• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Ya bendede pko var tedavi surecini bilmiyorum da ne dozda ilaz kullandin ve kac tane yumurtan olustu acba?
gonal f kullandım en düşük dozda ama 26 yumurta toplandı tabi bünyem bu kadar yumurtayı kaldıramadı sanırım,13 embriyo dondu bekler beni:) transfer yapsalardı kesin hastaneliktim ,iyi ki transfer yapılmamış,doktoruma minnettarım,hafif atlattım nefesim kesiliyor karnım şiş dolanıyordum adet olana kadar sürdü sonra bitti çok şükür

Ocakbaşıcılar iğnelere başlayanlar sizlere bir sorum olucak günde kaç adet iğne oluyorsunuz ve bu iğnenin saatini kendiniz belirleyebiliyor musunuz mesela ben her akşam 19:00'da olmak istesem. Kendiniz mi yapıyorsunuz ya da nerde vurduruyorsunuz?

Ocakbaşıcılar iğnelere başlayanlar sizlere bir sorum olucak günde kaç adet iğne oluyorsunuz ve bu iğnenin saatini kendiniz belirleyebiliyor musunuz mesela ben her akşam 19:00'da olmak istesem. Kendiniz mi yapıyorsunuz ya da nerde vurduruyorsunuz?
iğneyi kendim vurdum günde 1 tane idi sonra çatlatmayı önleyici ekleniyor ,saatini her gün aynı saatte vursan iyi olur bence 19.00 da vursan sorun olmaz

bende yatmaya yakın vuruyordum.pinpirikli olduğumdan mı nedir iğne vurulunca sanki uyuşuyormuşum gibi hissedip korkuyordum o yüzden iğneyi vurulup yatıyordum

Canım ben ilk tüp bebek denemem de günde iki iğne ile başladım 5 gün sonra falan günde 3 iğne oldum... saat konusunda merkez bana 14 ile 19 saat arası saatini belirle ve hergün aynı saatte vurul dedi...

Çok teşekkür ederim cevaplarınıza. O gün gelince yaşayıp öğrencez ama insan merak ediyor işte.

Kendim vurulabilir miyim bilmiyorum nasıl batırırım o zaman gelince görücem artık. Minik bir iğneyse göbekten olabilir belki ama totodan vurulanlarda var işte onu yapamam.

Gunaydiiiiiin arkadaşlar:KK72: inşallah bir gün bebeklerimizden fırsat bulamayız topiklere yazı yazmaya,bizde tüm hayatımızı evlatlara adarız hayırliysa :KK50:Rabbim en yakın zamanda verecektir ol demesine kalmış inşallah oluruz bizde ANNE :KK56:
amin canım..Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü uysal bebişler verisn inşallah.bu dünyada imtihanımız olmayacak vatana millete hayırlı,Rabbimi bilen evlatlar olsunlar,bizlerde hayırlı ana babalar olalım inşallah.

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 20 tane yumurtam varmış bakalım bunun kaçı sağlıklı olacak iğnelere devam ediyorum ama mahvetti bunlar beni daha şimdiden eşimin sperm sonucu çok kötü çıktı normalde 30 mlyon olan sperm sayımız 700 bine düşmüş eşimde labratuarda yanlışlık var ben güvenmiyorum bu merkeze diyor...bugün ayrı yerde test verdi bakalım eğer bugünkü iyi çıakrsa testimiz ben nasıl güvenirim merkeze onu da bilmiyorum...neyse hakkımızda hayırlısı benden haberler böyle

slm kızlar bende ocak ayında fertijin tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek denememi yaptıracağım ins doktorum seval tasdemir ins sonuçları burdan paylasıcagım :anneadayı:

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 20 tane yumurtam varmış bakalım bunun kaçı sağlıklı olacak iğnelere devam ediyorum ama mahvetti bunlar beni daha şimdiden eşimin sperm sonucu çok kötü çıktı normalde 30 mlyon olan sperm sayımız 700 bine düşmüş eşimde labratuarda yanlışlık var ben güvenmiyorum bu merkeze diyor...bugün ayrı yerde test verdi bakalım eğer bugünkü iyi çıakrsa testimiz ben nasıl güvenirim merkeze onu da bilmiyorum...neyse hakkımızda hayırlısı benden haberler böyle
rabbim yardimciniz olsun canim. yumurta saying cok iyi. her sey duzelir insaAllah

Back