Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Slm Kızlar bugün kontrole gittim 10 tane yomoş varmış sanırım haftaya çarşamba toplancak

İnş canım cümlemize Rabbim nasip etsin dün gece çok kötü oldum aşırı şiş bi halde karnım ama şimdi daha rahatım inşallah dediklerine dikkat edicem saol canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Bugun test yapıldı cnm suan hamıleyım test sonucum 130 cıktı allahım ınsallah ııncı testte dusmez
Ay canım ya vesveSe yapma bak gözün Aydın çok şükür hamileymişsin düşmez Allah ın izni ile niye düşsün Allah hayırlı uğurlu Etsin darısı başımıza dua edin bizlere

hadi hayırlı olsun inşallah güzel neticelenir sen bizi unuttun umudumuz bu ay topiğinin kurucusu ama ben unutmadım...
reyyan seni unutmadım hayırlı haberlerin var maşallah.ben aynı tas aynı hamam..tüp bebekde negatif

Benim tüplerim yapışıktı Dün yumurta toplandı 15 yumurtadan 10u iyiymiş bugün aradılar 10u da döllenmiş doktor çok iyi dedi ilk tedavim inşallah iyi sonuçlanır tüpler dışnda hiçbir sıkıntı yoktu bizde tüp bebegin tutması için de tüplerimi bağladılar

Kızlar hiç bir belirti aramayın bende hem adet hem.de hamilelik belirtisi vardı iştah açılması göğüslerde şişlik felan gibi ama olmadı sonuç negatif

Burdayım m kızlar doktordayım 13. Gun kan testı ıcın geldım neolur dus edın dusmemıs olsun cok heyecanlıyımmm

Günaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

canım benide düzenle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…