Olumsuz düşünmeyin..elimizden geleni yapıyoruz...Rabbim nasip ederse olacak inşallah...İlk tüp bebek tedavisinde olumsuz sonuç aldım...Çok üzüldüm birdaha o psikolojiyi yaşayamam diyordum ama insanız sonuçta...Her duruma alışıyoruz...Ama dilerim ilk ve son olur senin için..Taptatlı bebeklerini alırsın kucağınaÇok sagol canım cümlemizin ins.Rabbim kucagimizi bos birakmasin hepimize tattirsin evlat sevgisini insallah 10 senelik evliyim yas 29 negatifi almak tan korkuyorum maddiyatim da yok ins.ilk seferde olurtabiki nasip hersey ama Allahim aratmasin
Çok haklisin canm aynen oyle insallah seninde tedavin guzel gecer ve pozitifi gorursun insallahh problem neydi canm ?Olumsuz düşünmeyin..elimizden geleni yapıyoruz...Rabbim nasip ederse olacak inşallah...İlk tüp bebek tedavisinde olumsuz sonuç aldım...Çok üzüldüm birdaha o psikolojiyi yaşayamam diyordum ama insanız sonuçta...Her duruma alışıyoruz...Ama dilerim ilk ve son olur senin için..Taptatlı bebeklerini alırsın kucağına
maalesef canım herhangi bir sorun yok...ama 3 yıldır olmadı...sanırım stres, beklenti bebek olmasını etkiliyor:) bu ay biraz daha ümitliyiz canım ama kısmet tabi..Çok haklisin canm aynen oyle insallah seninde tedavin guzel gecer ve pozitifi gorursun insallahh problem neydi canm ?
Amin halidecim beni tanidinmi ? Bende halide :) Arkadaslar hepinize merhaba Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bende adet olmama 1 hafta var tüp bebege basliyoruz kismetse suanda sabah ve aksam estrofem iciyorum bizim problem esimde sperm sayimiz 25 milyon hareket azligi var ilk denemem olacak ins.Uludag üniversitesinde yaptiricaz raporlu tam 3 ay bekledik ns.raporun cikmasini 2 asilamam var negatif insallah Rabbim emeklerimizi bosa cevirmez arkadaslar Allah hepimizin yardimcısi olsun.
sagol canım nette araştırıyorum dünden beri hiç duymadıgım şeyler benim başıma geliyorCanım genelde çok yumurta olanlarda oluyor sıvı birikmesi inşallah dağılır canım üzülme kısmetten öteye gidilmiyor maalesef ertelenirse hayırlısı demekten başka Çaremiz yok canım... benimde ilk tüp bebek denemem de herşey yolunda gitti ama embiryolar kaliteli olmadı canım dua et kaliteli embiryoların olsun tatlım yeterki olsun dondurma olsun transfer olsun takma bunları kafana
.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede
nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede
Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede
Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede
EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede
Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede
Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede
.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede
nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede
Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede
Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede
EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede
Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede
Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede
Ayy Canım hamilesin sen. Çizgi nin hapla ilgisi yok tatlım hemen kan yaptırBu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. Bugün 10. Gün gebeliğe dair hiç belirtim yok. 2. Çizgi 10 dk sonra silik çıktı. Acaba haplar mı öyle çıkardı lütfen bişey söyleyinEki Görüntüle 1366097
Resimde bulanık çıkmış ama gerçekte 2.silik çizgi daha net kızlar
sagol canim ya insallah Amin sende ve burdaki herkese Rabbim nasip etsn insallahseker narber :) insallah bu sob tesavun olur da bebeklerine kavusursun :) ben de cumartesi gunu ilk randecuma adetsiz olarak muhtemelen gidicem. sonraki gunlerde de hasta olmam lazim.olunca da tedaviye baslicam insallahhhh :)
Ayy Canım hamilesin sen. Çizgi nin hapla ilgisi yok tatlım hemen kan yaptır
Bilmiyorum belirti de yoktu, böyle kötüydüm, umutlanmak da istemiyorum. 3.gün embriyosu bugün 10.gün idrarda çıkması içinde erken, inanılmaz heyecanlıyım, elim ayağım titriyor, şimdi bir kuruma imzaya gitmem lazımdı, hava soğuk beni şirket arabasıyla bırakın uğraşamam metroyla falan dedim ilk defa bağırdım, şaşırdılar:) çok korkuyorum eşime de söylemedim. cumartesi test günüm, ne yapayım bugün kan testi yaptırayım mı?
iyi işte canım yeri gelince sesinin çıkacağını anlamış oldular canım 10. Gün erken değil madem idrarda çift çizgi gördün yaptır tabii kaç gün için içini yiyeceğine yaptır kurtul canım
canım hemen kan testi yaptır.çıkmış gibi duruyorBu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. Bugün 10. Gün gebeliğe dair hiç belirtim yok. 2. Çizgi 10 dk sonra silik çıktı. Acaba haplar mı öyle çıkardı lütfen bişey söyleyinEki Görüntüle 1366097
Var gibi duruyor ilaclardan olmaz bence 10 gun olmus :) insallah kanda çıkacaktirRabbim hayal kirikligina ugratmasin hic birimizi.Ayyy bilmiyorum yaa boş yere heyecan yapmak istemiyorum:) bakalım izin alabilirsem bir ara gidip kan testi vereyim, hayırlısı:)
Var gibi duruyor ilaclardan olmaz bence 10 gun olmus :) insallah kanda çıkacaktirRabbim hayal kirikligina ugratmasin hic birimizi.
Bende seni biliyorum orda görmustum insallah canm tutmustur..İnşallah, sizi bursalı bebek sahibi olamayanlar topiğinden hatırlıyorum, nasip kısmet Rabbim ol derse olur.
2. cizgi silikte olsa hamile olma ihtimalin çok yüksek.. aynı şekilde benimde silik çıktıgında hamileydim benimki dış gebelik oldugu için sonlandırılmıstı. umarım senin herşey yolunda olurBu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. Bugün 10. Gün gebeliğe dair hiç belirtim yok. 2. Çizgi 10 dk sonra silik çıktı. Acaba haplar mı öyle çıkardı lütfen bişey söyleyinEki Görüntüle 1366097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?