Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım sanırım öyle olacak ikinci denemem de eğer negatif olursa histereskobi isterler artık deneme Tahtası olduk gerçekten rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri[/QUOT canım inşallah poziti
Canım sanırım öyle olacak ikinci denemem de eğer negatif olursa histereskobi isterler artık deneme Tahtası olduk gerçekten rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri
Canım inşallah gerek kalmaz pozitif sonuç alır bebeğine kavuşursun...ahh çok doğru diyosun deneme tahtası olduk zor işler bunlar ama Rabbim sabır versin hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin tezzz zamanda...

bende ilaçlarımı aldım buzdolabına koydum bekliyoruz bakalım hayırlısını.cetrotide ve gonal diye iki tane iğne var.bide otriville...cetrotide kullanan duyan bilen varmı kızlar?

bende ilaçlarımı aldım buzdolabına koydum bekliyoruz bakalım hayırlısını.cetrotide ve gonal diye iki tane iğne var.bide otriville...cetrotide kullanan duyan bilen varmı kızlar?
Canım yumurtalar çatlamasın diye tedavinin ortasında vurulacaksın... ne zaman başlıyorsun

Sonunda geldi o gün Canım ne güzel hayırlısı ile bende başlasam artık... evet tatlım el mecbur olunca ticaret falan filan mecbur yaptırıyoruz inşallah sonunda bebeklerimize kavuşuruz herşey geride kalır
6750+250 muayene+1200 canım başladık tedavıye canım bıraz sıkıntılı gectı aslında dondurma ışlemı artık 1250 tl olmus ve bu bıze haber verılmedı muayenden sonra ogredık esım dogal olarak cok sınırlendı cunku merkez gıttıgımzde bılgı ıstedık verılmedı muayne ucretı odedık 250 tl muyaneden sonra ogrendık.... muyanem ıyı gectı dk yumurtalırın cok guzel dedı peregon 150 dozla basladık cumartesı konntrol var ona gore ılaç dozu tekrar ayarlancak vıtamınler yazıldı seker ılacı yazıldı hava cok kotu bugun bende duygusal anlamda kotuyum aslında cok karısıgım merkezdekı pıskolokla uzunca sohbet ettık tedavı suesı boyncada her gıttıgımde benımle goruscek boyle gectı heycan yerını korkuya duygusallıga bıraktı zor seyler yasıyorum yasıyoruz bılmıyorum sonuc negatıf olursa esımın yuzune nasıl bakıcam onu ıyıce borca sıkıntıya soktum bı garıp hıs edıyorum allahım hepımızın yuznu guldursun sen naslsın canım sen nexaman baslıycan az kaldı senınde dımı ınsallah hepımız ıyı sonuclar alalım amın ecmaınn

Canım sen niye eşini sıkıntıya sokasin ikinizin ortak sorunu bu birlikte aşacaksı nız sıkıntı yapma bunları tedavi boyunca stresten uzak dur seni ne mutlu ediyorsa onunla ilgilen canım... dayan biraz daha inşallah sonunda yüzümüz gülecek... benimde 21 ocak gibi adetim gelir tatlım az kaldı

senınde az kalmıs ınsallah cok guzel gecer hersey hepımız pozıtıf sonuclar alalım ınsaşşal amınn ecmaınn bende kafamı dagıtmak sıtresten uzak durmak ıstırum aslında bakalım ınsallah hersey çok guzel olur hepımız ıcın zamanda gecmez artık

Cetrotide vuruluyorum şuan ben canım. Gonal f 112.5, merional ve cetrotide vurulmaya başladım tedavimin 6. gününde. Bugün 8. gündeyim yarın yine kontrolüm var.

Inşallah canım ya eşimin değerleri benden yumurta toplandı herşey iyi gitti ama kaliteli embiryolar olmadı inşallah hepimizin 1.kalite embiryoları olur canım rabbim yardımcımız olsun insallah

bana 225 doz verdi çok mu sizce ?

Canım bana 75 verecekti 112.5 verdi ve hiç arttırmadı başından beri aynı dozda devam ediyorum. Sana daha yüksek başlatmış ama bu senin tahlillerine göre belirleniyor, yüksek vermesi kötü bişiy değil merak etme.

içimi rhatlattın canım.çünkü bazı arkadaşlar ohss den bahsediyorlardı.galiba kist durumu olanlarda bu oluyor sanırım.ben sebepsiz olduğum için yüksek verdi sanırım sağol cevbın için

içimi rhatlattın canım.çünkü bazı arkadaşlar ohss den bahsediyorlardı.galiba kist durumu olanlarda bu oluyor sanırım.ben sebepsiz olduğum için yüksek verdi sanırım sağol cevbın için

Evet canım ohss riski pko olanlarda daha yüksek zaten her gittiğinde e2 vereceksin ordan durumuna bakacaklar, bunu çok daha yüksek doz kullananlar var seninki çok yüksek gelmedi bana merak etme doktoruna güven herşey çok güzel olacak.

SAĞOL CANIMIN İÇİ

Inşallah canım ya eşimin değerleri benden yumurta toplandı herşey iyi gitti ama kaliteli embiryolar olmadı inşallah hepimizin 1.kalite embiryoları olur canım rabbim yardımcımız olsun insallah
uzulme ınsallah busefer hersey cok guzel olucak aminnn cumlemızın ınsaşşalh cok guzel emrıoları yumurtalarımız olur hepımızın ınşallah amınn ecmainn

Benim tedavim rmbriyolar dsğlıklı çözünmrdiği için iptal oldu. Herşeye sıfırdan başlayacam ama bu sefer kayseti memorialde değil.
cok uzuldum canim insallah bebeginin vakti gelmistir ve hemen olur. bendedondurma isine pek sicak bakmiyorum cok kararsizim simdilik memnunum ama tabi ilk deneme cokta bilmiyorum baska yerler nasildir ama bunlarin hepsi bahane vakti gelmeden yaprak kipirdamiyor rabbimden ol emrini buyurmasini bekliyoruz duamiz bebeklerimiz insallah

bende çok korkuyorum valla en korktuğum şey bu olaydı.içim rahatladı biraz sen öyle diyince
canım hic korkma bende pazartesi opu oldum ve çok korkuyordum ama hiç ruhum bile duymadı ve cok kolay oldu şükürler olsun bide bende panikatak vardı yani ben bile cok rahat geçirdim rahat ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…