Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım ya pardon telden giriyorum ya yanlış yazmışım evet gebelik Testi demek istedim ilk sen başlayacaksın demek peşine ben inşallah sonu güzel olur mutlu haber alırız; ) tatlım eşim eylül ayında üç ilaç içti değerler değişmedi bu sefer içmek istemiyor doğal şeyler yiyerek beslenmeye çalışıyoruz tatlım... tüp bebek öncesi iyi yapmış sağlıklı şeylerle beslenerek:)

Aa kizlar bende varimmm ya. Aralik 25 gibi regli olcam. Transferim ocakta olacak Allah nasip ederse. Bal polen dusunuyorun bende. Ama folibol ilk tupten beri yani marttan beri kullanmiyordum dur hele yarin onu da alayim.

@halide2 canin sende mi bahcecide yaptircan ben anadolu yakasindaki umutu dusunuyorum hayirlisi ile

@halide2 canin sende mi bahcecide yaptircan ben anadolu yakasindaki umutu dusunuyorum hayirlisi ile

canim ben insallah sisli memoriale gidicem.herkesler cok memnun . erzurumdaki bi doktor da semra hanima yonlendirdi. bakalim insallah iyi olur sonuclar

kiz bari sen ari sutu bal polen ye. bu arada ayni kocakarilara dondum haa onu ye bunu ye hahaha
ama sakin yanlis anlama canim , ayni seylerj yasiyoruz ya belki ikimize de fayda eder diye dusundum bacim :)

kiz insallah pizitif sonuc aliriz ikimizde ve birda isteyip dileyen herkes. ben bugun bebek magazasina bakiyom sunu alirim bunu alirim diye. ay ben simdiden havaya girdim.. :) sonra morarmam de mi hhihihihi

ARKADAŞLAR BENDE OCAK AYINDA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM AMA ERCİYES ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRACAĞIM ERCİYESTE TÜP BEBEK YAPTIRAN YOKMU SÜREÇ NASIL İLERLİYOR LÜFTEN YARDIMCI OLUN

Canım süt içemiyorum midem bulanıyor inşallah tatlım sonu güzel olacak tedavilerimiz güzel ilerleyecek; ) sende bol bol kuru incir ye yumlar kaliteli olsun :)

ARKADAŞLAR BENDE OCAK AYINDA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM AMA ERCİYES ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRACAĞIM ERCİYESTE TÜP BEBEK YAPTIRAN YOKMU SÜREÇ NASIL İLERLİYOR LÜFTEN YARDIMCI OLUN

canim ben henuz gormedim bu topikte erciyeste yaptiran ama tup bebek merkezleri basliginin icinde var topikler. bi de orda arastir istersen. bu arada tedavin hayirli olsun.sizde sorun nedir

Canım süt içemiyorum midem bulanıyor inşallah tatlım sonu güzel olacak tedavilerimiz güzel ilerleyecek; ) sende bol bol kuru incir ye yumlar kaliteli olsun :)

ama bu sut seklinde degil ki tatlim. bal kivamli bir sey. hic sut gibi degil. balin az daha kivamli hali. inciri yiyorum bi de hurma aldim erzurumdan gelirken. hurmada mutlaka her gun uc dort tane yiyorum :) gebelikte de cok yararliymis hurma.aklinda olsun bacim yarin bi gun hamis oluruz unutmayalim bunlari.bunlar onwmli bilgiler :)"):):)

canim ben henuz gormedim bu topikte erciyeste yaptiran ama tup bebek merkezleri basliginin icinde var topikler. bi de orda arastir istersen. bu arada tedavin hayirli olsun.sizde sorun nedir
benim eşim azosperm ilk testte o sperm vardı 2.sinde 2milyon haraketsiz bildiğimiz tek şey bu proxced plus ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz 2 aydır henüz ne yapacağımıza karar veremedik ama tüp bebeği raporlu yaptırmak zorundayız erciyes düşünüyoruz fakat süreçle ilgili bilgim yok malesef

proxeed ise yaramazsa emodex var. o da vitamin takviyesi. biz de varikosel ameliyati gecirdik.oncesinde proxeed i 3 ay kullandik ama bizde biseye yaramadi. insallah sizde yarar ama yaramazsa aklinda bulunsun emodex.
insallah olumlu sonuclar alirsin.

Merhaba tatlım
süreç şu şekilde ilerliyor adetin 3. Günü gidiyorsun doktor alttan muayene ediyor ve e2 hormon değerine bakıyorlar eğer sorun yoksa iğnelerini doktor yazıyor hangilerini ne zaman kullanman gerektiğini söylüyorlar muayaneye iki günde bir gidiyorsun duruma göre doktor kullandığın iğnelerin dozunu ayarlıyor. yumlar yeterli büyüklüğe gelince çatlama iğnesi oluyorsun ve 36 saat sonra yumlar toplanıyor o gün eşinde sperm testi veriyor ve o gün embiryolar dölleniyor ertesi gün 3 ve 5 gün Arası embiryo gidişatına göre transfer yapılıyor... 12 gün sonra test inşallah mutlu son

ne kadar zor bir süreçmiş insanın pskolojisi allak bullak oluyor inşallah gerek kalmaz çok fazla ılaç kullanmaya

ne kadar zor bir süreçmiş insanın pskolojisi allak bullak oluyor inşallah gerek kalmaz çok fazla ılaç kullanmaya

Hmm o zaman yerim bal Severim çünkü :) tamam canım Sağol hurma alayım bende çok severim zaten Sağol tatlım aklımda herşey var artık ne duyduysak deniyoruz elbet biri iyi gelecek bacım

peki erkek faktörlü ise once erkek mi muayane oluyor sanırım rapor için 15 günlük ara ile 3 kez sperm testi yapıyorlarmış daha sonra tüp bebek ünitesine sevk ediliyormus çok git geller olacak anlaşılan siz nerde yaptıracaksınız tüp bebek

Canım sen ilk rapor çıkaracaksın galiba.
o zaman eşin ürolog sen kadın doğumda muayene olacaksın rapor için 3 sperm testi lazım fakat en az biri rapor çıkaracağın hastaneden olmalı diğer ikisi başka hastaneden olabilir daha önceden verdiğiniz testler varsa bunları verirsiniz bende rapor çıkardım iki test başka hastaneden önceden hazirda olan testleri verdik yani... ben trabzonda deneyeceğim tatlım

Merhaba kızlar bende tup bebek ile kızıma kavuştum gerçekten çok zor bir süreç bizim ilk deneme ile bahçeci tup bebek merkezinde oldu sizlerde başlayacaksınız madem şunu söyleyeyim kendinizi çok yıpratmayın ne olur kısmette varsa er yada geç olacak siz bu süreçte mumkun olduğunca sakin ve metanetli olmaya çalışın.ben o kadar ağlayıp uzuldumki şu an bile dışarı çıktığımda bebeğimi sevemiyorum etrafımda çocuğu olmayanlar varsa diye hamileyken rahat rahat yürüyemiyordum bana bakan kadınları gorduğumde acaba uzulmelerine mi sebep oluyorum diye Allahım herkese ama herkese nasip etsin bir yerlerde sizin için dua edenler var kızlar eminim Rabbimde bu duaları kabul edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…