Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım benim yaşım genç diye hocam 1 tane yaptı transfer benimde senin gibi oldu herşeyde çok özenle davrandılar inşallah hayırlısıyla sonuçlarımızı alırız senin test günün ne zaman tatlım

Selam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymis Asilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..
canım sebep bellıyse ve dogal yoldan zorsa yaşdan dolayı 3 yıl şartın yok canım devlette oyuzden ınferlıte bolumu olan devlet hastanesıne basvur ama kadın dogumada gıtsen olur yaşdan dolayı şart yok sanım

Kızlar bişey sorucam huzursuz olmaya başladım sizlerden benim gibi durumu yaşayanlar var mı göğüslerim hassas kasıklarımda ki ağrı biraz durdu yalnız bende korkunç bi şişlik var artık düşünün 8 aylık bi karın gibi oldu nefes alamıyorum resmen opudan sonra vardı biraz transferden sonra şiş halde gezer oldum artık nefes alamıyorum acaba hormonlardan mı benim gibi yaşayan var mı

Canlar sizden cevap bekliyorum benim gibi yaşayanlar normalde hiç yatmıyorum transferden bu yana hep ayaktayım oturuyorum normalde uykum ağırdır sabah erkenden uyanıyorum da sadece 1 saat akşam 6.00 gibi bi kestirme uyuma oluyor o kadar adım atıyorum bol su içiyorum ilaçlarımı iğnemi ihmal etmiyorum aklıma gelenler bunlar

Merhabalar..ilk tüp bebek deneyiminden itibaren takip ediyorum ve yeni üye oldum,umarım tecrübelerimizi paylaşıp faydalı oluruz

Kac yumurta toplandi canim,toplanan yumurta sayisi 20 civarinda olanlarda ohss denilen durum olabiliyo,yani şişkinlik,nefes almakta zorlanma gibi,ayni sikayetleri ben de yaşamiştim,26 yumurta toplandi ve ayni sikayetler olustu,doktorum transferi erteledi ve dondurdu

Yok canım ben transfer oldum 3 gündür bitti transferim 10 tane toplandı normal bi sayı ohss olsaydım iptal olurdu Can'ın benim transferden sonra oldum böyle işin garip tarafı gayrette başarılı bi transfer oldu hani bi sıkıntı oldu desem oda yok

Bende bugun transfer oldum tatlim hep beraber guzel haberler verriz ins 13u test tarihim
Ay ay canım benim hep beraber hayırlı haberlerle dönücez inşallah Allah da biliyor nasıl kendime istiyorsam sizlere de aynısını temenni ediyorum senin niye erken kız ben senden önce yaptırdım transferi

Canim doktorum transfer sonra si şişkinlik olabilir korkma demişti bana. belki seninde öyledir ddoktora ara sor bi normal mi diye

Ay ay canım benim hep beraber hayırlı haberlerle dönücez inşallah Allah da biliyor nasıl kendime istiyorsam sizlere de aynısını temenni ediyorum senin niye erken kız ben senden önce yaptırdım transferi
valla bilmiom ki tatlim benim ki 6. gun embriosu olabilir
oğlumda oleydi ..inşallah müjdeli haberler verriz kuzumm yaaaaa

Canim doktorum transfer sonra si şişkinlik olabilir korkma demişti bana. belki seninde öyledir ddoktora ara sor bi normal mi diye
Teşekkür ederim tatlım yarın arayıp sorarım bugün görüştüm bu kadar aşırı değildi gündüz normaldir diye sormadım yarına sorarım inşallah teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…