• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

kızlar, sağolun cevaplarınız için :KK52: @bibebemolsa canımcım, evet ben de donu çok almayı düşünüyorum da , başka ne alayım yanıma kiii.. offff ilk tedavi , şehir dışı .liste yapamıyom yav , onu mu alsam, o lazım olur mu diye :KK43: :mad:
canım niçin stres yapıyorsun tedavide özel bişey gerektirecek durum yok ki iğne ilaç. gerisi günlük hayatın. biraz rahat kıyafet,bol çamaşır, terlik pijama. vakit geçirmek için iki kitap tamam işte. böyle küçük şeylere stres olma heyecanını yaşa ve dua et tatlım herşey gönlünce olsun inşallah:)

Aminn..hepimiz icin insallahh...

Bilmiyorumm 2 ay bekleyinca daha cok yorulacak gibi geliyor hergun bi formda bisiler okuyorum..ben ilaclari ekimde aldim..dondurduk embriyolari..vucut dinlensin diye..bu ay denedik olmadi..simdi bu 2 ay 2 sene gibi geliyorr
canım seni çok iyi anlıyorum beklemek zor ama en azından bir adet atlatmanı tavsiye ederim. ben de kasım da düşük yaptım doktorum ilk adetinle başlayabiliriz dedi ama ben dinlenmek istedim. iyi ki de beklemişim ilk adetim 20 gün sürdü tam. o kadar iğne ilaçtan sonra. şimdi 2. adetimle başladım bakalım hepimiz için hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar..1.denemeyi 2012 de yaptırmıştık 2.deneme ise 2014 aralık malesef negatif sonuc aldım.. :KK43: salı günü doktora gidiicem neden tutmadığını konuşucaz..3.denemeye uzun ara vermek istemiyrm..ocak yada şubatta başlamak istiyrm..ard arda yaptıran varmı aranızda sizce ara verilmeli mi..

canım ara verıp vermemek konusunda bende kaygılıyım ama içimden hep ara vermemek gecıyo bılmıyorum sanırım beklemeye tahammul edemıcem bugun randevum var rahım temızse inş başlıcam doktorla görüşcem bakalım ama bana doktorum ara vermek istıyosan psıkolojık olarak kötuysen 1 ay bekle ama beklemek istemezsen sorun olmaz dedi ve zaten cok beklemeyı önermıyoruz dedi hayırlısı ya nasip deyıp cıkıcam yola inş güzel olur bu sefer...

Kizlarr karmakarisik hallerdeyimm..9 aralikta ilk tranferim oldu..kimyasal gebelik yasadimm.. dun adet oldum..bu ay transfer olsun cok istiyorum..merkezdeki dr um 1 ay dinlen sonra gel dedi..hastanedeki druma gidicem cumartesi..ama telde oda 1 ay erteleyebiliriz dedi..

Napcagimi bilmiyorumm..rabbim dogruyu gostersinn...okadar garip hallerdeyimki..6 yilin verdigi bi sabirsizlik var...yanlis birsey yapmaktanda korkuyorumm..

aynen canım beklemek banada zor gelıyor ben bu ay kı adetımle yapıcam bugun görusmeye gıdıcem rahım temızse başlıcaz dondurulmus tedavıye bence muayene ol rahım temızse başla sonucta gecenkıde zaten dondurulmuş olmuş ve iğneler falan kullanmamıssın

Arkadaşlar merhaba, bende aranıza bugün katılıyorum :) 1 negatif tüp bebek 2 negatif aşılamam var. Sanırım şubat gibi de tüp bebek tedavisine başlayacağız. 28 yaşındayım. 1 kimyasalım var. amh değerim 1.66 En iyi yeri araştırıyorum Murat Sönmezer diye bir doktordan bahsetmiş forum ona gidicem ama henüz emin değilim

Bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım toplandı ve emriyolarım donduruldu ohss olmamak için transer ocak ayına kaldı bebeğimi almaya az bi zaman kaldı heycanla biran önce transfer için hazırlıklar başlasın

Bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım toplandı ve emriyolarım donduruldu ohss olmamak için transer ocak ayına kaldı bebeğimi almaya az bi zaman kaldı heycanla biran önce transfer için hazırlıklar başlasın

hayırlı olsun canım kaç yumurta topladılar ve donduruldu?

Bu arada
Kizlarr karmakarisik hallerdeyimm..9 aralikta ilk tranferim oldu..kimyasal gebelik yasadimm.. dun adet oldum..bu ay transfer olsun cok istiyorum..merkezdeki dr um 1 ay dinlen sonra gel dedi..hastanedeki druma gidicem cumartesi..ama telde oda 1 ay erteleyebiliriz dedi..

Napcagimi bilmiyorumm..rabbim dogruyu gostersinn...okadar garip hallerdeyimki..6 yilin verdigi bi sabirsizlik var...yanlis birsey yapmaktanda korkuyorumm..
Canım geçmiş olsun insan devam etmek istiyo ara vermeden bende aynı durum içerisindeyim 6 yıllık evliyim ve 2 denemem negatif 3.tedaviyi hemen yaptırmak istiyorum salı günü neden tutmadığını ve diğer tedaviye ne zaman başlamamız gerektiğini konuşucaz..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

canım ara verıp vermemek konusunda bende kaygılıyım ama içimden hep ara vermemek gecıyo bılmıyorum sanırım beklemeye tahammul edemıcem bugun randevum var rahım temızse inş başlıcam doktorla görüşcem bakalım ama bana doktorum ara vermek istıyosan psıkolojık olarak kötuysen 1 ay bekle ama beklemek istemezsen sorun olmaz dedi ve zaten cok beklemeyı önermıyoruz dedi hayırlısı ya nasip deyıp cıkıcam yola inş güzel olur bu sefer...
Arkadaşım herşey yolunda gider inşallah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim..o kadar doğru söylüyorsunki bende aynı duygular içerisindeyim..beklemeye tahammül edemiyrm bende..aynen benimde rahimime bakılcak bi aksilik olmazsa Rabbim izin verirse en yakın zamanda tekrar denicez...Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

canım selam bebeğin hayırlı olsun :) sen nerede tedavi oldun tüp bebek mi?
Canim cok sagol rabbim herkese nasip etsin yok kuzum ya tüp bebek yaptıracağımız ay kendinden oldu tam süpriz yani inş sağlıcakla kucağımızada alırız inş rabbim kimseye aratmasın hep dua ediyorum

hayırlı olsun canım kaç yumurta topladılar ve donduruldu?
Sağol canım benim bu 5 . Denemem 2007 yılından beri tüp bebek yapıp durdum her defasındada 20 yakın yumurtam toplandı benim tedaviyle hamile kalıyorum ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim şuan dondurulmuş emriyolarıımında pgt si yapılıp öyle bana transfer edecekler

Canim cok sagol rabbim herkese nasip etsin yok kuzum ya tüp bebek yaptıracağımız ay kendinden oldu tam süpriz yani inş sağlıcakla kucağımızada alırız inş rabbim kimseye aratmasın hep dua ediyorum

Çok sevindim :) bu tamamen kafanın rahat olmasıyla alakalı sanırım. Nasılsa tüp bebek olacak derken vücudu rahat bırakıyoruz sanırım. Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)

Sağol canım benim bu 5 . Denemem 2007 yılından beri tüp bebek yapıp durdum her defasındada 20 yakın yumurtam toplandı benim tedaviyle hamile kalıyorum ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim şuan dondurulmuş emriyolarıımında pgt si yapılıp öyle bana transfer edecekler

Allah rahmet eğlesin canım.. Bulamamak, bulduktan sonra kaybetmek. Allah kimseye vermesin. Hiç bir şeyin sahibi değiliz insan bunu çok net anlıyor. İnşallah sağlıcakla doğarlar ve tahtları bahtları şansları güzel olur gelecek yeni yavrularının. Zor bi sınav rabbim yardım etsin yardımcımız olsun. Benim de bu 2.tüp olacak. 2 de aşılama var olumsuz. Umudum var ama daha çok korkuyorum sanırım

Çok sevindim :) bu tamamen kafanın rahat olmasıyla alakalı sanırım. Nasılsa tüp bebek olacak derken vücudu rahat bırakıyoruz sanırım. Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)
Amin canım inş rabbim isteyen herkese tez zamanda tattırsın evet canım sadece kafa rahatlığı olmaz zaten tüp bebek diye şartlandırdım kendimi Rabbime sonsuz şükür oldu :-)

Back