Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

hayırlı olsun şımdiden bende jel kullanıyorum canım sabah aksam benimde cuma yada cumartesi transverim olur sanırım

kızlar bugün adetimin ilk günü yarın randevu aldım doktoruma gideceğim
dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak .
tedaviye başlıyorum . allah yardımcımız olsun hepimizin ilk transfer çok heycanlıyım

kızlar merhaba hepinize günaydın yaklaşık bir haftadır sizleri takip edemiyorum kaçırdığım güzel haberler varsa tebrik ederim transferi olan arkadaşlara size bu bekleyişte bolll sabır ve dualar yolluyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.bende bu arda tüp bebek tedavisi için bayağğğ bir konturollerden geçiyorum 2. denememiz olucak bu seferki ege ünv. bu yüzden rapor çıkıcak özele göre orda daha çok inceleme ve tetkik yapıyorlar hss çekildim (sulu ulturason ) tam herşey çok güzel gidiyor derken bir et beni görüldü dün de onun için küçük bir operasyon histeroskopi geçirdim parça alındı fakat benim içimi sıkan işlemde rahim ağzı yetmezliğim ortaya çıktı yani bir gebelik olduğunda rahim ağzı dikilecek o anki sitresten kafam karıştı ve dotoruma soramadım dikiş atıldığında ben devamlı yatarakmı geçiricem 9 ayı canım çok sıkkın açıkçası çıkışım yapıldığında doktorumuda göremedim ayrıntılı konuşayım diye sizlerinde başına böyle bir durum gelen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusun beni aydınlatıp içimi bir nebzede olsa ferahlatırmısınız

canlarım durumunda değişiklik olanlar tabloda değişiklik olduysa bana özelden mesaj atın düzenleyelim...sevgiler hepinize...

kızlar merhaba bugun kontrol için doktora gittim 3 sağda 3 solda 6 yumurta oluşmus 13 cm olmuslar doktorum yaşına göre çok iyi oldugunu söyledi kan alındı hormonlara bakıldı oda normalmiş iğnelerin birinin dozunun düşürdü digerini artırdı ve bir ilave igne verdi 3 gün sonra yani c.tesi tekrar kontrole cagırdı fakat rahim içinde sıvı birikmesi olmus bu durumda olan varmı aranızda ? o sıvının dagılmasını bekleyecez tamda transfer edecegimiz yerde dedi. belkide dondururuz önümüzdeki ay transfer ollur dedi dua edin c.tesi gittiğimde dagılmıs olsun

Arkadaslar Merhaba bende de pko sorunu var 3 kez aşılama yaptırdık tutmadi. Bu ay tüp bebek deneyecem. BahcecI umuttepe ile kadıköy acibadem arasında çok kararsizim fikir verirseniz olumlu yada olumsuz hepsine acigim şimdiden teşekürler

Canım genelde çok yumurta olanlarda oluyor sıvı birikmesi inşallah dağılır canım üzülme kısmetten öteye gidilmiyor maalesef ertelenirse hayırlısı demekten başka Çaremiz yok canım... benimde ilk tüp bebek denemem de herşey yolunda gitti ama embiryolar kaliteli olmadı canım dua et kaliteli embiryoların olsun tatlım yeterki olsun dondurma olsun transfer olsun takma bunları kafana

yok canım...2.denemem olcak..geçen yıl aralık ayında denemiştik...maalesef olmadı...sanırım kimyasaldı...10.gün değeri 22.45 di...birdaha da yükselmedi..
ins bu sefer Rabbim gonlunun muradına nail eder ,sil bastan mi basladin canim tedaviye

Amin halidecim beni tanidinmi ? Bende halide :) Arkadaslar hepinize merhaba Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bende adet olmama 1 hafta var tüp bebege basliyoruz kismetse suanda sabah ve aksam estrofem iciyorum bizim problem esimde sperm sayimiz 25 milyon hareket azligi var ilk denemem olacak ins.Uludag üniversitesinde yaptiricaz raporlu tam 3 ay bekledik ns.raporun cikmasini 2 asilamam var negatif insallah Rabbim emeklerimizi bosa cevirmez arkadaslar Allah hepimizin yardimcısi olsun.

ins bu sefer Rabbim gonlunun muradına nail eder ,sil bastan mi basladin canim tedaviye
evet canım...dondurulmuş yoktu...en baştan aynı merkezde başlıyoruz...c.tesi bir terslik olmazsa iğnelere başlarız diye düşünüyorum

inşallah hayırlısıyla tutunur bebğiniz

inşallah hayırlısıyla tutunur bebğiniz
Çok sagol canım cümlemizin ins.Rabbim kucagimizi bos birakmasin hepimize tattirsin evlat sevgisini insallah 10 senelik evliyim yas 29 negatifi almak tan korkuyorum maddiyatim da yok ins.ilk seferde olur tabiki nasip hersey ama Allahim aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…