Evetttttt :) var hamilesiiiiinnn. Hastanede laborantla konustum gecenm idrar testleri eger ikinci izgi silik dahi ciksa gebelik vadir dedi... benim kanda var ama idrarda hala duzgun cikmio. Bukadar bile cikmadi ikinci cizgi hayal meyal goruyorum...
Ayy canm içime su serptin insallah yarinda sevindirir Rabbim senin tup bebekmi kacinci gunun embriyosu ?Evetttttt :) var hamilesiiiiinnn. Hastanede laborantla konustum gecenm idrar testleri eger ikinci izgi silik dahi ciksa gebelik vadir dedi... benim kanda var ama idrarda hala duzgun cikmio. Bukadar bile cikmadi ikinci cizgi hayal meyal goruyorum...
Âmin canım âmin seni o kadar iyi anlıyorum ki ağladım sabaha kadar bu ağrıyla sancıyla kalmaz diye ama umut Allah'tan medet ondan hakkımıza hayırlısı inşallahSağol desteğiniz için, benimde 5 gun embriyosu transfer edildi. Umarim bunca agriya hala benimledir. Allah kimseyi bu yolda kucagi bos birakmasin umarim seninde, diger herkesin de kan değerleri pozitif cikar giderek artar.
Âmin canım âmin seni o kadar iyi anlıyorum ki ağladım sabaha kadar bu ağrıyla sancıyla kalmaz diye ama umut Allah'tan medet ondan hakkımıza hayırlısı inşallah
Kızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi bana öyle geldi 9.günüm daha
Saol canım darısı başına inşallah bekliyorum haberlerini :) Allah yardımcın olsun çok dua edicem sana hepinizeKesin kez hamilesin tebrik ederim :))))
Kızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi bana öyle geldi 9.günüm daha
Ayy canm hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin beni beklemedin ama :) sakaa saka cok sevindim canm degeriniyi masallah darisi bana ve tum bekleyenlere inşallah..Kızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi b
ana öyle geldi 9.günüm daha
Çok sevindim maşallah maşallah darısibizlere inşallah.Adno28 tatlım ben dayanamadım annemin ısrarı üzerine bu gece acil serviste yaptırdım yarın haberlerini bekliyorum canım :)
Âmin tatlım âmin darısı başınıza olsun inşallah Allahım bekleyen herkese nasip etsinAyy canm hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin beni beklemedin ama :) sakaa saka cok sevindim canm degeriniyi masallah darisi bana ve tum bekleyenlere inşallah..
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi bana öyle geldi 9.günüm daha
Allah yardımcın olsun inşallah kaliteli yumurtalarin toplanirda güzel bir sekilde döllenirler..Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi
gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Saol tatlım çok teşekkür ederim şimdi kaçıncı gündesin senHayırlı olsun canım gözün aydın
benimde 9.gün 122,78 idigayet güzel
Allah yardımcın olsun canım korkma herşey iyi gider ufak bi işlem sıkma canınıBugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
gözünaydın canım allahımilk önce kalp atışlarını sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan tahlili yaptım sonucum 118,96 çıktı :) yani hamileyimm acaba yüksek mi bana öyle geldi 9.günüm daha
17.gundeyim canımSaol tatlım çok teşekkür ederim şimdi kaçıncı gündesin sen
Rabbim yardımcın olsun canım korkulacak hiç birşey yok zaten duymayacaksin inşallah kaliteli yumoslarin olurBugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Âmin canım cümlemizin başına inşallahgözünaydın canım allahımilk önce kalp atışlarını sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?