Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ne kadar hesaplıymıs memnunmusunz peki ilaçlar hariç değil mi bu tutar
Memnunum canım ilaçlar içinde ama raporluyum canım... hastane ücreti raporlu 1500 tl ilaçlar 700 tl tuttu 2500 tl bile değil canım... raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl falab tutuyor tatlım... sen hangi şehirdesin?

peki marmara ünv tüp bebek raporu dışada kullanılıyormu
ondan habrım yok canım hayırlısı artık randevumu ıptal etmek zorunda kaldım bana baya uzak eşim genetık testlerımız cıkmasını beklemek ıstedıgınısöyledi ondan sonra bakarız dedı bakalım hayırlısı artık

kizlar hayirlisi olsun tabiki ama ben de hayirlisi ile en kisa zamanda hamis olmak istiyom. ocaga kac hafta kaldi yaw hele bana diyin

ben sanirim ayin 13u gibi hasta olcam :) keske olmasam hamis olsam ama olursam da sevinirim .derim en azindan bebeksiz gecen son hastaligim de mi :)

Inşallah adetin gelmez canım allahtan ümit kesilmez belli olmaz... gelirsede son adetini olmuş olursun nasıl olsa 9 ay boyunca bayram edeceksin

insallahhhh :) ama kanimca gelecek cunku adet oncesi sinir hali tuttu bile :) herkes ve hersey batiyo gozume :) yuksek gerilim hatti gibi geziyom evde

İşte herkes de bi telaş var. Yılbaşı geliyor. bi yıla giriyoz ama buradaki hickimse icin bunun onemi yok. tek umursadigimiz ocakta tedaviye baslayip hayirli saglikli ahlaklo evlatlarimiza kavusmak :) dort gozle sebilerimize kavusacagimiz gunu bekliyoz ocakbasicilar

tüb bebek yapmak sorunu çözmuyor ise sorun nerde diyoruz. ozel hastanelerde endoskopik cerrahi vehiteroskopi alaninda uzmanlasacak cok doktora ihtiyac var bizim tup bebek kiliniklerinin basarili olmamasinin nedeni buyuk olcude budur avrupada bazi ulkelerde histeroskopi ve endoskopik cerrahi islemi. Zorunlu.... uterus problemlerınde , yumurtaya bagli sorunlarda ve dusuklerde mutlaka yapilmali

merhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye ocak ayında izmir irenbe tüpbebek merkezinde tüp bebek yaptıracağım .5 yaşında kızım var o da aynı merkezde tüpbebek yöntemi ile olmuştu ...çarşamba günü randevum var dr Aral özbal ..inşallah bir aksilik çıkmaz .RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Hoşgeldin canım ne güzel bir bebeğin olmuş ikinci için tekrar deneyeceksiniz...
canım ilk tüp bebek denemende kaçıncı gün embiryosuydu ?

3.gün embriyosuydu canım. 2 tane transfer edilmişti tek gebelik oldu. ilk denemede ne ,nasıl oldu inan unutmuşum.şimdiden heyecan bastı ocak sonu gibi transfer olur sanırım inşallah bir aksilik olmazsa. kızımın bir kardeşi olsun istiyorum.yıllarca çocuk özlemi çektik tam bebek sahibi olduk derken kızımın ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaştık ona bu kelimeyi yakıştıramıyorum ama kızım engelli .Onun bu hayatta sağlıklı bir kardeşi olsun istiyoruz.Rabbim bizi zor bir sınava tabi tutttu 4 yıldır kızım için çok mücadele verdim.Çok yorgunum 2. tüp bebek yolculuğunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayım.Sizlerin desteği ile inşallah bu zor süreci mutlu bir şekilde atlatacağız ...kızımdan önce hep bir çocuğum olsun diye dua ediyordum şimdi Rabbim kızıma sağlıklı bir kardeş versin diye ...ALLAH hepimizin gönlündekini versin arkadaşşlar

Canım benim ya köle olsunlar ona inşallah sağlıklı kardeşi olur canım... Tatlım yanlış anlama merakımi insanlık hali hepimizin başına gelebilir anne karnında belli oldu mu engeli yoksa doğduktan sonra mı oldu ? Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize amin

ekledim canım hoş geldin aramıza.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin.canım buda imtihan işte..Herkes bi şekilde imtihan içinde.Rabbim üzüntülerimizi azaltsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…