Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım histereskobi ile bakılacak sanırım rahmin içini detaylı görecekler narkozlu oluyormuş... benim de iki negatif aşılma bir negatif tüp bebek denemem var... merkez ikinci tüpte neden tutmadığına bakmıyoruz dediler

masllah canim cok pozitifsin ,yumoslarinda cok güzel ,Rabbim gonlunun muradına kavuştursun cümleyle beraber insssallahh
Sağol canım çok şükür ki öyleyim. Doktorum ve ekibi de beni görünce bir mutlu oluyorlar sanki bol bol gülüyoruz. Ekibimden çok memnunum. Eğer bebeğim benimle olursa o zaman bu işin ekip işi olduğuna daha da yürekten inanıcam ve pozitif enerji aldığınız doktor ve ekiple çalışmaya teşvik edicem burdan herkesi. İnşallah harika bir iş çıkartıcaz çok az kaldı çok mutluyum. Bu yolda bebeğime adım adım yaklaştığımı hissediyorum.

Canım dondurulmuşta sadece estrofem kullanıyorsun transfere 3 gün kala da progestan iğne. Gerçi benim dr araya 3 orgalutran bir de ovitrelle atmıştı ama benden başka kimse de okumadığım için bana da onlar fazla gelmişti. Hoş hepsi fazlaymış meğer boşuna kullanmış oldum embriyolarım sağlıklı çözünmediği için. Adetim 19-21. Gün arası transferin gerçekleşir. İnşallah sana nasip olur bu sefer pozitifi görmek canım

Canım 1.tüp bebek denemem negatif sonuç verdiğinde de bakalım demişlerdi yaptırmadık biz iki sene aradan sonra 2.denemyi yaptık yine negatif sonuç aldık bizde sorun sperm miktarı ve hareketi..doktormz çok başarılı olduğunu embrionun iyi olduğunu söyledi ama tutunamadı..şimdi adet bitiminden hemen sonra rahim içine bakılcak... et parçaları,yapışıklıklar, miyomlar varmı yoksa temiz mi olup olmadığına bakılcak..

neden bakmıyolar 2.deneme negatif olursamı bakacaklarmış tam anlamadm...bende aşılama olmuyo 1.tüp denememdede demişlerdi bakalım die.ayrı merkezlerde yaptırınca 2.denemeyi bakmadan yaptık bu sefer yapılcak mecbur..

Canım sanırım öyle olacak ikinci denemem de eğer negatif olursa histereskobi isterler artık deneme Tahtası olduk gerçekten rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri

günaydın kızlar uyku tutmadı beni bugün yum. hakkında bilgi verecekler zaten az yumurta toplandı nasıl döllenecekler diye düşünmekten uykum kaçtı :) bu arada jel kullanıyor musunuz arkadaşlar ben jel kullanmaya başladım transferden sonra iki kez kullanacakmışım inşallah Rabbim hayırlısıyla tutunmasını sağlar perşembe transfer günüm

gunaydin insallah her sey yolundadir. sakin ol kizzz :) gerci benim tedaviye baslamadan uykularim kaciyo. senin asamada olsam ben de erkenden uyanir stresten napicagimi bilemezdim sanirim :)

cnm ben yaptırdım. bahsettiğin sanırım histeroskopi. kamera ile rahim içine girilip bakılıyor. acaba rahimde tutunmaya engel bir şey var mı diye . var ise müdahale ediliyor. ben geçen ay yaptırdım. opudan daha rahat bir işlem ağrım sızım olmadı. narkozlu tabii. bir haftada kahverengi akıntı şeklinde kanamam oldu kontrole gittiğimde bitmişti oda. zaten bir cd ye çekip veriyolar sanada izleyebiliyorsun. hee ayrıca içeri girmişken çizik te atıyorlar. çizik tutunma şansını arttırıyor diyenlerde var ama henüz kanıtlanmamış galiba doktorum öyle dedi. senin için rahat olsun çizik te attım demişti :)

cnm evet aynı benimde sadece estrofem içiyorum. ilk dört gün bir tane sonraki dört gün iki sonrada günde üç tane içicekmişim. bazıları bantta kullanıyor. tabi her hastanın hormon değerine göre değişir tedavi şekli. 13.günü kontrol olucak benim. sen rahim kalınlaşsın diye nar suyu içiyormusun. bende başlasam mı diyorum ?

geçen cumartesi kontrole gittim rahim kalınlığım 8.8 mm doktor gayet iyi dedi e ilaç tedavisi de devam ediyor o yüzden içmeyi düşünmüyorum.. etkisi ne kadar olur bilmiyorum fazla kalınlaşırsa da zarar transfer gerçekleşmez o zaman o yüzden içmiyorum nar suyunu sadece ilaç..

çok teşekkür ederim canım.. allah hepimize nasip etsin inş.anneliği.. ilk tüp bebek denemem de görmüştüm aslında pozitifi ama 7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım hem de ikizdi..o daha da zor bi şey.. rabbim yardımcımız olsun..

transferin hayirli olsun canim 3. gun embriyosu 12 hücreli oluo mu?moralini yüksek tut canim tutar Allahin izniyle ,tedavinin en sikici yani beklemek ....RAbbim hakkind a hayirlisini nasip etsin insallah
Don durulmuştu açılınca hemen bölünmeye devam etti 12 oldu hayırlısı

inş. kucağına alırsın bebeğini.. merak ettim aslında bu kadar iyi bir ekibi hangi şehir hangi hastane paylaşır mısın lütfen..

amin canım inşallah. çok geçmiş olsun bebim de ilk denenem pozitifti ama düştü. donmuşlar da sağlıklı çözünmedi sil baştan başlayacam bakalım ama zor bi süreç bu sefer şehir dışına gidecem bi de rabbim gerçekten yardımcımız olsun.

en çok da ondan korkuyorum.. transfere hamileliğe o kadar hazırladım ki kendimi sil baştan zor olucak olursa.. sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim güç kuvvet versin bir sonraki denemeye.. senin sorun neydi canım..

Canım diğer topiktede okudum yazını jeli nereye sürüyorsunuz içine mi sıkıyorsun vajinanın? Bu arada benimde cuma opu var sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Birbirimize çok dua edelim.

Evet bende yaptırdım histeroskopi geçtiğimiz ay zaten bu ayda tedavideyim adetle birlikte start verildi. Histeroskopi hiç korkulacak bir şey değil. Kamera ile bakılıyor. Hsg'den daha kesin sonuç verirmiş. Genel anestezi ile yapılıyor. Beni ameliyathaneden odama aldıklarından sedyeden yatağa kendim geçmişim ama hiç hatırlamıyorum nasıl başardığımı. Bir de çizik atıyorlar sanırım acaba kanamayı o mu yapıyor benimde 3-4 gün kanamam oldu ama ameliyathanede olabilir diye önceden bilgi vermişlerdi zaten.

evet canım vajinal jel zaten vajinanın içine doğru sıkıyorsun ama kolay bir işlem için rahat olsun jeli sıkıp yarım saat yürü dedi doktor o şekilde yapıyorum sabah aynı saatte kullanmak gerekiyormuş birde iki antibiyotik aldım onları kullanıyorum senin de az kalmış sona yaklaşmışsın hakkında hayırlısı olsun pozitif almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…