Ay canım hoşgeldin seni gördüğüme ne sevindim iyiyim çok şükür 4.iğnemi vuruldum bugün kontrolüm vardı herşeyim yolunda olduğunu tam istediği gibi gittiğini söyledi doktorum ah bide bu kadar ağrı yapmasa :)
hosbuldum kuzum valla ne olsun bende bekliorum iste ayin 28 inde randevum var ondan sonra belli olacak iste tarihler fln oyle benim durumlar, tedavinde hayirli olsun inşallah bol bol yumoslari olur kaliteli ,iğneler zor oluo da canim geçecek ins bebeleri alinca kucağa hersey unutuluooooSenin durumun nasıl tatlım ne alemdesin
Senin de az kalmış tatlım ya inşallah bi sorun sıkıntı olmazda başlarsın hayırlısıyla inş canım şimdiden başladım ananas kayısı ceviz dut yemeye hayırlısı olsun cümlemize tatlımhosbuldum kuzum valla ne olsun bende bekliorum iste ayin 28 inde randevum var ondan sonra belli olacak iste tarihler fln oyle benim durumlar, tedavinde hayirli olsun inşallah bol bol yumoslari olur kaliteli ,iğneler zor oluo da canim geçecek ins bebeleri alinca kucağa hersey unutuluoooo
evet canim tahminlerim doğru olurda herhangi bir aksilik cikmazsa subatin ilk hafta si transferim olur die dusunuorum sabirsizlaniorum bi yandanda :))) iyi yaparsin canim opu olacaksin ye bol bolSenin de az kalmış tatlım ya inşallah bi sorun sıkıntı olmazda başlarsın hayırlısıyla inş canım şimdiden başladım ananas kayısı ceviz dut yemeye hayırlısı olsun cümlemize tatlım
Merhaba arkadaşlar texaviye yeni başlayanlara bir srum olacak bu ilaçlar ne kaxar tutuyor acaba ben tedavinin 4. Günündeyim ve 1300 tl ilaç parası verdik çok fazla değil mi. Tedavi başlamadan ortalama 1500 tl tutar demişlerdi. İlk gün gonalf 900 550tl bugünde aynı şekilde gonalfa 550 cetrotide 175tl tuttu sizinkide böylemi.[/QUOTE
Merhaba ben lucrin 45 TL verdim.Hatta o gün indirilmiş fiyatı. 3 Paket final f 750 TL verdim
Merhaba benim tedavimde seninki gini sayılır. Adetin 2. Günü gittim ultrasyonla muayene oldum tahlil filan istemedi biz ultrasyondan anlıyoruz zaten hormon değerlerini dedi. Tedavi başladı 3 gün sonra kontrole gittim e2 ölçüldü şimdide 4 gün sonra gitmiş olacağım yani yarın. Sonrasının nasıl devam edeceği yarın belli olacak.
merhaba halide hanım seninle biz aynı gidiyoruz benimde bugün opum yapıldı 12 yumurta almışlar ama kalitesini yada dollenip dollenmedigini yarın arayıp ogrenecegim ama inanılmaz derecede ağrım var agri kesiciler le duruyorum senden kaç topladilar ve seninle ağrıların varmı Rabbim enhayirli ve olumlu neticelendirsin inşallah ve ol desin ınşallah bugeceyumurta lar dollensin ve bebislerimiz olussun ve annelerine sıkı sıkı sıkı tutunsunlar benim transfer pazartesi seninki nezaman gerçi yarın netlesecekte bakalım hayırlısi inşallah neyse duramıyorum iyigeceleerrselam hatunlar naber. benim bugun opum yapildi. beklemeye devam.cok sukur sikinti olmadi. yarin arayip kacinin dollendigini ogrenicem.benim icin bi kez dua ederseniz cok mutlu olurumm.sevgiler
saol napalım yıkılmak yok sabır gerektiyor buu iş tekrar deneme şansımız var en azından
saol napalım yıkılmak yok sabır gerektiyor buu iş tekrar deneme şansımız var en azından
merhaba halide hanım seninle biz aynı gidiyoruz benimde bugün opum yapıldı 12 yumurta almışlar ama kalitesini yada dollenip dollenmedigini yarın arayıp ogrenecegim ama inanılmaz derecede ağrım var agri kesiciler le duruyorum senden kaç topladilar ve seninle ağrıların varmı Rabbim enhayirli ve olumlu neticelendirsin inşallah ve ol desin ınşallah bugeceyumurta lar dollensin ve bebislerimiz olussun ve annelerine sıkı sıkı sıkı tutunsunlar benim transfer pazartesi seninki nezaman gerçi yarın netlesecekte bakalım hayırlısi inşallah neyse duramıyorum iyigeceleerr
tamam halidecigim deyim ozaman ben erzurum tip fak bünyamin hocada tedavi görüyorum.bugün bende hastaneyle görüştüm 12 i yumurta dan 11 i döllenmiş ama şimdi bolunmesine ve kaçıncı kalite diye bakilacakmis ayyyy ben çok heyecanlıyım sabaha kadarda kaç defa düşünceden uyandım aminnnn Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallah bide ikiz:))) çok seymi istedim acaba Rabbim herşeye kadirdir dualarinizda. unutmayın lütfenselam seker. oncelikle hanim demesen de olur :)hatta daha bi memnun olurum. sonrasinda daaaa canimcim benden 15yumos toplanmis ama dedigin gibi hangisi olgun hangisi tirt yarin ogreniceem. arayacaklarmis kacinin dollendigini haber vermek icin. sen nerde tedavi oluyodun kusura bakma unutuyom heptransfer icin doktorum carsamba demişti ama tabi henuz tam bisey belli degil. sabredip Mevlamin imtihanimizi kolaylastirmasindan sonra su anda yapacak bir şey yok. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin inşallah. Aaaaaaamiiiiiiiinnn ha agri konusuna gelince opu dan sonra uyanipnda odama cikarilip agri kesici yapilana kadar felaket kasiklarim agirdi. Ama elhamdulillah agrikesici sonrasi gecti agrim. hastanede ve hastaneden ciktiktan sonra cok cok su ictim . muhtemelen sen de icmissindir su ama bazilarinda agri daha cok olabiliyormus canim. Insallah yarina kadar bir seyin kalmaz. sevgilerr
Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgibn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis
Nasil yaniltti? Negatf iken pizitfmi gosterdi pozitfkn negatfmi? ALLAHIM INSALLAH
İdrar testlerine çok güvenmeyin bence.predictor beni 2 kere yanilti.en garantili olan idrar.inşallah hamilesinizdir
Nasil yaniltti? Negatf iken pizitfmi gosterdi pozitfkn negatfmi? ALLAHIM INSALLAH
Su zmna kdr kc kere test yaptim bu tup bebek denememde gormustum iki cizgiyi Allahim keske gercek olsa keske yawrularim tutunmus olsa bosuna saatlerce aglayip bosuna suan bas agrisindan beynim catlick gbi agriyo olsa keske...Bende idrar testinde pozitif cikti kanda negatifti. doktora sordum testlerin üretim tarihi, rafta bekleme ve saklanma şartları bazen bu tur yaniltici sonuçlara sebep verdiğini söylemişti
İdrarguvenmiyorum.çok güvenmeyin bence.predictor beni 2 kere yanilti.en garantili olan idrar.inşallah hamilesinizdir
Canim nolur moralini bozmua ben bu idrar testlerine pek guvenmiyorum.muhimi kan testi bence herkes ona itimat etmeli.Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgibn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?