- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
Tatlım benim toplandığı günü sayarsan benimde 6.gün oluyor ama sayılıyor mu bilmiyorum onu hadi hayırlı haberlerle inşallah kuzumm geçmez bu günler tam bir sabır vallahi :) mevlam ne güzel öğretiyor kuluna beklemeyi çok şükürvalla bilmiom ki tatlim benim ki 6. gun embriosu olabilir
oğlumda oleydi ..inşallah müjdeli haberler verriz kuzumm yaaaaa
.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Şubata kaldı
alyam16..............Erkek İnfertilitesi..........................Bursa Pembe Mavi............HAMİLE
zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek..................HAMİLE
3dna...................Erkek İnfertilitesi.....................Konya Medicana.......................HAMİLE
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........HAMİLE
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............HAMİLE
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede
Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede
Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Acıbadem Maslak........Beklemede
EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede
Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede
Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede
deniz06eylül............Fsh Yüksekliği..........................................Jineklinik......................
Amanda29...............Yumurta-Morfoloji................................Şişli Memorial...............Beklemede
ccilem....................Sebepsiz İnfertilite................................Süleymaniye K.D..............Beklemede
Aaa ikimizin aynı gün canım ya benim de 14 Şubat :)
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi sorum olucak sana, transfer sonrası 12.gündemisin yoksa Döllenme sonrası mıbeni de ekleyin:) ilk tüp denememizdi , 2 başarısız aşılamadan sonra, bugün 12.günüm 191.5 cıktı sonucumen ufak bir belirtim olmadı, Rabbim hepimiz yardımcısı olsun inşallah, hepimiz için dualar ediyorum
Teşekkür ederim canım.. benim de 2. tüp bebek denemem, dün yumurtalarım toplandı. muhtemelen cumartesi günü 3.günde transfer yapılacak.. bizler içinde dua edintransfer sonrası canım, benim ki 3.gün embriyosydu ayrıca 8 hücreli
Transfer günlerimiz aynı canım Pazartesi olmuşuz ikimizde 5.gün emriyosu 12 gün sonra 14 Şubat'a denk geliyor genelde 12 gün sonra verilir birçok kişinin yada 1 gün erken veya geç kana o vakitte karıştığı içinEvet güzel bir günde en güzel hediye olarak gelecek inşallah. Aslında sormamin sebebi farklı merkezlerdeyiz ya acaba ayni transfer günü için ayni tahlil günümü veriyor.Burada okuduklarima gore bazen bu sure daha uzun olabiliyor.
canımmm ne güzel yazmışsın beni ile ağlattın allahımın izniyle inşallah bebişin hep seninle olur güzel haberlerini bekliyoruz...En zor kısmı buymuş kızlar Allahım defalarca deneyip negatif alan kardeşlerimin sabrını arttırsın tez vakitte bebişlerine kavuşsunlar doktorum besmele çekip ayetel kürsi okumaya başlayınca hemşireler okuyunca ağlamadan duramadım o mucize anı benim yanıma gelişi bebişimin hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu Allahım duysun sesimizi günahkarız Allahımın merhametinden başka sığınacağımız kimse yok ne olur dua edin bana bebişim kalsın yanımda
gözünaydın allahım sağlıkla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsinbeni de ekleyin:) ilk tüp denememizdi , 2 başarısız aşılamadan sonra, bugün 12.günüm 191.5 cıktı sonucumen ufak bir belirtim olmadı, Rabbim hepimiz yardımcısı olsun inşallah, hepimiz için dualar ediyorum
Çok saol tatlım zaten bugün çok duygusalım seninde mesajını görünce tekrar ağladım manyak mıyım neyim :) âmin cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah canı gönülden en saf dilimizle kabul etsin Rabbim dualarımızı hepinizin hayır haberlerini bekliyorum inşallahcanımmm ne güzel yazmışsın beni ile ağlattın allahımın izniyle inşallah bebişin hep seninle olur güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine çok mutlu oldum valla ben umutlanmak istemiyorum belirti diye bak seninde olmamış ama acayip yaşıyorum ben kasık ağrısı göğüs şişkinliği hassasiyet mide yanması bulantısı gibi aşırı duygusalım ama bak sen de olmamış çok umutlanmamak lazım belirtim var diyebeni de ekleyin:) ilk tüp denememizdi , 2 başarısız aşılamadan sonra, bugün 12.günüm 191.5 cıktı sonucumen ufak bir belirtim olmadı, Rabbim hepimiz yardımcısı olsun inşallah, hepimiz için dualar ediyorum
cok sağol canım benim, dualarım hepimiz için, umudunu tabiki koru bence bu kişiye göre değişiyor var yada yok üzülmemek lazım, benim ağrı eşiğim cok yüksek belkide ondan hiçbişey hissedemiyorum kolay kolay şuram acıyo buram ağrıyor olmuyor bende, mesela 17 yumurtam toplandı ve ben anestezi almadım doktorumla müzik hakkında sohbet ederek yumurtalarım toplandı şaka gibiyim:)Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine çok mutlu oldum valla ben umutlanmak istemiyorum belirti diye bak seninde olmamış ama acayip yaşıyorum ben kasık ağrısı göğüs şişkinliği hassasiyet mide yanması bulantısı gibi aşırı duygusalım ama bak sen de olmamış çok umutlanmamak lazım belirtim var diye
inş +olur cnm, benim 3.günüm ama hep kafamda kuruyorum stresliyim senin gibi..brz rahat olmak lzm ama zor oluyooo...Kizlar bnm de 10. Gunum. Cok strestliyim.yarn test yaptircam.ilk denemem bu arada.
ben varım, tam senin gibi 20 dakika sonra tuvalete kalktım hiç pişman olma biliyorum o an deli gibi sıkışmıştın ben de öyleydim ve senin gibi 12 gün boyunca içim içim yedi ama bak allahın izniyle bebeğim bana tutunmuş, inşallah senin bebeğinde tutunacak, dua edelim sadece...iyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
çok tşkleeerrr.inşallah ya çok sağol.. sen de umarım sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın. cevabın ve desteğin için çoooookkk tşklerrrrr.........ben varım, tam senin gibi 20 dakika sonra tuvalete kalktım hiç pişman olma biliyorum o an deli gibi sıkışmıştın ben de öyleydim ve senin gibi 12 gün boyunca içim içim yedi ama bak allahın izniyle bebeğim bana tutunmuş, inşallah senin bebeğinde tutunacak, dua edelim sadece...
Canım bende kalktım hemde altıma kaçırıcam utancıyla koşar gibi gittim bunlar bahane tatlım hala sonucumu bilmiyorum ama Allahımın kudret gücünde oiyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun senin tedirginliğini anlayabiliyorum hala test yapmadık hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama bende gittim hatta yarı koşar adımla gittim :) herşey Rabb'imin nasibidir eğer alnımıza yazıldıysa halay çeksek tutunur yazılmamışsa 12 gün lavaboya bile kalmasak olmaz nasiptir herşey gönlünü ferah tut hayırlı haberini bekliyoruziyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?