Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

hadj hayirlisi canim insaAllah. hepimiz burda Ocagi bekliyoruz. Rabbim yardimcimiz olsun, guzel haberler verelim birbirimize insaAllah.

Hayirli olsun canim insallah.ben de senin yasadigin gibi bi aksilik yasamaktan korkuyorum yaagelecek aya cok hazirladim kendimi.bi de sehir disindan gidicem.vaktim de yok.rabbim islerimizi kolaylastirsin hepimizin.sen nerde yaptiricaksin??

Harika yazmissin canim. en guzelini yapiyorsun……… Rabbim hepimizin yardimcisi olsunn

aaammmiiinnn... kizlar biraz burayi senlendirin yawww ben sanirim ya yarin ya da öburgun regl olcam. yani bebisime kavusmama az kaldiii

Co

Cok cok haklisin canim.direk.etkiliyo.galiba biraz sakin olmaliyim.allahim yardimcimiz olsun.senin problem neydi??

amin insallah olur Mevlam buyuk :)
bizim varikosel sıkıntımız vardi. ama degerlerimiz duzeldi.morfoloji kendi kafasina gore takiliyo bi onu zaptedemedik su an %3 . insallah onu da halledicez. yavrumuza kavusucaz

amin insallah olur Mevlam buyuk :)
bizim varikosel sıkıntımız vardi. ama degerlerimiz duzeldi.morfoloji kendi kafasina gore takiliyo bi onu zaptedemedik su an %3 . insallah onu da halledicez. yavrumuza kavusucaz
Hadi bakalim.insallah cok guzel atlatir burdan da o guzel haberi verirsin bize

insallah ama aralik ck hastaligim henuz olmadim. bugun yarin hayirlisi ile geleydi :)
Gelir canm stres yapma.bende adet olunca muayeneye gidicem.ona gore gelecek ayki adetimle de basliycaz insallah.ayin 20 sine bilet aldim.o zamana kadar hastalanmaliyim

Merhaba,sanirim ayni durumdayiz,pko olanlarin çoğunda ohss riski oluyormus,ben hafif atlattım çok şşükür,ocak ayında ben de direkt transfer yaptırıcam,13 embriyom donduruldu

Merhaba,sanirim ayni durumdayiz,pko olanlarin çoğunda ohss riski oluyormus,ben hafif atlattım çok şşükür,ocak ayında ben de direkt transfer yaptırıcam,13 embriyom donduruldu
bende de pko var ve çok korkuyorum ohss yaşarım diye ben yeni başladım tedaviye bugün 3.günüm inşallah sorunsuz atlatırım...şu 2 gündür bunu düşündükçe zaten panikatağım tutuyor nefesim kesiliyor bakalım zaman nasıl ilerlicek...seninde tedavin hayırlı ugurlu olsun canım

Gelir canm stres yapma.bende adet olunca muayeneye gidicem.ona gore gelecek ayki adetimle de basliycaz insallah.ayin 20 sine bilet aldim.o zamana kadar hastalanmaliyim

yok stres yapmıyom da beni geren tek şey hastalığın ilk günü kötü geçiyo, hafta sonu hasta olaydım evimde geçirebilirdim , şimdi ilkgünü iş yerinde geçirecem

Bence hiç stres yapma herşeyi oluruna bırak,pko nun en güzel avantaji bol bol yumurtlamak:) ben neredeyse 1 koli yumurtladim,varsin transfer sonra olsun,bol şanslar canım

Kızlar günaydın..benim adtelerim pek düzenli değildir gerçi ama geçen 15inde olmuştum..Bakalım ne zaman olucam..adetin 3.günü prolaktin ölçtürmeye gidicem.ilaç bitti....hadi bakalım hayırlısı

Hayirli olsun canim insallah.ben de senin yasadigin gibi bi aksilik yasamaktan korkuyorum yaagelecek aya cok hazirladim kendimi.bi de sehir disindan gidicem.vaktim de yok.rabbim islerimizi kolaylastirsin hepimizin.sen nerde yaptiricaksin??
sağol canım inşallah hepimize hayırlı olur,stres yapma her şeyin vardır Bi vakti bene başta üzüldüm ama nasip diyorum artık,maslak acıbadem de yaptırıyorum ben

hayırlı olsun canım benimde ocakta olcak inşallah,benim aslında pko değil ama uygun görmedi doktor transferi,bakalım nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…