• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

kılzra aranızda daha once tub bebek tedavısı gorenler var bı sorum olcak yanıtlarmısının tadavıye ılac dahıl paketlemı baslıyım ılacsız paketlemı arada 1250 gıbı bı fark var nekadar tutuyor normalde ılaclar

kılzra aranızda daha once tub bebek tedavısı gorenler var bı sorum olcak yanıtlarmısının tadavıye ılac dahıl paketlemı baslıyım ılacsız paketlemı arada 1250 gıbı bı fark var nekadar tutuyor normalde ılaclar
Canım raporun yoksa ilaçlar değişiyor tabii kimi fazla iğne kullanıyor kimi az raporsuz ilaçlar 1200 1500 e kadar oluyor. .. sen karar verdin mi ne zaman başlıyorsun

Canım raporun yoksa ilaçlar değişiyor tabii kimi fazla iğne kullanıyor kimi az raporsuz ilaçlar 1200 1500 e kadar oluyor. .. sen karar verdin mi ne zaman başlıyorsun
ocakta başlıycam canım ama zaman yaklastıkca kafam cok karısıyor merkezler arasındakı fıyat farkı kafamı cok karıstıryor bızım genetık testler ocagın 4 gıbı felan cıkcak onları almadan baslamak ıstemıyo eşim

Bilzeiklerimi bozdurup tup bebek yapcamda max ne kadar tutar acaba?
canım merkezden merkeze degıyor mısal ben ılaclar hersey dahıl 6750 bşlıycam tedavıye ama daha az tutan yerlerde var oturdugun sehıre merkee gore degısıyor maksıum en yuksegı 8 bıne mal olur en yuksegı bu dur sanırım

Arkadaslar herkese merhaba.ben de onumuzdeki ay bi aksilik olmazsa tup bebege basliycam.inanilmaz tedirginim.dilerim allah hepimizin yardimcisi olsun..
aminnn canım ınan hepımız tedırgınız karmakarısıgız rabbım guldursun yuzlerimizi...

vall a doğruyu söylemek gerekirse elhamdülillah ben hiiiiççç tedirgin değilim. :KK48: merkezim konusunda kararımı da vermişim ki diğer söylenen merkezlere kulaklarımı tıkadım:KK47: rahatladım :D ayrıca acıbadem mi diye ben de arada kalmıştım ama okuduğum yazılar pek iyi değildi acıbadem konusunda . o yüzden kesin kararım okuduklarım ve araştırmalarım sonucunda şişli memoriale yönlendirdi beni :KK68: insanın kafasınnı rahat olması kadar güzel bişiy yok. ayrıca sadece bu konuya da odaklanmayın lütfen kızlar , misal ben :KK69: atkı örüyom . hem şimdiden öğreniyim elim yatkınlık kazansın ki sebilerime de güzel atkılar yelekler örebileyim de mi ama :KK69::KK48::KK48::KK48::KK22::KK45:

de25, post: 38290584, member: 467938"]vall a doğruyu söylemek gerekirse elhamdülillah ben hiiiiççç tedirgin değilim. :KK48: merkezim konusunda kararımı da vermişim ki diğerad söylenen merkezlere kulaklarımı tıkadım:KK47: rahatladım :D ayrıca acıbadem mi diye ben de arada kalmıştım ama okuduğum yazılar pek iyi değildi acıbadem konusunda . o yüzden kesin kararım okuduklarım ve araştırmalarım sonucunda şişli memoriale yönlendirdi beni :KK68: insanın kafasınnı rahat olması kadar güzel bişiy yok. ayrıca sadece bu konuya da odaklanmayın lütfen kızlar , misal ben :KK69: atkı örüyom . hem şimdiden öğreniyim elim yatkınlık kazansın ki sebilerime de güzel atkılar yelekler örebileyim de mi ama :KK69::KK48::KK48::KK48::KK22::KK45:[/QUOTE]
Insallah canm orersin onlara da:)ya benim de doktorum ve merkez hakkinda en ufak bi tereddutum yok.beni tedirgin dden sey o surec.cunku daha once bir kez denedim.ne kadar rahat da olsak stresli isler bu isler.hele test gununu dusununce kramplar giriyo valla mideme:KK17::KK17:

Insallah canm orersin onlara da:)ya benim de doktorum ve merkez hakkinda en ufak bi tereddutum yok.beni tedirgin dden sey o surec.cunku daha once bir kez denedim.ne kadar rahat da olsak stresli isler bu isler.hele test gununu dusununce kramplar giriyo valla mideme:KK17::KK17:

ooo seni çok streslj gordum bacim.böyle olmaz. sakinlestirmeye calis kendinj.evet surec eminim ki cok zordur ben tam bilemeyedebilirim cunku ilk tup bebek denwnwm olacak ama stres bebegin tutunmasini engelliyor diue biliyorum. Rabbim kolaylastirsin insallah,zorlastirmasin. amin

Merhaba kızlar bende ocak ayında yaptırcam tüp bebek,geçen ay başladım aslında yumurtalar toplandı ve donduruldu hormonlarım uygun olmadığı için hemen transfer yapılamadı,bekliyorum şimdilik inşallah güzel olur sonu hepimiz için:)

Slm kızlar aslında ben bugun dr a bidahaki ay başlamak için gittim ama bugun ilaçlara başlıcaz nasipse büyük ihtimalde ocaga kalır transfer hepinizin tedavisi hayırlı olsun hepimiz pozitifleri görelim inşAllah heyecanlıyım korkuyorum bakalım bu sefer bizi beler bekliyo❤️❤️

vall a doğruyu söylemek gerekirse elhamdülillah ben hiiiiççç tedirgin değilim. :KK48: merkezim konusunda kararımı da vermişim ki diğer söylenen merkezlere kulaklarımı tıkadım:KK47: rahatladım :D ayrıca acıbadem mi diye ben de arada kalmıştım ama okuduğum yazılar pek iyi değildi acıbadem konusunda . o yüzden kesin kararım okuduklarım ve araştırmalarım sonucunda şişli memoriale yönlendirdi beni :KK68: insanın kafasınnı rahat olması kadar güzel bişiy yok. ayrıca sadece bu konuya da odaklanmayın lütfen kızlar , misal ben :KK69: atkı örüyom . hem şimdiden öğreniyim elim yatkınlık kazansın ki sebilerime de güzel atkılar yelekler örebileyim de mi ama :KK69::KK48::KK48::KK48::KK22::KK45:
Harika yazmissin canim. en guzelini yapiyorsun……… Rabbim hepimizin yardimcisi olsunn

Co

ooo seni çok streslj gordum bacim.böyle olmaz. sakinlestirmeye calis kendinj.evet surec eminim ki cok zordur ben tam bilemeyedebilirim cunku ilk tup bebek denwnwm olacak ama stres bebegin tutunmasini engelliyor diue biliyorum. Rabbim kolaylastirsin insallah,zorlastirmasin. amin
Cok cok haklisin canim.direk.etkiliyo.galiba biraz sakin olmaliyim.allahim yardimcimiz olsun.senin problem neydi??

Back