- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Bende sakaryada oturuyorum tedaviye istanbula gidiyorum kadıköy şifa hastanesine aynn bizde uzagız bugun git gel bütün günüm magoluyo ama napalım idare ediyoruzocakta başlıyıcam ben tedavime inşallah. ocağın 10una randevu aldım. istanbulda olsaydım yarın gider başlardım ama nasip işte. uzak yerde olunca e bi de üstüne üstlük çalışıyor olunca ocak tatilini beklemek zorunluluk oldu bizim için. sen nerde başladın tedavine
kızlar merhaba ben annemlerdeyım 10 gun burda kalcam ya bugun genetk merkezı aradım sonuçlarım cıkmıs yarın esım hastaneden alcak ıcım kıpır kıpır nasıl cıktı sorun varmı yokmu bılmıyorum meraktaayım zaman nasıl gecıcek yarın akşama kadar bılmıyorum
inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........insaAllah canim insaALLAH….
bende ocağın 10 u gibi tedaviye başlayacağım ama şimdiden çokkkkk heyecanlıyım ya zaman nasıl geçecek bilmiyorumOcak anneleri moraller nasil? sabirsizlik var mi? cok az kaldi insaAllah...
İnş Cnm hepimiz heyecanıyız inşallah boşa çıkmasın emeklerimiz rabbim verir hazinesinde çok cnmayyyy inşallah canım bende ocakta yaptıracaktım bir anda aralık a aldık bende bu topiği takip ediyorum transfer olmadım ama inşallah ben ocakda iyi sonuç alırım sizlerede umut olurum
İnşallah ya şimdiden alıştırma yapalım anne adayları az kaldı rabbimin izniyleinşallahh hamileyim diye çığlık çığlıağ dolar burası
bende ocağın 10 u gibi tedaviye başlayacağım ama şimdiden çokkkkk heyecanlıyım ya zaman nasıl geçecek bilmiyorum
İnş Cnm hepimiz heyecanıyız inşallah boşa çıkmasın emeklerimiz rabbim verir hazinesinde çok cnm
İnşallah ya şimdiden alıştırma yapalım anne adayları az kaldı rabbimin izniyle
gercekten az kaldi de mi kizlar. bizlerde anneligi tadabilicez de miiiiiiii... ayyyy hayirlarla gecsin gunlerrrr Insallahhhhh
Halıde canım benımde adetım ocagın 6 sına gelıyo bırlıkte baslıycaz galıba
Canım benim negatif mi sonuç çok üzüldümmeraba kızlar bende yeni katılıyorum bu gruba bir tane negatif sonuç aldımm ikinci denemem ocakta kısmetse.................
inşallah canım amınnnninsallah piri pak cikmistir bi sorun yoktur. icini ferah tut :)
insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?