- 30 Kasım 2014
- 94
- 57
- 18
ne kadar hesaplıymıs memnunmusunz peki ilaçlar hariç değil mi bu tutarözel karadeniz hastanesi canım trabzon
Memnunum canım ilaçlar içinde ama raporluyum canım... hastane ücreti raporlu 1500 tl ilaçlar 700 tl tuttu 2500 tl bile değil canım... raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl falab tutuyor tatlım... sen hangi şehirdesin?ne kadar hesaplıymıs memnunmusunz peki ilaçlar hariç değil mi bu tutar
ondan habrım yok canım hayırlısı artık randevumu ıptal etmek zorunda kaldım bana baya uzak eşim genetık testlerımız cıkmasını beklemek ıstedıgınısöyledi ondan sonra bakarız dedı bakalım hayırlısı artıkpeki marmara ünv tüp bebek raporu dışada kullanılıyormu
Inşallah adetin gelmez canım allahtan ümit kesilmez belli olmaz... gelirsede son adetini olmuş olursun nasıl olsa 9 ay boyunca bayram edeceksinben sanirim ayin 13u gibi hasta olcam :) keske olmasam hamis olsam ama olursam da sevinirim .derim en azindan bebeksiz gecen son hastaligim de mi :)
Inşallah adetin gelmez canım allahtan ümit kesilmez belli olmaz... gelirsede son adetini olmuş olursun nasıl olsa 9 ay boyunca bayram edeceksin
medıpole bende cok kez gıttım avrupa yakasında otururken cok temız ve guzel bır hastane kurtajımıda orada oldum memnunum... ama benım ıcın onemlı olan tub bebekte sadece doktor degıl laboturdan tutunda embıroklarına hemsırelerıne kadar hepsı onemlı ve ben ozellıkle tub bebek merkezınde yaptırmak ıstıyorum bır cok arkadas gıbı sebeb ıse sadece tub bebek uzerıne olması ve deneyımlerı benım tercıhım bu yonde... ve dr ACET gıden herkeze oncelıkle yapılan test laproskopı ve bu cıddı malıyet ve amalıyat gıbı bır durum sorun bulunamıyorsa ve bıcok kez deneme yapılıp olmadıysa anlarım ama dırek butun hastalarda aynı seyı ıstemelerı benı cok dusundurdu acıkcası
Kızlar ben perşembe sabahı saat 08:30'ta laparoskopi oluyorum aranızda olan var mı? Adetten bir hafta sonra falan çekiyorlarmış sanırım.[/QUOT
LAPAROSKOPİ;yapacak uzman çok önemli türkiyede bu alanda çok az başarılı dr. var insallah alanında uzman bir doktordur herkes yapıyor ama ne diyeyiim bol sans
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin canım ne güzel bir bebeğin olmuş ikinci için tekrar deneyeceksiniz...merhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye ocak ayında izmir irenbe tüpbebek merkezinde tüp bebek yaptıracağım .5 yaşında kızım var o da aynı merkezde tüpbebek yöntemi ile olmuştu ...çarşamba günü randevum var dr Aral özbal ..inşallah bir aksilik çıkmaz .RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Canım benim ya köle olsunlar ona inşallah sağlıklı kardeşi olur canım... Tatlım yanlış anlama merakımi insanlık hali hepimizin başına gelebilir anne karnında belli oldu mu engeli yoksa doğduktan sonra mı oldu ? Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize amin3.gün embriyosuydu canım. 2 tane transfer edilmişti tek gebelik oldu. ilk denemede ne ,nasıl oldu inan unutmuşum.şimdiden heyecan bastı ocak sonu gibi transfer olur sanırım inşallah bir aksilik olmazsa. kızımın bir kardeşi olsun istiyorum.yıllarca çocuk özlemi çektik tam bebek sahibi olduk derken kızımın ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaştık ona bu kelimeyi yakıştıramıyorum ama kızım engelli .Onun bu hayatta sağlıklı bir kardeşi olsun istiyoruz.Rabbim bizi zor bir sınava tabi tutttu 4 yıldır kızım için çok mücadele verdim.Çok yorgunum 2. tüp bebek yolculuğunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayım.Sizlerin desteği ile inşallah bu zor süreci mutlu bir şekilde atlatacağız ...kızımdan önce hep bir çocuğum olsun diye dua ediyordum şimdi Rabbim kızıma sağlıklı bir kardeş versin diye ...ALLAH hepimizin gönlündekini versin arkadaşşlar
ekledim canım hoş geldin aramıza.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin.canım buda imtihan işte..Herkes bi şekilde imtihan içinde.Rabbim üzüntülerimizi azaltsınmerhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye ocak ayında izmir irenbe tüpbebek merkezinde tüp bebek yaptıracağım .5 yaşında kızım var o da aynı merkezde tüpbebek yöntemi ile olmuştu ...çarşamba günü randevum var dr Aral özbal ..inşallah bir aksilik çıkmaz .RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?