• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

amin canım..Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü uysal bebişler verisn inşallah.bu dünyada imtihanımız olmayacak vatana millete hayırlı,Rabbimi bilen evlatlar olsunlar,bizlerde hayırlı ana babalar olalım inşallah.
amin amin aminnnnnn insaAllah canim

Gunaydiiiiiin arkadaşlar:KK72: inşallah bir gün bebeklerimizden fırsat bulamayız topiklere yazı yazmaya,bizde tüm hayatımızı evlatlara adarız hayırliysa :KK50:Rabbim en yakın zamanda verecektir ol demesine kalmış inşallah oluruz bizde ANNE :KK56:
amin amin canim benimmmm.. cok guzel yazmissin cok hosuma gitti. icim bi tuhaf oldu:))

ben iiki gun rötarla regl olmayi bu ayda basardim:63::confused::KK48:
bugun itibari ile kirmizi karti gorduuumm ve hemen ilk is olarak sisli memoriali arayip 10 ocaga randevumu aldim

rabbim yardimciniz olsun canim. yumurta saying cok iyi. her sey duzelir insaAllah
amin canım inşallah bugün başka merkezde yaptırdık 65 milyon çıktı sanırım benim tedavi gördüğüm yerin labratuarı yanlış çıkardı çünkü hiç o kadar kötü çıkmamıştı...şükür iyi çıktı ama bakalım yarın eşimle konuşucaz doktorla o ne dicek

slm kızlar tüp bebekte rapor nasıl çıkarılıyor.ben 1,5 yıllık evliyim eşimde seviye düşüklüğü bende de tüp sorunum vardı her iki tüpümde tıkalıydı laparoskopiyle açıldı ben rapor çıkarabilirmiyim özelde devlet desteği varmı peki yardımlarınızı bekliyorum.ha bu arada 2 de aşılama negatifim var..

:KK51:Bende rapor için tüp bebek merkezini aradım haber bekliyorumreglim yeni bitti inş ocak adetimde iğnelere başlıcaz kısmetse.bebeğimin yası sürerken umut arıyorum inş tutacak rabbimin izniyle. Topigin birinde 30 arkadaş gebeydi saydığım kadarıyla kasım ayından bu yana:-) bence gayet iyi sayısı bizde şubata yazarız diyorum hamileyiiiiiiim diye :D:KK24::KK66:

amin canım inşallah bugün başka merkezde yaptırdık 65 milyon çıktı sanırım benim tedavi gördüğüm yerin labratuarı yanlış çıkardı çünkü hiç o kadar kötü çıkmamıştı...şükür iyi çıktı ama bakalım yarın eşimle konuşucaz doktorla o ne dicek
oh cok iyi.. masaAllah. hayirlisi olsun her seyin canim

:KK51:Bende rapor için tüp bebek merkezini aradım haber bekliyorumreglim yeni bitti inş ocak adetimde iğnelere başlıcaz kısmetse.bebeğimin yası sürerken umut arıyorum inş tutacak rabbimin izniyle. Topigin birinde 30 arkadaş gebeydi saydığım kadarıyla kasım ayından bu yana:-) bence gayet iyi sayısı bizde şubata yazarız diyorum hamileyiiiiiiim diye :D:KK24::KK66:
canım yaaa inşallah Rabbim hayırlı evladlar nasip eylesin cümlemize bu yolun yolcusuyuz hepimiz:)

insaAllah canim insaALLAH….

slm kızlar tüp bebekte rapor nasıl çıkarılıyor.ben 1,5 yıllık evliyim eşimde seviye düşüklüğü bende de tüp sorunum vardı her iki tüpümde tıkalıydı laparoskopiyle açıldı ben rapor çıkarabilirmiyim özelde devlet desteği varmı peki yardımlarınızı bekliyorum.ha bu arada 2 de aşılama negatifim var..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-fiyatlari-ve-rapor-nasil-cikartiliyo.172336/
canim burdan istedigin bilgiere ulasabilirsin.. Allah yardimciniz olsun

ayyyy inşallah canım bende ocakta yaptıracaktım bir anda aralık a aldık bende bu topiği takip ediyorum transfer olmadım ama inşallah ben ocakda iyi sonuç alırım sizlerede umut olurum

Slm kızlarrrr bende bugun kontrol vardıı 5-6 yumi görünüyo yarın cetrodite eklencek iğne olarak hayırlısı cok heycanlıyımm ve bitek sizinle paylasıyorum bu heycanımı cünkü kimse bilmiyo:D

Gözün aydın cnmm dr ne zaman gitceksin ben 2.gün başladım iğnelere

ocakta başlıyıcam ben tedavime inşallah. ocağın 10una randevu aldım. istanbulda olsaydım yarın gider başlardım ama nasip işte. uzak yerde olunca e bi de üstüne üstlük çalışıyor olunca ocak tatilini beklemek zorunluluk oldu bizim için. sen nerde başladın tedavine

inşallahh hamileyim diye çığlık çığlıağ dolar burası :D

Back