• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kızlar bişey sorucam huzursuz olmaya başladım sizlerden benim gibi durumu yaşayanlar var mı göğüslerim hassas kasıklarımda ki ağrı biraz durdu yalnız bende korkunç bi şişlik var artık düşünün 8 aylık bi karın gibi oldu nefes alamıyorum resmen opudan sonra vardı biraz transferden sonra şiş halde gezer oldum artık nefes alamıyorum acaba hormonlardan mı benim gibi yaşayan var mı
Canım benim.de ilk tedavimde karnım.davul gibi olmustu. Doktorumu aradım hemen dostinex adlı bir ilac verdi. Yalnız opudan sonraydı. Ićer içmez etki etti. Oncesinde dedigin gibi neler yaptım. Işe yaramamıştı. Bi druna sor bence.

Iyi akşamlar canlar benide ekleyin listeye 26 ocakta transfErim yapıldı 5.gun embriyosu tek..7.gün 61 9.122 11.gün 287 çıktı degerim elhamdulillah...ayin 18 de randevumuz nasip ederse rabbim inşallah..rabbim isteyen herkese nasip etsin her duamin başı bu oldu..

iyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
Canim rabbim nasip edecekse neleri ortadan kaldırır onun hazinesi ne kadar bol elhamdulillah..benI transferde sondaj yaptılar zaten mümkün degildi on dk yirmi dk beklemem...ilk yarım saat kalkmiycaksin dediler zaten kırkinci dk olmadan dayanamadım kalktim iki saat toplam hastanede yattım eve geldim namazlarımada devam ettim yani duyduğum hep üç gün sademe wc ye kalkacaksindi öyle birşey yokmuş...sende aklına kötü şeyler getirme insallah rabbim senide sevindirir kuzucugun tutunuyordur

Iyi akşamlar canlar benide ekleyin listeye 26 ocakta transfErim yapıldı 5.gun embriyosu tek..7.gün 61 9.122 11.gün 287 çıktı degerim elhamdulillah...ayin 18 de randevumuz nasip ederse rabbim inşallah..rabbim isteyen herkese nasip etsin her duamin başı bu oldu..
Amin canım inşallah..
Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere inşallah benimde transferimin 6.gunu bugun..

iyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............

Canım benim arkadaşım transfer den sonra masadayken çok sıkışık mis sürgü vermiş ler yattigi yerde yapamamis kalkmış oturmuş sonra da nasıl sa kalkdim burda yatmama gerek yok diye araba ya binip eve gelmiş ikiz gebelik oluştu 10 haftalik ken kaybetti bebeklerini ama başka sebeple rden yani transfer sonrası hemen kalkti anlayacağın ve hamile kaldı içini ferah tut inşallah pozitif sonuç alırsın

Kızlaaaaarrr bugün ilk kez ultrasona girecegim.ne olur bana dua edin.ins.bebegim dogru yere yerleşmiştir kesesini goruruz ve kalp atislarini duyariz:KK17::KK15:

transverin hayırlı olsun umarım güzel haberler verirsin transver sonrası kalkmakla ilgili herkesin kafasında aynı soru işaretleri var ama yarım saat yatırmanın mantığı embriyonun tüplere kaçmasını engellemek başka hiçbir nedeni yok yani az yatmak çok yatmak hiçbişey değiştirmiyor arkadaşlar yapılan araştırmalarda yatmanın hiçbir olumlu yanı kanıtlanamamış bunları doktorunuza sorarak onaylatabilirsiniz ama içiniz rahat etmiyorsa yatın onunda bi zararı yok :) herkese bol şanlar

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?
Canım öncelikle tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider bende griptim öksuruk hatta opu gunu yolda tansiyonum dustu gozlerim karardi bayginlik gecirdim cok az su ictim bunlara ragmen çok şükür opum oldu Allahin izniyle birseycik olmaz rahat ol sana tavsiyem grip icin sakin ilac falan kullanma yumurtalarini etkilemesin ben hep bal limon yedim portakal bu sekilde gecti suanda transferimin 7.gunundeyim bekliyorum bakalim persembe nasipse kan vercem 5.gunun embriyosuydu benim insallah tutunmustur bebis...
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

Canım öncelikle tedavin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider bende griptim öksuruk hatta opu gunu yolda tansiyonum dustu gozlerim karardi bayginlik gecirdim cok az su ictim bunlara ragmen çok şükür opum oldu Allahin izniyle birseycik olmaz rahat ol sana tavsiyem grip icin sakin ilac falan kullanma yumurtalarini etkilemesin ben hep bal limon yedim portakal bu sekilde gecti suanda transferimin 7.gunundeyim bekliyorum bakalim persembe nasipse kan vercem 5.gunun embriyosuydu benim insallah tutunmustur bebis...
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
sağol arkadaşım,inşallah güzel haberler alırsın perşembeye hayırlısı ile.

sağol arkadaşım,inşallah güzel haberler alırsın perşembeye hayırlısı ile.
inşallah canm sende sağol birde opuya girerken ayetelkürsi okudum ben inan canm ben hep diyordum acaba transferi gorurmuyum diye esim azospermdi cok korkuyordum canli cikmazsa diye opudan ciktim uyandigimda sperm ciktimi dedim ilk :( cok zor du bizim icin cok şükür 12 yumurtadan 7 tanesi döllendi ve 5.gune son 2 tane kaldi birini koydular birini dondurdular yer gök dua ile arkadasim transfere giderkende oku hep insan heyecandan aklina gelmeyebiliyor ama ben dualar sayesinde buralara geldim ins.sonucumda guzel olur ve benim gibi dileyen herkesin..

Hayırlı uğurlu olsun tatlım Allahım kucağına almayı nasip etsin merak ettiğim bişey oldu benimde 5.gün embriyosu bana 12 gün sonra ya test tarihim verildi 5 gün var ben şimdiden yapsam belli olur mu yalnış mı anladım bilmiyorum 7.gün demişsin 2 gün sonra mı yaptırdın test

Hayırlı uğurlu olsun tatlım Allahım kucağına almayı nasip etsin merak ettiğim bişey oldu benimde 5.gün embriyosu bana 12 gün sonra ya test tarihim verildi 5 gün var ben şimdiden yapsam belli olur mu yalnış mı anladım bilmiyorum 7.gün demişsin 2 gün sonra mı yaptırdın test
canm merhaba hayirli olsun tedavin ins.sonucun pozitif olur benimde 5.gunun embriyosu persembe gunu 10.gun olcak bence 10 gunden once yapma derim senin kacinci gun bugun benim 7

Transfer günlerimiz aynı canım Pazartesi olmuşuz ikimizde 5.gün emriyosu 12 gün sonra 14 Şubat'a denk geliyor genelde 12 gün sonra verilir birçok kişinin yada 1 gün erken veya geç kana o vakitte karıştığı için
Canim msjini simdi gordum ayni gun transfer olmusuz ya senle bende 2 subat pazartesi gunu oldu :) insallah sonuclarimiz pozitif olur ya ben persembe yaptirmak istiyorum banda 15 gun sonra yap dediler hastaneden ama varsa 10.gunde cikar heralde degilmi?

kızlar çok şükür sorunsuz atlattık transferi 2 tane minnoşumu aldım geldim dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar:KK56::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back