Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

doğduğunda çok sağlıklı bir bebekti .Çok şükür kabullendik artık insan her türlü acıya zamanla alışıyor.Her zaman ettiğim bir dua vardır rabbim hiçbir anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın..Verdiysede bu derdi katlanacağız inşallah kızım ve bizim için bundan sonrası iyi olur.

aminn canım benim

Kızım bana yaşama sevincini kazandırdı ondan önce günlük hayatın saçmalıklarına maddi beklentilere üzülür boşuna kendimi yıpratırdım .yarın için kaygılanır strese girerdim şimdi ise sadece bugün var .Bugün hayattayız ve karnımız doyuyor önemli olan bu :))

tabiki canım.yarını düşünürsek bugünü yaşayamayız ki.Ben rehabilitasyon merkezinde çalıştım 4 yıl kadar..orda hayatın sorunları ile başetmeyi öğrendim.o çocukların sevgilerini tattım..ne mutlu..

tedavin hayirli olsun.ben sisli memorialde baslicam insallah. ocak ayinda.morfoloji sikintimiz var. ben de cok arastirdim.sisli memorialde karar kildim
Ya bende ocakta baslicam ve acibademe karar verdim.seni memoriale ikna eden neydi acaba?orayada gorusmeye gitmisti ama semra hanim yogun oluyomus ve ozel olarak ilgilenemiyormusd iye duydumda

canim inanirmisin ben de bugunden beri icimdeki kurtla bogustum.bi arkadas acibadem dedi. ya dedim acaba orasi mi daha iyi ama sonra cok kisiye sordu..hem yuzyuze hem netten herkes memorial dedi. semra hanim ekip ile bakiyormus. tek basina senin hakkinda karar verilmiyo.ekip toplanip karar veriyo. bu bwnim cok hosuma gitti.ve arastirmalarima gore turkiyenin en iyi labaratuvari sisli memorialde ve semra hanim bugun bi cok tup bebwk doktorunun hocasi. o yuzden herkes onu diyor. gittigim kadin dogumcuda semra hanima yonlendirdi. ve acibademden okudugum kadari ile kimse memnun degil. tup bebek merkezleri konu basligi var. orayi takip et.sende benim gibi memoriala karar verirsin.
Ya bende ocakta baslicam ve acibademe karar verdim.seni memoriale ikna eden neydi acaba?orayada gorusmeye gitmisti ama semra hanim yogun oluyomus ve ozel olarak ilgilenemiyormusd iye duydumda
[/SIZE]

canim

Arkadaslar tup bebek tedavisi icin ilac raporunu nasil ve nerde cikarabiliyosunuz?gelecek ay yedaviye baslicam bu kisa zamanda cikarabilirmiyim?
Canım tüp bebek raporu hastane ve ilaçta indirim sağlıyor sadece ilaçta değil... fakülte hastanelerinde çıkarabilirsiniz, eğer rapor için gerekli evraklar hazırda varsa 10 gün içinde çıkar... her fakülte nin çıkarma süresi değişiyor canım

Canim gerekli evraklar ne oluyor acaba bu konuda hicbir bilgim yokta????

Canim gerekli evraklar ne oluyor acaba bu konuda hicbir bilgim yokta????
Gerekli Belgeler canım
2 adet vesikalık fotoğraf eşinin ve senin
evlilik cüzdanı fotokopisi
ilk 3 nüsha Nüfus Cüzdanı fotokopisi
eşinin ve senin nüfus cüzdanı fotokopisi
rahim filmi raporu
ssk hizmet döküm belgesi
sgk daha önce tüp bebek yaptirmadigina dair bir rapor
toplam 3 adet sperm testi biri rapor çıkaracağın hastaneden olmalı
adetin 3. Günü hormon testi ve senin kadın doğum muayene kağıdın( rapor çıkaracağın hastaneden olmalı)
Aynı şekilde eşinin de rapor çıkaracağın hastaneden ürolog muayene raporu
aşılma yapılmışsa daha önce tutmadıgina dair aşılma raporu

kızlar tub be bebek merkezlerının arasında fıyat farkı neden bukadar oynuyor cozemıyorum kafam cok karısık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…