- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
hadj hayirlisi canim insaAllah. hepimiz burda Ocagi bekliyoruz. Rabbim yardimcimiz olsun, guzel haberler verelim birbirimize insaAllah.Slm kızlar aslında ben bugun dr a bidahaki ay başlamak için gittim ama bugun ilaçlara başlıcaz nasipse büyük ihtimalde ocaga kalır transfer hepinizin tedavisi hayırlı olsun hepimiz pozitifleri görelim inşAllah heyecanlıyım korkuyorum bakalım bu sefer bizi beler bekliyo
Hayirli olsun canim insallah.ben de senin yasadigin gibi bi aksilik yasamaktan korkuyorum yaaMerhaba kızlar bende ocak ayında yaptırcam tüp bebek,geçen ay başladım aslında yumurtalar toplandı ve donduruldu hormonlarım uygun olmadığı için hemen transfer yapılamadı,bekliyorum şimdilik inşallah güzel olur sonu hepimiz için:)
Harika yazmissin canim. en guzelini yapiyorsun……… Rabbim hepimizin yardimcisi olsunn
Co
Cok cok haklisin canim.direk.etkiliyo.galiba biraz sakin olmaliyim.allahim yardimcimiz olsun.senin problem neydi??
Hadi bakalim.insallah cok guzel atlatir burdan da o guzel haberi verirsin bizeamin insallah olur Mevlam buyuk :)
bizim varikosel sıkıntımız vardi. ama degerlerimiz duzeldi.morfoloji kendi kafasina gore takiliyobi onu zaptedemedik su an %3 . insallah onu da halledicez. yavrumuza kavusucaz
insallah ama aralik hastaligim henuz olmadim. bugun yarin hayirlisi ile geleydi :)Hadi bakalim.insallah cok guzel atlatir burdan da o guzel haberi verirsin bize
Gelir canm stres yapma.bende adet olunca muayeneye gidicem.ona gore gelecek ayki adetimle de basliycaz insallah.ayin 20 sine bilet aldim.o zamana kadar hastalanmaliyiminsallah ama aralik ck hastaligim henuz olmadim. bugun yarin hayirlisi ile geleydi :)
Merhaba,sanirim ayni durumdayiz,pko olanlarin çoğunda ohss riski oluyormus,ben hafif atlattım çok şşükür,ocak ayında ben de direkt transfer yaptırıcam,13 embriyom dondurulduMerhaba kızlar bende ocak ayında yaptırcam tüp bebek,geçen ay başladım aslında yumurtalar toplandı ve donduruldu hormonlarım uygun olmadığı için hemen transfer yapılamadı,bekliyorum şimdilik inşallah güzel olur sonu hepimiz için:)
bende de pko var ve çok korkuyorum ohss yaşarım diye ben yeni başladım tedaviye bugün 3.günüm inşallah sorunsuz atlatırım...şu 2 gündür bunu düşündükçe zaten panikatağım tutuyor nefesim kesiliyor bakalım zaman nasıl ilerlicek...seninde tedavin hayırlı ugurlu olsun canımMerhaba,sanirim ayni durumdayiz,pko olanlarin çoğunda ohss riski oluyormus,ben hafif atlattım çok şşükür,ocak ayında ben de direkt transfer yaptırıcam,13 embriyom donduruldu
Gelir canm stres yapma.bende adet olunca muayeneye gidicem.ona gore gelecek ayki adetimle de basliycaz insallah.ayin 20 sine bilet aldim.o zamana kadar hastalanmaliyim
Bence hiç stres yapma herşeyi oluruna bırak,pko nun en güzel avantaji bol bol yumurtlamak:) ben neredeyse 1 koli yumurtladim,varsin transfer sonra olsun,bol şanslar canımbende de pko var ve çok korkuyorum ohss yaşarım diye ben yeni başladım tedaviye bugün 3.günüm inşallah sorunsuz atlatırım...şu 2 gündür bunu düşündükçe zaten panikatağım tutuyor nefesim kesiliyor bakalım zaman nasıl ilerlicek...seninde tedavin hayırlı ugurlu olsun canım
inşallah canım sonucu güzel olsunn yeter zatenBence hiç stres yapma herşeyi oluruna bırak,pko nun en güzel avantaji bol bol yumurtlamak:) ben neredeyse 1 koli yumurtladim,varsin transfer sonra olsun,bol şanslar canım
Ya bendede pko var tedavi surecini bilmiyorum da ne dozda ilaz kullandin ve kac tane yumurtan olustu acba?Bence hiç stres yapma herşeyi oluruna bırak,pko nun en güzel avantaji bol bol yumurtlamak:) ben neredeyse 1 koli yumurtladim,varsin transfer sonra olsun,bol şanslar canım
sağol canım inşallah hepimize hayırlı olur,stres yapma her şeyin vardır Bi vakti bene başta üzüldüm ama nasip diyorum artık,maslak acıbadem de yaptırıyorum benHayirli olsun canim insallah.ben de senin yasadigin gibi bi aksilik yasamaktan korkuyorum yaagelecek aya cok hazirladim kendimi.bi de sehir disindan gidicem.vaktim de yok.rabbim islerimizi kolaylastirsin hepimizin.sen nerde yaptiricaksin??
hayırlı olsun canım benimde ocakta olcak inşallah,benim aslında pko değil ama uygun görmedi doktor transferi,bakalım nasip artıkMerhaba,sanirim ayni durumdayiz,pko olanlarin çoğunda ohss riski oluyormus,ben hafif atlattım çok şşükür,ocak ayında ben de direkt transfer yaptırıcam,13 embriyom donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?