Halidem kesin 15 gün sürer transfer işlemine kadar az olmaz fazla olur gün olarak sen bence 20 gün ayırt
Ben doktora kendım ıcın sordum en kısası 14 gun dedı 15 gunu kafandan çıkarçıkar
Hiç bir sorun olmaz tatlım 3 gün dinlenmek yeter zatenayy kizlar sagolun cevaplariniz icin. peki bisey daha sorucam . transfer sonrasi 3 gun kalip ucakla donmeyi dusunuyorum.sizce de sorun olmaz de mi.
olsun canim. vardir bir hayir. skma canini. az daha beklersin o kadar. her sey yoluna girince de guzel guzel baslarsiniz insaAllah...Kızlar günaydın bende ocakta yaptırayım demiştim ama galiba olmayacak.eşimin işleri çok karışık bekleyelim diyo.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim raporum çarşamba çıkıyor ve ben daha hasta olmadım muhtemelen aralık son hafta olacaktı..çok üzüldüm yaaaaaa..o kadar erken çıksın diye kendimi yırttım çok üzgünüm
Hiç bir sorun olmaz tatlım 3 gün dinlenmek yeter zaten
Bencede 3 gun ıdeal yınede doktoruna sorarsın
her seyin hayirlisi canim. sorunlarini asla kafanda buyutme. her sey Rabbimin ol emrine kalmis. cok daha fazla ve ciddi sorunu olanlarin bile simdi bebisleri var. insaAllah senin de guzel haberlerini aliriz. moral cok onemli. uzulme hic...bende inşallah şu merkezi bir seçeyim sonra benide ekleyin listeye:)Bende pco,prolaktinihaşimato ve kilo var((bu kadar sorun varken tutarmı bilmem tabi
hayirli olsun canim. insaAllah guzel sonuclar alirsin.Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcaz bu ay adetimden sonra ilaçlara başlicaz eşimde morfoloji sorunu vardı ondan dolayı.Piskolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç çok ağlamıştım ilk normal yolla olma ihtimalinin az olduğunu söylediklerinde ama sonra dedim herşeyde bir hayır var .Ben bahçeci fulyada başladım tedaviye hepimiz için hayırlısı olur insallah.
Allahim sonuncu etsin insaAllah. bu son bebissiz ayin olsun. hayirli haberler verirsin insaAllah bize:)Merhaba benimde 4.tüp bebek serüvenim basliyo galiva
canım sanada çok geçmiş olsun.Ama hemen hemen her gittiğim doktor zayıfla hamile kalırsın.senin sorunun kilo,prolaktinde bu yüzden yüksek dediler durdular.Artık tüp bebek şansımızıda deniyeceğiz bakalım.Ama adet olmadım ben yine.bu hafta bir merkeze karar verip gitmem lazım.hala düşünüyorum.son kararımı yazarım:)
canim asagi yukari 15 gun olabilir bence.arkadaslar bizdr sorun morfoloji ya simdi bende sorun gozukmuyor. amh 2.4 yasim da 30. rahim filmim temiz. istanbulda tedavi olucaz memorialde.
simdi b3nim sorum su:
ben sizce kac gun igne kullanirim. kalacak yer ayarlicaz istanbulda. malum bazi misafirhaneler kalacagin gjne gore onceden kaparo aliyor. ortalama sizce kac gun istanbulda kalmamiz gerekir. fikri olan var mi?
Canım benim dr diyodu bitlisten gelip transfer günü dönenler var diye 3 gün yeter bencede sonra dinlenirsin bol bol benim tedavide 00:00 dan sonra 13. günüm oluyo düşün daha opu olmadım benim yumurtalar gec gelisiyohep belkide transfer diger aya kalcak bilmiyorum yanii yanınada bol bol don al yumurta gelişirken akıntı cok oluyoayy kizlar sagolun cevaplariniz icin. peki bisey daha sorucam . transfer sonrasi 3 gun kalip ucakla donmeyi dusunuyorum.sizce de sorun olmaz de mi.
canim biraz ara vermen iyi olacak bence. cunku uzun ve yipratici bir surecten yeni ciktin. biraz vucudun dinlensin. hayirlisi olsun her seyin insaAllah..Kizlarr karmakarisik hallerdeyimm..9 aralikta ilk tranferim oldu..kimyasal gebelik yasadimm.. dun adet oldum..bu ay transfer olsun cok istiyorum..merkezdeki dr um 1 ay dinlen sonra gel dedi..hastanedeki druma gidicem cumartesi..ama telde oda 1 ay erteleyebiliriz dedi..
Napcagimi bilmiyorumm..rabbim dogruyu gostersinn...okadar garip hallerdeyimki..6 yilin verdigi bi sabirsizlik var...yanlis birsey yapmaktanda korkuyorumm..
Canimm..nasip kismet isi bunlar inan kiloyla degil..bende inatci bir pko var...104 kiloydum..5 yil once bu forumda diyet gruplariyla diyete basladigimda..dr um..pkodan tehlikeli kilon var dedi..kilo verirsen kendiligindende olur dedi..
Ara verdim tedaviye..104 kilodan 75 e dustum...ama ne gelen var ne giden..1 senedir tedavideyim..ilaclarla 79 oluyorum sonra yine dusuyorum 75 e..
Sen tedavini erteleme..ayni zamanda diyete basla..kilo sadece gebelige zarar degil herseye zarar..
Insallah hersey gonlunce olsun..
canım ya sen hangi merkeze gidyorsun.pco dışında bir sorunun varmıydı.evet haklısın kilo herşey için zararlı...
canim biraz ara vermen iyi olacak bence. cunku uzun ve yipratici bir surecten yeni ciktin. biraz vucudun dinlensin. hayirlisi olsun her seyin insaAllah..
canim asagi yukari 15 gun olabilir bence.
Canım benim dr diyodu bitlisten gelip transfer günü dönenler var diye 3 gün yeter bencede sonra dinlenirsin bol bol benim tedavide 00:00 dan sonra 13. günüm oluyo düşün daha opu olmadım benim yumurtalar gec gelisiyohep belkide transfer diger aya kalcak bilmiyorum yanii yanınada bol bol don al yumurta gelişirken akıntı cok oluyo
Merhabalar,
4 yıl bebek sahibi olamadık.Ben de bu Ocak 2015 te Medicana Beylikdüzünde Tüp bebek tedavisine başlayacağım.Hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen başıma dış gebelik dahil gelmeyen kalmadı. O yüzden biraz heyecanlıyım.Herkese hayırlı tedaviler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?