Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Bende sakaryada oturuyorum tedaviye istanbula gidiyorum kadıköy şifa hastanesine aynn bizde uzagız bugun git gel bütün günüm magoluyo ama napalım idare ediyoruz

kızlar merhaba ben annemlerdeyım 10 gun burda kalcam ya bugun genetk merkezı aradım sonuçlarım cıkmıs yarın esım hastaneden alcak ıcım kıpır kıpır nasıl cıktı sorun varmı yokmu bılmıyorum meraktaayım zaman nasıl gecıcek yarın akşama kadar bılmıyorum

insallah piri pak cikmistir bi sorun yoktur. icini ferah tut :)

insallah

aman bebelerimize kavusalim da varsin bu cektiklerimiz de yanimiza kar kalsin be kaderdasim :)
[QUOTE="bibebemolsa, post: 38376239, member: 406913"]Bende sakaryada oturuyorum tedaviye istanbula gidiyorum kadıköy şifa hastanesine aynn bizde uzagız bugun git gel bütün günüm magoluyo ama napalım idare ediyoruz[/QUOTE]

ayyyy inşallah canım bende ocakta yaptıracaktım bir anda aralık a aldık bende bu topiği takip ediyorum transfer olmadım ama inşallah ben ocakda iyi sonuç alırım sizlerede umut olurum
İnş Cnm hepimiz heyecanıyız inşallah boşa çıkmasın emeklerimiz rabbim verir hazinesinde çok cnm
inşallahh hamileyim diye çığlık çığlıağ dolar burası
İnşallah ya şimdiden alıştırma yapalım anne adayları az kaldı rabbimin izniyle

heyyy dostum ben de o tarihte istanbulda tedaviye basliyicam.sen nerde basliyosun. ne guzel birlikte gun sayicaz desene :) hadi bakalimmmm
bende ocağın 10 u gibi tedaviye başlayacağım ama şimdiden çokkkkk heyecanlıyım ya zaman nasıl geçecek bilmiyorum

gercekten az kaldi de mi kizlar. bizlerde anneligi tadabilicez de miiiiiiii... ayyyy hayirlarla gecsin gunlerrrr Insallahhhhh
İnş Cnm hepimiz heyecanıyız inşallah boşa çıkmasın emeklerimiz rabbim verir hazinesinde çok cnm
İnşallah ya şimdiden alıştırma yapalım anne adayları az kaldı rabbimin izniyle

gercekten az kaldi de mi kizlar. bizlerde anneligi tadabilicez de miiiiiiii... ayyyy hayirlarla gecsin gunlerrrr Insallahhhhh
sana kahve yaptım Cnm sohbetin yanında güzel olur şimdi bol bol vaktimiz var bebekleri kucağimiza alana kadar..İnş tadicaz Cnm sabır ve moral olduktan sonra.inanıyoruz çok şükür,gerisi rabbimin elinde

Halıde canım benımde adetım ocagın 6 sına gelıyo bırlıkte baslıycaz galıba

hadi hayirli olsun sana da bana da ve tedaviye baslayacak herkeslere de :) birlikte gunleri gecircez. peki sen nerde yaptirican tedavini

meraba kızlar bende yeni katılıyorum bu gruba bir tane negatif sonuç aldımm ikinci denemem ocakta kısmetse.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…