Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

insallah canm sagol tavsiyelerin icin tamam canm oyle yaparim

2 tane koydular ama cumartesı bellı olur ıkısıde tuttumu bılemıyorum keseye ozaman bakılacak degerım 539 cıktı bugun 13. Gun senın durumun en canım
Benim bugün 9. Günüm cnm dun yaptırdım 164.3 çıktı cnm şükürler olsun ama bana tek kondu

Benim bugün 9. Günüm cnm dun yaptırdım 164.3 çıktı cnm şükürler olsun ama bana tek kondu
gozun aydin arkadasim. Allah hayirli ugurlu etsin insallah. Saglikla kucaginiza almaniz nasip olur insallahhhh..aaaamiiinnnnn

Kızlar transferim oldu çok şükür kardeşlerim ne olur dua edin Blast oldu çok geç yapıldı transferim 1.00 de denildi 5.30 da yapıldı korkmaya başladım bendeni sorun mu var diye doktorum bilerek beklettiğini söyledi Allahım can versin bebişlerimize tedavide olan arkadaşlarım Allah yardımcısı olsun hayır haber bekleyenler tez vakitte bende dahil alsınlar inşallah

En zor kısmı buymuş kızlar Allahım defalarca deneyip negatif alan kardeşlerimin sabrını arttırsın tez vakitte bebişlerine kavuşsunlar doktorum besmele çekip ayetel kürsi okumaya başlayınca hemşireler okuyunca ağlamadan duramadım o mucize anı benim yanıma gelişi bebişimin hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu Allahım duysun sesimizi günahkarız Allahımın merhametinden başka sığınacağımız kimse yok ne olur dua edin bana bebişim kalsın yanımda

transferinn hayirli olsun bitanem ins saglikli hayirli evlatlar olarak nasip eder Yaradan..

Bende bugün bantalara başladım ama ayrıca bir hapım yok? Tahminen benimde 20 Şubat civarında olacak transferim..Hadi bakalım neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz :)

Bende de bant yok Estrofem adlı bir ilaç kullanıyorum... 11 Şubat da tekrar muayeneye çağırdı doktorum...
Hepimiz için en hayırlısını diliyorum canım...

Benimde dun transferim oldum. Hepimizinki hayirli olsun. Benim oldugum merkezde yumurtanın gelişimine göre aliyorlar. 5 gün trasferiydi benimki ve normalde söylenen saatten 1 saat önce aldılar. Yumurta gelişimini son dk kadar bakıyorlar. Benden önce gelen bir bayani ben hastaneden ayrilirken daha almamislardi. Sonuçta en iyi ve en uygun zamani bekliyorlardir ilaki.

transferinn hayirli olsun bitanem ins saglikli hayirli evlatlar olarak nasip eder Yaradan..
Teşekkür ederim tatlım arkadan senin hayırlı haberini bekliyorum inşallah en önemlisi o zaten âhir zamandayız Allahım hayırlı bir nesil sağlıklı evlatlar nasip etsin

Âmin canım hepimizin hayırlı uğurlu olsun inşallah tez vakitte hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun zaten öyle canım en uygun doğru saat için bekletiyorlar işte sabır o anda kavuşma heyecanı insanı geriyor biraz çok şükür geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…