herşey nasip ve herşeyin hayırlısı iksunuÖyle deme bende birinciden sonra asla istemiyordum hatta ağladım hamile kaldım diye aldırmayı bile düşünmüştük ama yapamadım kıyamadım bak şimdi 3.istiyorumonun için yaşamadan peşin konuşma derim
Denedikten sonra yorum bekliyorum ama.Dediğiniz tarifi deneyeceğimgenel de sağlıklı besleniyorsunuz bence belki de o yüzden tadı güzel geliyor olabilir
TamamdırDenedikten sonra yorum bekliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?