Âmin canım hepimizin hayırlı uğurlu olsun inşallah tez vakitte hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun zaten öyle canım en uygun doğru saat için bekletiyorlar işte sabır o anda kavuşma heyecanı insanı geriyor biraz çok şükür geçti :)[/QUOTE
Doğru söylüyorsun insan o bekleyişten çok geriliyor bir an önce bitsin kavusalim istiyor. Ancak doğru zaman çok önemli benim dondurulanlar oldu hepsi tek tek donduruldu ve bilgi verildi. Hepsi 5 gününde nasilsa deyip hepsini ayni anda dondurmadilar. Sende kaç tane transfer oldu?
Gozun aydınnn canımmm allahım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhBenim bugün 9. Günüm cnm dun yaptırdım 164.3 çıktı cnm şükürler olsun ama bana tek kondu
canım sebep bellıyse ve dogal yoldan zorsa yaşdan dolayı 3 yıl şartın yok canım devlette oyuzden ınferlıte bolumu olan devlet hastanesıne basvur ama kadın dogumada gıtsen olur yaşdan dolayı şart yok sanımSelam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymisAsilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..
amin inşallah cnmGozun aydınnn canımmm allahım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhh
Canım tebrik ederim. Değerin kaç çıktı?sağol cnm darısı sizlere
sağol cnm darısı başına inşallah 164,3 cnm 8. gün yarın tekrar yaptıracağım gerçek test günümCanım tebrik ederim. Değerin kaç çıktı?
Aaa ikimizin aynı gün canım ya benim de 14 Şubat :)14 şubat senin ne zaman?
Kac yumurta toplandi canim,toplanan yumurta sayisi 20 civarinda olanlarda ohss denilen durum olabiliyo,yani şişkinlik,nefes almakta zorlanma gibi,ayni sikayetleri ben de yaşamiştim,26 yumurta toplandi ve ayni sikayetler olustu,doktorum transferi erteledi ve dondurduCanlar sizden cevap bekliyorum benim gibi yaşayanlar normalde hiç yatmıyorum transferden bu yana hep ayaktayım oturuyorum normalde uykum ağırdır sabah erkenden uyanıyorum da sadece 1 saat akşam 6.00 gibi bi kestirme uyuma oluyor o kadar adım atıyorum bol su içiyorum ilaçlarımı iğnemi ihmal etmiyorum aklıma gelenler bunlar
Bende bugun transfer oldum tatlim hep beraber guzel haberler verriz ins 13u test tarihimTeşekkür ederim tatlım arkadan senin hayırlı haberini bekliyorum inşallah en önemlisi o zaten âhir zamandayız Allahım hayırlı bir nesil sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok canım ben transfer oldum 3 gündür bitti transferim 10 tane toplandı normal bi sayı ohss olsaydım iptal olurdu Can'ın benim transferden sonra oldum böyle işin garip tarafı gayrette başarılı bi transfer oldu hani bi sıkıntı oldu desem oda yokKac yumurta toplandi canim,toplanan yumurta sayisi 20 civarinda olanlarda ohss denilen durum olabiliyo,yani şişkinlik,nefes almakta zorlanma gibi,ayni sikayetleri ben de yaşamiştim,26 yumurta toplandi ve ayni sikayetler olustu,doktorum transferi erteledi ve dondurdu
Ay ay canım benim hep beraber hayırlı haberlerle dönücez inşallah Allah da biliyor nasıl kendime istiyorsam sizlere de aynısını temenni ediyorum senin niye erken kız ben senden önce yaptırdım transferiBende bugun transfer oldum tatlim hep beraber guzel haberler verriz ins 13u test tarihim
Canim doktorum transfer sonra si şişkinlik olabilir korkma demişti bana. belki seninde öyledir ddoktora ara sor bi normal mi diyeYok canım ben transfer oldum 3 gündür bitti transferim 10 tane toplandı normal bi sayı ohss olsaydım iptal olurdu Can'ın benim transferden sonra oldum böyle işin garip tarafı gayrette başarılı bi transfer oldu hani bi sıkıntı oldu desem oda yok
valla bilmiom ki tatlim benim ki 6. gun embriosu olabilirAy ay canım benim hep beraber hayırlı haberlerle dönücez inşallah Allah da biliyor nasıl kendime istiyorsam sizlere de aynısını temenni ediyorum senin niye erken kız ben senden önce yaptırdım transferi
Teşekkür ederim tatlım yarın arayıp sorarım bugün görüştüm bu kadar aşırı değildi gündüz normaldir diye sormadım yarına sorarım inşallah teşekkür ederim canımCanim doktorum transfer sonra si şişkinlik olabilir korkma demişti bana. belki seninde öyledir ddoktora ara sor bi normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?