Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Olumsuz düşünmeyin..elimizden geleni yapıyoruz...Rabbim nasip ederse olacak inşallah...İlk tüp bebek tedavisinde olumsuz sonuç aldım...Çok üzüldüm birdaha o psikolojiyi yaşayamam diyordum ama insanız sonuçta...Her duruma alışıyoruz...Ama dilerim ilk ve son olur senin için..Taptatlı bebeklerini alırsın kucağına

Çok haklisin canm aynen oyle insallah seninde tedavin guzel gecer ve pozitifi gorursun insallahh problem neydi canm ?

Çok haklisin canm aynen oyle insallah seninde tedavin guzel gecer ve pozitifi gorursun insallahh problem neydi canm ?
maalesef canım herhangi bir sorun yok...ama 3 yıldır olmadı...sanırım stres, beklenti bebek olmasını etkiliyor:) bu ay biraz daha ümitliyiz canım ama kısmet tabi..

slm canlar nasılsınız nasıl gidiyor çocuk çalışmaları kaç zamandır giremedim foruma da.inş kısa zamanda hamiş oluruz...

seker narber :) insallah bu sob tesavun olur da bebeklerine kavusursun :) ben de cumartesi gunu ilk randecuma adetsiz olarak muhtemelen gidicem. sonraki gunlerde de hasta olmam lazim.olunca da tedaviye baslicam insallahhhh :)

sagol canım nette araştırıyorum dünden beri hiç duymadıgım şeyler benim başıma geliyor
ilk deneme benimde çalışıyorum aynı zamanda sabır lazım bize..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. Bugün 10. Gün gebeliğe dair hiç belirtim yok. 2. Çizgi 10 dk sonra silik çıktı. Acaba haplar mı öyle çıkardı lütfen bişey söyleyin

Resimde bulanık çıkmış ama gerçekte 2.silik çizgi daha net kızlar

herkese selamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebek yolunda ilk adımı attım ve dün yumurtalarım toplandı Ankara dayım 2 yıllık evliyim 35 yaşındayım fsh yüksekliği nedeniyle yumurta rezervi düşük dün 6 tane yumurta alındı 3 tanesi iyi dedi doktorum bakalım umarım embriyo oluşur ve güzel haberler alırım ve sizinle paylaşırım herkese bol şans ve sabır diliyorum

deniz06eylül............Fsh Yüksekliği.......................................Jineklinik......................Tedavide

Amanda29...............Yumurta-Morfoloji................................Şişli Memorial...............Beklemede

Ayy Canım hamilesin sen. Çizgi nin hapla ilgisi yok tatlım hemen kan yaptır

seker narber :) insallah bu sob tesavun olur da bebeklerine kavusursun :) ben de cumartesi gunu ilk randecuma adetsiz olarak muhtemelen gidicem. sonraki gunlerde de hasta olmam lazim.olunca da tedaviye baslicam insallahhhh :)
sagol canim ya insallah Amin sende ve burdaki herkese Rabbim nasip etsn insallah

Ayy Canım hamilesin sen. Çizgi nin hapla ilgisi yok tatlım hemen kan yaptır

Bilmiyorum belirti de yoktu, böyle kötüydüm, umutlanmak da istemiyorum. 3.gün embriyosu bugün 10.gün idrarda çıkması içinde erken, inanılmaz heyecanlıyım, elim ayağım titriyor, şimdi bir kuruma imzaya gitmem lazımdı, hava soğuk beni şirket arabasıyla bırakın uğraşamam metroyla falan dedim ilk defa bağırdım, şaşırdılar:) çok korkuyorum eşime de söylemedim. cumartesi test günüm, ne yapayım bugün kan testi yaptırayım mı?

iyi işte canım yeri gelince sesinin çıkacağını anlamış oldular canım 10. Gün erken değil madem idrarda çift çizgi gördün yaptır tabii kaç gün için içini yiyeceğine yaptır kurtul canım

Ayyy bilmiyorum yaa boş yere heyecan yapmak istemiyorum:) bakalım izin alabilirsem bir ara gidip kan testi vereyim, hayırlısı:)

canım hemen kan testi yaptır.çıkmış gibi duruyor

Ayyy bilmiyorum yaa boş yere heyecan yapmak istemiyorum:) bakalım izin alabilirsem bir ara gidip kan testi vereyim, hayırlısı:)
Var gibi duruyor ilaclardan olmaz bence 10 gun olmus :) insallah kanda çıkacaktirRabbim hayal kirikligina ugratmasin hic birimizi.

Var gibi duruyor ilaclardan olmaz bence 10 gun olmus :) insallah kanda çıkacaktirRabbim hayal kirikligina ugratmasin hic birimizi.

İnşallah, sizi bursalı bebek sahibi olamayanlar topiğinden hatırlıyorum, nasip kısmet Rabbim ol derse olur.

2. cizgi silikte olsa hamile olma ihtimalin çok yüksek.. aynı şekilde benimde silik çıktıgında hamileydim benimki dış gebelik oldugu için sonlandırılmıstı. umarım senin herşey yolunda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…