Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ayy kizlar sagolun cevaplariniz icin. peki bisey daha sorucam . transfer sonrasi 3 gun kalip ucakla donmeyi dusunuyorum.sizce de sorun olmaz de mi.
Halidem kesin 15 gün sürer transfer işlemine kadar az olmaz fazla olur gün olarak sen bence 20 gün ayırt

Ben doktora kendım ıcın sordum en kısası 14 gun dedı 15 gunu kafandan çıkarçıkar

olsun canim. vardir bir hayir. skma canini. az daha beklersin o kadar. her sey yoluna girince de guzel guzel baslarsiniz insaAllah...

ayy sagolun kizlar yaa :) malum vakit yaklastikca hazirliklar ciddiye binmeye bSladi. ne gotursem yanimda diye kara kara dusunuyorum. :) yanimizda koca bavul gezdirmeyelim de mi sizce yanima neler alayim. liste yapmaya basladim :)
Hiç bir sorun olmaz tatlım 3 gün dinlenmek yeter zaten

Bencede 3 gun ıdeal yınede doktoruna sorarsın

bende inşallah şu merkezi bir seçeyim sonra benide ekleyin listeye:)Bende pco,prolaktinihaşimato ve kilo var((bu kadar sorun varken tutarmı bilmem tabi
her seyin hayirlisi canim. sorunlarini asla kafanda buyutme. her sey Rabbimin ol emrine kalmis. cok daha fazla ve ciddi sorunu olanlarin bile simdi bebisleri var. insaAllah senin de guzel haberlerini aliriz. moral cok onemli. uzulme hic...

hayirli olsun canim. insaAllah guzel sonuclar alirsin.

Canimm..nasip kismet isi bunlar inan kiloyla degil..bende inatci bir pko var...104 kiloydum..5 yil once bu forumda diyet gruplariyla diyete basladigimda..dr um..pkodan tehlikeli kilon var dedi..kilo verirsen kendiligindende olur dedi..

Ara verdim tedaviye..104 kilodan 75 e dustum...ama ne gelen var ne giden..1 senedir tedavideyim..ilaclarla 79 oluyorum sonra yine dusuyorum 75 e..

Sen tedavini erteleme..ayni zamanda diyete basla..kilo sadece gebelige zarar degil herseye zarar..

Insallah hersey gonlunce olsun..

canim asagi yukari 15 gun olabilir bence.

ayy kizlar sagolun cevaplariniz icin. peki bisey daha sorucam . transfer sonrasi 3 gun kalip ucakla donmeyi dusunuyorum.sizce de sorun olmaz de mi.
Canım benim dr diyodu bitlisten gelip transfer günü dönenler var diye 3 gün yeter bencede sonra dinlenirsin bol bol benim tedavide 00:00 dan sonra 13. günüm oluyo düşün daha opu olmadım benim yumurtalar gec gelisiyohep belkide transfer diger aya kalcak bilmiyorum yanii yanınada bol bol don al yumurta gelişirken akıntı cok oluyo

Kizlarr karmakarisik hallerdeyimm..9 aralikta ilk tranferim oldu..kimyasal gebelik yasadimm.. dun adet oldum..bu ay transfer olsun cok istiyorum..merkezdeki dr um 1 ay dinlen sonra gel dedi..hastanedeki druma gidicem cumartesi..ama telde oda 1 ay erteleyebiliriz dedi..

Napcagimi bilmiyorumm..rabbim dogruyu gostersinn...okadar garip hallerdeyimki..6 yilin verdigi bi sabirsizlik var...yanlis birsey yapmaktanda korkuyorumm..

canim biraz ara vermen iyi olacak bence. cunku uzun ve yipratici bir surecten yeni ciktin. biraz vucudun dinlensin. hayirlisi olsun her seyin insaAllah..

Reactions: WAW

canım ya sen hangi merkeze gidyorsun.pco dışında bir sorunun varmıydı.evet haklısın kilo herşey için zararlı...

canım ya sen hangi merkeze gidyorsun.pco dışında bir sorunun varmıydı.evet haklısın kilo herşey için zararlı...

Ben istanbuldayimm..eurofertile gidiyorum... gorunurde pko disinda bisi yok..dogal olmadi..asilamaylada olmadi..tup bebekde kimyasal gebelikk..

2. Tupu medipoldeki dr umla eurofertilde yapicam..

Benim gecen aydi tranferim iptal oldu..dondurduk araliga kaldi..yaptik.. olmadi yine 2 ay beklemek zorgeliyorr..

canim biraz ara vermen iyi olacak bence. cunku uzun ve yipratici bir surecten yeni ciktin. biraz vucudun dinlensin. hayirlisi olsun her seyin insaAllah..

Aminn..hepimiz icin insallahh...

Bilmiyorumm 2 ay bekleyinca daha cok yorulacak gibi geliyor hergun bi formda bisiler okuyorum..ben ilaclari ekimde aldim..dondurduk embriyolari..vucut dinlensin diye..bu ay denedik olmadi..simdi bu 2 ay 2 sene gibi geliyorr

canim asagi yukari 15 gun olabilir bence.

kızlar, sağolun cevaplarınız için bibebemolsa canımcım, evet ben de donu çok almayı düşünüyorum da , başka ne alayım yanıma kiii.. offff ilk tedavi , şehir dışı .liste yapamıyom yav , onu mu alsam, o lazım olur mu diye

Merhabalar,
4 yıl bebek sahibi olamadık.Ben de bu Ocak 2015 te Medicana Beylikdüzünde Tüp bebek tedavisine başlayacağım.Hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen başıma dış gebelik dahil gelmeyen kalmadı. O yüzden biraz heyecanlıyım.Herkese hayırlı tedaviler diliyorum

iste maalesef insanin cekecegi cilesi oldu nu hicbir sebep olmadan da basina isler gelebiliyor anacim, insallah 4yilin sonunda yasadiklarinin mukafatini simdiki tedavin ile alirsin. Allah yatdimvin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…