bildigim kadarıyla beklemiş idrarla yapilacakmis senin yaptiginda idrar dilue olduğu için bence sonuç çıkmamıştır daha sonra yine yap olmazsa .Arkadaşlar merhaba. Ben de bu ay dondurulmuşlarımla yaptırdım inş. 20 ocakta tek embriyo transfer edildi. İlk 7 gün ara ara hafiften kasık ağrım oldu. 8. gün geçti. bugün 9. günüm. bi belirtim yok ama göğüslerim çok hassas. Şişti ve mavi mavi damarlar var. bi tek bu var. Eşimin ısrarıyla bugün idrar testi yaptım. Negatif. Bir de sabah idrarıyla değil. Eşim testi getirdiğinde lavobadan yeni çıkmıştım. Hemen yap deyince 1 litre su içtim idrarım gelsin diye. yarım saat sonra geldiğinde de yaptım hemen. Bu yüzden çıkmamış olabilir mi? Şimdiden umutsuzluğa kapılmak anlamsız değil mi? İlk tüp bebekte 8. gün kanamam başlamıştı. Zatwn sonra da düştü. Yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yaaaa çok sevindim canım umutlandirmak da istemem ama sanki bebişin ben burdayım demişSımdı test yaptım ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı ama heves yapmıyorum cok heyecan bastısankı heran reglı olucak gıbıyım
Inşallah bebeğin kendiliğinden gelir canım..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınben dusuk yaptim maalesef. bugun test gunumken benim asiri agri ve kanamam var. sonucum negatif yani. ALLAH VAR GAM YOK…..
Cok saol cnmm yarın dualarınız benımle olsun allahım kımsenın kucagını bıs bırakmasın sımdı bır test daha yaptım busefer daha belırgın vızgı cıktı ama yarınkı sonuc tabıkı onemlı kasık agrım var sankı heran reglı olucakmısım gıbııYaaaa çok sevindim canım umutlandirmak da istemem ama sanki bebişin ben burdayım demişinşallah kan testinde de kendini kanıtlar mutlu haberini bekliyorum
Benım 9. Gunu bugun yarın kan testı yapılacak evet ılk tup bebek denemem ınsallah hayırlısıysa saglıklıysa allahım nefes olsun can olsun bebıslerımıze cok heycanlıyım bıryandan kasık agrom var sankı reglı olucak gıbıyıö 20 dkda bır kanamam varmı dıye bakıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallahçok güzellll hadi bakalım canım çok güzel inşallah kandada pozitifi görürsün darısı başımıza.senin transferinin kaçıncı günüydü ve ilk tüp bebek denemenmiydi...
Amin canm insallah sana tutunmustur insallah..Benım 9. Gunu bugun yarın kan testı yapılacak evet ılk tup bebek denemem ınsallah hayırlısıysa saglıklıysa allahım nefes olsun can olsun bebıslerımıze cok heycanlıyım bıryandan kasık agrom var sankı reglı olucak gıbıyıö 20 dkda bır kanamam varmı dıye bakıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
Saol canım ya ben ve nimel vekil Allah diyorum canım çünkü sormuyorum ne oldu ne olacak dîye 10 tane yumoşum toplanmış artık ne olacak bilmiyorum işimiz Allah'a kaldı doktorum seninkini 5.güne düşünüyorum hayırlısı bakıcam dedi .heralde aynı dönemde oluyor 5.gün olursa benim salı olur tatlımooo maşallah canim bol bol kaliteli yumoslarin olsun ins.benimde carsamba nasip olursa transferim var kuzum
maşallah canim güzel güzel gelişsin yumoslar dun opu oldun demiSaol canım ya ben ve nimel vekil Allah diyorum canım çünkü sormuyorum ne oldu ne olacak dîye 10 tane yumoşum toplanmış artık ne olacak bilmiyorum işimiz Allah'a kaldı doktorum seninkini 5.güne düşünüyorum hayırlısı bakıcam dedi .heralde aynı dönemde oluyor 5.gün olursa benim salı olur tatlım
Evet canım dün oluyor artık :) senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum allahım hayırlı haberini duymayı nasip etsinmaşallah canim güzel güzel gelişsin yumoslar dun opu oldun demi
Desene aynı gün olmuşuz ikimizde Allah sana da bana da güzel haber vermeyi nasip etsin burada ki lardeşlerimden güzel haberler duymayı canı gönülden diliyorum kızlar lütfen dua edin bana daKizlar merhaba bugun opu oldum yarin arayip bilgilendirecekler sanirin...
Amınnnn ınsallah abbım kucaklarımızı bosss bırakmasınnn benımde yarın testım var uyku tutmadı cok korkuyorjmAmin canm insallah sana tutunmustur insallah..
Benimde ilk denemem bugun embriyolog aradi 12 yumurtam toplanmis 11 i iyimis bu 11 yumurtadan 7 si döllenmis insallah sag salim boyle guzel giderler cok heyecanliyim Allah nasip ederse pazartesi gunu transferim olacak kismetse insallah olur Ailecek zor gunler geciriyoruztamda tedavim üzeri ama insallah bebisler benim kanimda hayat bulur ve tutunurlar ailecek bu sevince cok ihtiyacimiz var Rabbim kimseyi caresiz birakmasin ve bu yolda kimseyi eylemesin...
insallah hamilesindir canm kalbini ferah tut.Amınnnn ınsallah abbım kucaklarımızı bosss bırakmasınnn benımde yarın testım var uyku tutmadı cok korkuyorjm
Canim dualarimiz seninle ins.rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. protein agirlikli beslen canim.havuc suyunuda bir arastir derim.hergun yumurta ye.butun arkadaslarima soyluyorum bu donemde beslenme de tedavi kadar cok onemli bence.evvel Allah olacak diye dusunelim.Desene aynı gün olmuşuz ikimizde Allah sana da bana da güzel haber vermeyi nasip etsin burada ki lardeşlerimden güzel haberler duymayı canı gönülden diliyorum kızlar lütfen dua edin bana da
Benım 9. Gunu bugun yarın kan testı yapılacak evet ılk tup bebek denemem ınsallah hayırlısıysa saglıklıysa allahım nefes olsun can olsun bebıslerımıze cok heycanlıyım bıryandan kasık agrom var sankı reglı olucak gıbıyıö 20 dkda bır kanamam varmı dıye bakıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
Canım bugun kan testı yapıldı 130 cıktı kanım ılk kam testı suan hamıleyım herhalde ıkıncı test pazartesı yapılacakcanım bende 10.gün 2.çizgiyi silik görmüştüm, benimde ilk tüp bebek denemem ve tuttu çok şükür, inşallah bebiş seninledir:)
Bugun test yapıldı cnm suan hamıleyım test sonucum 130 cıktı allahım ınsallah ııncı testte dusmezinsallah hamilesindir canm kalbini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?