Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Hadi canım inşallah herşey güzel olur, dularım seninle...

evet canim memorialde tedavi gordum :) simdi aldim geldim bebisimi . Allahim bixe bagislasin insallah :) omega 3 icsem nasil olur ki?
Hayir canim yikayip direkt sıktım.ton baligi yada ewde hazirladigin balik cok tuket.tabiki bolca dua tesbih cek oturdugun yerde kuran oku cunku bebislerimiz bizi duyuyor.şişli memorialde mi tedavin.ben orada tedavi gordum de :)

evet canim memorialde tedavi gordum :) simdi aldim geldim bebisimi . Allahim bixe bagislasin insallah :) omega 3 icsem nasil olur ki?
hadi bakalım halidecigim hayırlı olsun inşallah kaç embriyo yerlestirildi ağrın falan varmı durumun iyidir inşallah Rabbim hepimizin seninde pozitif haberleri almayı nasip etsin ve Rabbim bebeğimizin tutulmasını sağlasın aman kendine dikkat et canım

canimcim 1embriyo aldim geldim.agrimm yok gibi.ya da pek bise hissetmiyorum:) bilmiyorum ki :)

halide123886 .!.:
Ayyy hayirli olsun güzelim. Ne mutlu sana bebegine guzel enerjiler gönder olurmu.dokun hisset :) omega konusunu hic bilmiyorum canim ama ben ilac yerine dogal balik tuketmenden yanayim.rabbim saglicakla dogumunu da gostersin ins.

Arkadaslar tup bebekte bebegin ne kadarlik olduğunu transfere gore mi hesapliyoruz.yardimci olurmusunuz.

kızlar Gonal f karında kramp ya da gaz yapar mı aranızda böyle bişiy yaşayan var mı

Kızlar gunaydın moralım cok bozuk cumartesı testım var ama heran reglı olucakmısım gıbı hıssedıyorum reglı oncesı tum belırtıler var bas agrısına kadar sanırım tutmadı bugun ılk defa umutsuzluga kapıldımm (((

Merhaba ben de tüp bebek yaptırdım pazar günü test günüm 6. Gün 8. Gün ve bugün idrar da negatif adet ağrılarım ve belirtilerim de var sanırım olmadı :-(

Canım regl belirtisi ile hamilelik belirtileri aynıymıs...inşallah pozitif haberlerini alırız test sonucunu görmeden umut kesmek yok

Merhaba ben de tüp bebek yaptırdım pazar günü test günüm 6. Gün 8. Gün ve bugün idrar da negatif adet ağrılarım ve belirtilerim de var sanırım olmadı :-(
Canım idrar testlerine güvenme..okuduğum kadari ile beta Hcg zaten 7.gunde kana salınmaya basliyormus..o nedenle idrarda görünmesi çok az bir ihtimal..inşallah bebeğin seninledir. ..

Canım regl belirtisi ile hamilelik belirtileri aynıymıs...inşallah pozitif haberlerini alırız test sonucunu görmeden umut kesmek yok
Sımdı test yaptım ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı ama heves yapmıyorum cok heyecan bastı sankı heran reglı olucak gıbıyım

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu ay dondurulmuşlarımla yaptırdım inş. 20 ocakta tek embriyo transfer edildi. İlk 7 gün ara ara hafiften kasık ağrım oldu. 8. gün geçti. bugün 9. günüm. bi belirtim yok ama göğüslerim çok hassas. Şişti ve mavi mavi damarlar var. bi tek bu var. Eşimin ısrarıyla bugün idrar testi yaptım. Negatif. Bir de sabah idrarıyla değil. Eşim testi getirdiğinde lavobadan yeni çıkmıştım. Hemen yap deyince 1 litre su içtim idrarım gelsin diye. yarım saat sonra geldiğinde de yaptım hemen. Bu yüzden çıkmamış olabilir mi? Şimdiden umutsuzluğa kapılmak anlamsız değil mi? İlk tüp bebekte 8. gün kanamam başlamıştı. Zatwn sonra da düştü. Yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sımdı test yaptım ıdrar testı ıkıncı cızgı sılık cıktı ama heves yapmıyorum cok heyecan bastı sankı heran reglı olucak gıbıyım
çok güzellll hadi bakalım canım çok güzel inşallah kandada pozitifi görürsün darısı başımıza.senin transferinin kaçıncı günüydü ve ilk tüp bebek denemenmiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…