- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 448
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım raporun yoksa ilaçlar değişiyor tabii kimi fazla iğne kullanıyor kimi az raporsuz ilaçlar 1200 1500 e kadar oluyor. .. sen karar verdin mi ne zaman başlıyorsunkılzra aranızda daha once tub bebek tedavısı gorenler var bı sorum olcak yanıtlarmısının tadavıye ılac dahıl paketlemı baslıyım ılacsız paketlemı arada 1250 gıbı bı fark var nekadar tutuyor normalde ılaclar
ocakta başlıycam canım ama zaman yaklastıkca kafam cok karısıyor merkezler arasındakı fıyat farkı kafamı cok karıstıryor bızım genetık testler ocagın 4 gıbı felan cıkcak onları almadan baslamak ıstemıyo eşimCanım raporun yoksa ilaçlar değişiyor tabii kimi fazla iğne kullanıyor kimi az raporsuz ilaçlar 1200 1500 e kadar oluyor. .. sen karar verdin mi ne zaman başlıyorsun
Canım merkezden merkeze değişir raporsuz minimum 5000 bu şekilde artar fiyat canımTedaviye baslayan yada baslicak olan arkadaslar fiyat olarak ne kadar tutuyor tahminen acaba??
Bilzeiklerimi bozdurup tup bebek yapcamda max ne kadar tutar acaba?Canım merkezden merkeze değişir raporsuz minimum 5000 bu şekilde artar fiyat canım
canım merkezden merkeze degıyor mısal ben ılaclar hersey dahıl 6750 bşlıycam tedavıye ama daha az tutan yerlerde var oturdugun sehıre merkee gore degısıyor maksıum en yuksegı 8 bıne mal olur en yuksegı bu dur sanırımBilzeiklerimi bozdurup tup bebek yapcamda max ne kadar tutar acaba?
Canım arayıp merkezine sor tatlım ona göre bozdur nerde yaptiracanBilzeiklerimi bozdurup tup bebek yapcamda max ne kadar tutar acaba?
Acibademde karar verdim.ama bahceci ve memorial de dusunuyorum.sehir disindayim istanbula gittogmde gorusecegim.Canım arayıp merkezine sor tatlım ona göre bozdur nerde yaptiracan
Canim sen nerde yaptiriyorsun tedavini?canım merkezden merkeze degıyor mısal ben ılaclar hersey dahıl 6750 bşlıycam tedavıye ama daha az tutan yerlerde var oturdugun sehıre merkee gore degısıyor maksıum en yuksegı 8 bıne mal olur en yuksegı bu dur sanırım
canım ben bahcecı umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavımeCanim sen nerde yaptiriyorsun tedavini?
aminnn canım ınan hepımız tedırgınız karmakarısıgız rabbım guldursun yuzlerimizi...Arkadaslar herkese merhaba.ben de onumuzdeki ay bi aksilik olmazsa tup bebege basliycam.inanilmaz tedirginim.dilerim allah hepimizin yardimcisi olsun..
Insallah canm orersin onlara da:)ya benim de doktorum ve merkez hakkinda en ufak bi tereddutum yok.beni tedirgin dden sey o surec.cunku daha once bir kez denedim.ne kadar rahat da olsak stresli isler bu isler.hele test gununu dusununce kramplar giriyo valla mideme
Harika yazmissin canim. en guzelini yapiyorsun……… Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnvall a doğruyu söylemek gerekirse elhamdülillah ben hiiiiççç tedirgin değilim. merkezim konusunda kararımı da vermişim ki diğer söylenen merkezlere kulaklarımı tıkadım rahatladım ayrıca acıbadem mi diye ben de arada kalmıştım ama okuduğum yazılar pek iyi değildi acıbadem konusunda . o yüzden kesin kararım okuduklarım ve araştırmalarım sonucunda şişli memoriale yönlendirdi beni insanın kafasınnı rahat olması kadar güzel bişiy yok. ayrıca sadece bu konuya da odaklanmayın lütfen kızlar , misal ben atkı örüyom . hem şimdiden öğreniyim elim yatkınlık kazansın ki sebilerime de güzel atkılar yelekler örebileyim de mi ama
Cok cok haklisin canim.direk.etkiliyo.galiba biraz sakin olmaliyim.allahim yardimcimiz olsun.senin problem neydi??
ooo seni çok streslj gordum bacim.böyle olmaz. sakinlestirmeye calis kendinj.evet surec eminim ki cok zordur ben tam bilemeyedebilirim cunku ilk tup bebek denwnwm olacak ama stres bebegin tutunmasini engelliyor diue biliyorum. Rabbim kolaylastirsin insallah,zorlastirmasin. amin