Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Evetttttt :) var hamilesiiiiinnn. Hastanede laborantla konustum gecenm idrar testleri eger ikinci izgi silik dahi ciksa gebelik vadir dedi... benim kanda var ama idrarda hala duzgun cikmio. Bukadar bile cikmadi ikinci cizgi hayal meyal goruyorum...
Ayy canm içime su serptin insallah yarinda sevindirir Rabbim senin tup bebekmi kacinci gunun embriyosu ?

Sağol desteğiniz için, benimde 5 gun embriyosu transfer edildi. Umarim bunca agriya hala benimledir. Allah kimseyi bu yolda kucagi bos birakmasin umarim seninde, diger herkesin de kan değerleri pozitif cikar giderek artar.
Âmin canım âmin seni o kadar iyi anlıyorum ki ağladım sabaha kadar bu ağrıyla sancıyla kalmaz diye ama umut Allah'tan medet ondan hakkımıza hayırlısı inşallah

Âmin canım âmin seni o kadar iyi anlıyorum ki ağladım sabaha kadar bu ağrıyla sancıyla kalmaz diye ama umut Allah'tan medet ondan hakkımıza hayırlısı inşallah

Ayni korkuyu yasamisiz. İnsan bilmeyince çok korkuyor. Çok şükür ki senin acin güzel sonuçlandı. Darisi basima. Destek olduğunuz için hepiniz sağolun. Yarin perşembe, 707 defa Ya Varis esmasini çek. İnşallah güzel haberlerini alacağız

Adno28 tatlım ben dayanamadım annemin ısrarı üzerine bu gece acil serviste yaptırdım yarın haberlerini bekliyorum canım :)

Kızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi bana öyle geldi 9.günüm daha
Kızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi b

ana öyle geldi 9.günüm daha
Ayy canm hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin beni beklemedin ama :) sakaa saka cok sevindim canm degeriniyi masallah darisi bana ve tum bekleyenlere inşallah..

Ayy canm hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin beni beklemedin ama :) sakaa saka cok sevindim canm degeriniyi masallah darisi bana ve tum bekleyenlere inşallah..
Âmin tatlım âmin darısı başınıza olsun inşallah Allahım bekleyen herkese nasip etsin

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Rabbim yardımcın olsun canım korkulacak hiç birşey yok zaten duymayacaksin inşallah kaliteli yumoslarin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…