Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım 900 gün prim 3 yıllık evlilik bunlar en öncelikli şart ... madem iki taraflı sorun var size direkt çıkar rapor... sizin prim kaç gün canım ?
3 bucuk yıllık evlıyız canım sskda 900 gun vardır buyuk ıhtımal aslında bıdahakı ay bı basvuru yapım kadın dogumamı basvurmam gerekıyor senıde yordum cok soru sordum canım

3 bucuk yıllık evlıyız canım sskda 900 gun vardır buyuk ıhtımal aslında bıdahakı ay bı basvuru yapım kadın dogumamı basvurmam gerekıyor senıde yordum cok soru sordum canım
Tatlım rapor alacağın fakülte hastanesine gidip sen kadın doğumdan eşin ürologtan muayane sırası alsın... daha sonra sana bi liste veriyorlar evraklar şunlar ;
2 adet eşinin ve senin fotoğraf
Nikah cüzdanı fotokopisi ilk 3 nüsha
eşinin ve senin nüfus cüzdanı fotokopisi
Rahim filmi raporu
ssk dan hizmet döküm belgesi
sgk dan tüp bebek yaptırmadıgına dair rapor...
Eşinin değerleri 3 adet sperm testi bir tanesi rapor çıkaracağın hastaneden olmalı ( zaten eşin orda ürolog muayenesinde test verecek 3 gün cinsel perhizli gidin )
Senin rapor çıkaracağın hastaneden muayene raporun ( kadın doğumcu muayene edecek rapor yazacak) adetin 3 . günü gidersen hormon testi de yaparlar...
hastaneden hastaneye değişiyor birde rapor çıkaracağın hastaneden dahiliye muayene raporun kimi hastane başka branş a gönderiyor...
bunların hepsini toplayıp hastaneye teslim ediyorsun canım heyet ten geçiyor... takıldığın başka soru olursa canım sorabilirsin ben rapor konusunda çok çektim yardımcı olmak isterim...

iyi gecelerrr beni de listeye alinnnnn ben de ocakta basliyorum tedaviyeee . ocakta baslayacak herkese Mevlam yardim etsinnnn :):):):):)
Henüz liste yok canım yaparlarsa artık tek tek hamileler alt alta diziliriz inşallah... canım senın rahim filmi sonucu çıktı mı? Gerci çekerken diyorlar açık falan diye

canım cok tesekkur ederım onumuzdekı ay adetın 3 gunu randevu alıp gıdıcam unuverste hastanesıne bakalım ınsallah cıkarabılırım ınsallah cokkk tesekkur ederım canım cok sagol allah razı olsun rabbım cabalarının emeklerının karsılıgını versın ınsallah amınnnn

Henüz liste yok canım yaparlarsa artık tek tek hamileler alt alta diziliriz inşallah... canım senın rahim filmi sonucu çıktı mı? Gerci çekerken diyorlar açık falan diye

cikmaz mi kizzz sana oteki topikte yazmistim ama gormedin sanirim. tupler piri pak :) tertemiz. sisli memorialinnistedigi testleri yani kan testlerini de yaptirdim.onlarda temiz cikti. esim de sperm testi yaptirdi. ileri hizlimiz %9dan %30 a cikmis.
sayi 60 milyon. morfoloji %3.
ileri hizlida artis olmasi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. sanirim emodex ise yariyor :)

Ayy Canım çok sevindim morfoloji de çok iyi ne güzel bi haber kızzz:) bende bakıyorum diğer topikte sonucunu yazdın mı diye göremedim hadi bakalım gelişmeler çok iyi :)

Amin canım gelişmeleri bildir bana merak ederim çok dua edeceğim sana inşallah rapor çıkar tatlım maddi olarak çok iyi oluyor

Ayy Canım çok sevindim morfoloji de çok iyi ne güzel bi haber kızzz:) bende bakıyorum diğer topikte sonucunu yazdın mı diye göremedim hadi bakalım gelişmeler çok iyi :)

ben de diyorum S Sky_sun um gorse kesin yazar . mesaj atacaktim daha rahatsiz etmiyim dedim tatlim :) evet ya cok mutlu donduk Erzurum'dan. esimin kan testleri de Allaha sukur iyi cikti. simdi istanbulda kalacak yer ariyoruz hastaneye yakin.
Allahim izon firsat verirse gidiyoz kiz :) gerci gorumcem dedi yaza kadar bekleyin ama esim de bwn de kabul etmedik. daha yaza kaaac ay var . ben anne esim de baba olmak istiyor artık..sen neler yapiyorsun bacim? ablan dogum yapti mi??

Bende sana özel msj atacaktım canım baktım buradasın sorayım dedim... valla canım senın adına çok mutluyum istanbula gidip tüp bebek yaptırman büyük bi fırsat hangi tarafta anadolu mu avrupa mı? Tatlım iki yıl önce 15 tatilde istanbula gezmeye gitmiştik kiralık evler var uyguna geliyor mesela Otel günlük 100 tl ise bu evler günlük 50 tl falan geliyordu istersen onlarada Bak:) evet tatlım doğum yaptı ablam kızı Oldu darısı bizlere artık :) bende aynı durumdayım ocak gelse diye gün sayıyorum canım :)

Aaaa herkes burda az once aralik topigine yazmistim "bu gidişle kendime ocak 2015 te tup yaptiracaklar diye bi sayfa bulayim " demistim. Sagolsun xyz canim benim acmis. S Sky_sun senin de aralik degilmiydi niye ocaga kaldin
Canım benim hoşgeldin evet tatlım aralıkta tüp bebek yaptıracaktık ama şöyle bi durum var benim merkez yaşadığım yerden özel araçla 2 saat sürüyor normal otobüs ile 3.5 saat sürüyor ilk tüp bebek zamanı minibüs ile git gel yaptım havalar güzeldi zorlanmadım ama şimdi malum kış geldi minibüsle git gel zor olur..
Eşim ocakta karne tatiline giricince araçla git gel yaparım daha iyi olur diye ocak ayında yaptırmak daha mantıklı geldi... baktım ocak adetim tam tatil zamanı daha rahat olurum dimi ama... karadeniz Bölgesi sürekli yağış alıyor minibüsle in Bin zor tatlım sen de ocakta mı başlıyorsun ?

Hb canim haklisin istanbuldada basladi zaten. Zor oluyo elinde bi suru evrak kagit şemsiye in bin iyi etmissin. Bende yeni senede transferim olsun istiyordum ama Kasım reglisini daha yeni oldum. Bu durumda Aralık sonu olacak obur reglide. Napalim hayirlisi. Tup bebekte kış, yaz tutma farki varmi acaba. Gerci nasip olmadida tutmadi daha once ama ilkimde kisindi martta

canim benim sağolasın . Keşke birlikte gitme imkanımız olsaydı çok sevinirdim.. ama her şeyin Hakkımızda hayırlısı.. Avrupa yakasındaki seker. ben de esime söyledim apartlar varmış diye ama istemedi. sen zaten sıkıntılı olacaksin.aparttan ziyade ogretmenevi yada diger kurumlarin misafirhanrleri daha cazip geliyor esime. cunku yeme icme icine girince ayni masraf olacak diyo. artik adam da gozunu karartti :)
ablana da cok sevindim canim masallah allah nazarlardan saklasin onu ve ailesini :) darisi da bebek hasrete ceken hepimize olsun insallah :) kiz cocuklarini pek seviyorum yaa her biseyleri sevimli bicir bicir oluyor. once saglikli yavrularimiz olsun tabiki de gonlumden de kizim olsun diye gecmiyor değil hani

Evet canım keşke benimde imkanım olsa istanbula gitsek bizde:) sen ne zaman gideceksin ön görüşmeye? Evet canım kız bebekler daha bi tatlı oluyor rabbim eli ayağı düzgün bebek nasip etsin bizlerede :)

Canım bence kış yaz farketmiyor... nasipten öteye gidilmiyor maalesef kaderde ne zaman Varsa o zaman olur... kaderimizde diyelim 2015 Mart ayında var biz tutup ocakta tüp bebek yaparsak tutmaz yani nasip biraz :) p yüzden İnşallah artık zamanı gelmiştir rabbim nasip eder :)

Evet canım keşke benimde imkanım olsa istanbula gitsek bizde:) sen ne zaman gideceksin ön görüşmeye? Evet canım kız bebekler daha bi tatlı oluyor rabbim eli ayağı düzgün bebek nasip etsin bizlerede :)

canim aralik 15te on gorusmeye gidecektik ama vazgeçtik. ocak hastaligimdan bi hafta once randevu alicam.ocak adetimin 2.gunune.gider gitmez de baslicaz sanirim. bi saatlik gorusme icin gitmeyelim diyo esim. arafim sordum onlar da olur dediler. insallah sorun olmaz yaa heyecan zirvede :)

Hmm anladım canım iyi yapmışsın... gitmeden önce gecelik testi yapıp git bari belli olmaz canım benim ocak adetim 22 ocak gibi senin ne zaman? birlikte başlasak bari

Hmm anladım canım iyi yapmışsın... gitmeden önce gecelik testi yapıp git bari belli olmaz canım benim ocak adetim 22 ocak gibi senin ne zaman? birlikte başlasak bari

gecelik twsti ne kiz :) gebelik testi mi demwk istedin :)
yaa de mi gitmeden hamis olsam ayyy ne iyi oluurr :) benim de ocak adetim 6ocak ama 6-9 arasinda da olabilir. biz 6si gibi düşünüyoruz gitmeyi. yani ben sonuc bekledigim gunlerde sen yeni baslican tedaviye :)cok guzel yaaa insallahhh pespese guzel haber aliriz. bu arada ben ve esim kaliteli yumurta ve pserm olsun diye ari sütü bal polen yiyoruz sabah aksam ac karna 1 kasik.
esim emodex kullaniyo.keske senin esinde baslasa. bu arada sen de ye ari sutu bal polen.
bi de omega 3 kapsulu ile folbiol icmeye basladim :) simdiden hazırlık yapalim de mi

ocak ayinda tedavi gorecek olan yok muuuuu hade gelin daaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…