• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Hayırlı uğurlu olsun tatlım Allahım kucağına almayı nasip etsin merak ettiğim bişey oldu benimde 5.gün embriyosu bana 12 gün sonra ya test tarihim verildi 5 gün var ben şimdiden yapsam belli olur mu yalnış mı anladım bilmiyorum 7.gün demişsin 2 gün sonra mı yaptırdın test
Sağol canım darısı başına inşallah
bana transferden 10gün sonra test tarihı vermişti doktorum....yani söyle soyleyeyim pzrtsi transfer yapıldı diger pzrtsi kan verdim normalde perşembe vermem gerekiyordu :))) ama beşinci günde idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı...Eğer on gün olduysa çıkar canım

Sağol canım darısı başına inşallah
bana transferden 10gün sonra test tarihı vermişti doktorum....yani söyle soyleyeyim pzrtsi transfer yapıldı diger pzrtsi kan verdim normalde perşembe vermem gerekiyordu :))) ama beşinci günde idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı...Eğer on gün olduysa çıkar canım
MasAllah canm ya 5.gunde cikmis ben idrar yapmaya cesaret edemiyorum ya :( persembe gununu bekliyorum inşallah

Canim msjini simdi gordum ayni gun transfer olmusuz ya senle bende 2 subat pazartesi gunu oldu :) insallah sonuclarimiz pozitif olur ya ben persembe yaptirmak istiyorum banda 15 gun sonra yap dediler hastaneden ama varsa 10.gunde cikar heralde degilmi?
Bende çıkar diye düşünüyorum canım ama zaten umudum kalmadı negatiftir büyük ihtimalle şiddetli karın şişkinliği sancı gaz problemi yaşıyorum artık bugün gülerken bi yandan karnımdan genitale vuran sancıdan ağladım benim gibi hiç yaşayanda olmamış böyle demek ki negatif diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı o zaman aynı günler test yapıcaz inşallah hayırlı olur

canm merhaba hayirli olsun tedavin ins.sonucun pozitif olur benimde 5.gunun embriyosu persembe gunu 10.gun olcak bence 10 gunden once yapma derim senin kacinci gun bugun benim 7
Âmin canım seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif olur umarım benimde senin gibi canım bugün itibariyle 8. Gün olduk hayırlı haberlerle dönelim inşallah ben çok umutlu değilim kendimden ama bakalım

Artık o kadar canım sıkıldı. Ki kızlar üzüldüm hemde çok biliyorum olmadığını nasipte herşey ama okuduklarımdan ne pis zahmet çekiyorum maşallah hiç sıkıntı olmadan bekleyen arkadaşlar olmuş ben şişkinlikten uyuyamıyorum bile doktorum normal dedi de neyi normal normal olsa bir çok kişide olur bir bende mi oldu nette yazıyorum yok kimsede olmamış ohssden bahsedin duruyorlar oda olmadı bende peki bu ne ishal sancı gaz ne bileyim ya çok sormuş :( Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Artık o kadar canım sıkıldı. Ki kızlar üzüldüm hemde çok biliyorum olmadığını nasipte herşey ama okuduklarımdan ne pis zahmet çekiyorum maşallah hiç sıkıntı olmadan bekleyen arkadaşlar olmuş ben şişkinlikten uyuyamıyorum bile doktorum normal dedi de neyi normal normal olsa bir çok kişide olur bir bende mi oldu nette yazıyorum yok kimsede olmamış ohssden bahsedin duruyorlar oda olmadı bende peki bu ne ishal sancı gaz ne bileyim ya çok sormuş :( Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Canim ya morelini yüksek tut umudunu yitirme bende yari umitliyim yari umitsiz gaz olayi bendede oluyor siskinlikte ilaclardandir buyuk ihtimalle olumsuz düşünme sakın..

Canim ya morelini yüksek tut umudunu yitirme bende yari umitliyim yari umitsiz gaz olayi bendede oluyor siskinlikte ilaclardandir buyuk ihtimalle olumsuz düşünme sakın..
Öyle mi dersin canım ya ben bu kadar sancıya olanıda gitti diyorum kendime çok umutluydum zorlu süreçmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Öyle mi dersin canım ya ben bu kadar sancıya olanıda gitti diyorum kendime çok umutluydum zorlu süreçmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım gerçekten çok zorlu süreç 8 gun bekledim kaldi 2 gun ama bendede korku var çok negatifi alirsam diye Bol bol dua başka türlüsü elimizden gelmez.

Artık o kadar canım sıkıldı. Ki kızlar üzüldüm hemde çok biliyorum olmadığını nasipte herşey ama okuduklarımdan ne pis zahmet çekiyorum maşallah hiç sıkıntı olmadan bekleyen arkadaşlar olmuş ben şişkinlikten uyuyamıyorum bile doktorum normal dedi de neyi normal normal olsa bir çok kişide olur bir bende mi oldu nette yazıyorum yok kimsede olmamış ohssden bahsedin duruyorlar oda olmadı bende peki bu ne ishal sancı gaz ne bileyim ya çok sormuş :KK43: Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Merhaba, bendede cok fazla gaz ve siskinlik oldu. Ben bugun transferimin 14. Gunundeyim.. 12. Gun rahatlama olmustu gaz konusunda. Ama ben arastirgigim kadari ile jel gaz yapiomus die okudum. Bunun disinda bilen arkadaslardan yardim istiyorum degerlerim 9. Gun 5.67 12. Gun 31.40 14. Gun 48.10 ( son dger olmasi gerekenden dusuk gibi) 2 gun sonra tekrar istediler ozaman netlesecek. Biraz hevesim kirildi....

Artık o kadar canım sıkıldı. Ki kızlar üzüldüm hemde çok biliyorum olmadığını nasipte herşey ama okuduklarımdan ne pis zahmet çekiyorum maşallah hiç sıkıntı olmadan bekleyen arkadaşlar olmuş ben şişkinlikten uyuyamıyorum bile doktorum normal dedi de neyi normal normal olsa bir çok kişide olur bir bende mi oldu nette yazıyorum yok kimsede olmamış ohssden bahsedin duruyorlar oda olmadı bende peki bu ne ishal sancı gaz ne bileyim ya çok sormuş :KK43: Allah cümlemizin yardımcısı ol[/QUOTE

Bendede gaz ve inanılmaz bir sanci var. Ayni korkulari yasiyorum bugün dayanamayıp doktorla gorustuk. Bilmek ve kesin bir şey demek zor dedi bazen tutunma ve yerleşme agrisi oluyormus. Bazense opu işlemi sirasinda bazen ufak kilcal damarlar zarar görüyormuş ve bunlar gaz sikisamasi ile tekrar zedeleniyormus. Ben JEL kullanıyorum kabizlik yaptigini dolayisiyla gaz yapacagini en bastan söylemişlerdi. Her gun 15 dk yürümeye su ve lifli beslenmeye dikkat ediyorum. Ancak senin gibi korku icindeyim

Merhaba, bendede cok fazla gaz ve siskinlik oldu. Ben bugun transferimin 14. Gunundeyim.. 12. Gun rahatlama olmustu gaz konusunda. Ama ben arastirgigim kadari ile jel gaz yapiomus die okudum. Bunun disinda bilen arkadaslardan yardim istiyorum degerlerim 9. Gun 5.67 12. Gun 31.40 14. Gun 48.10 ( son dger olmasi gerekenden dusuk gibi) 2 gun sonra tekrar istediler ozaman netlesecek. Biraz hevesim kirildi....
Canim umudunu kirma insallah yükselir ya az olup ta sonradan yükselenleri cok okudum ben inşallah bebeğin seninledir canm..

Canim umudunu kirma insallah yükselir ya az olup ta sonradan yükselenleri cok okudum ben inşallah bebeğin seninledir canm..
Bende psikopat gibi arastiriyordum sabahtan beri. Sonra vaz gectim 2 gun sonra ogrenicem zaten. Hayirlisi ise olsun deyip konuyu kapattim yoksa olanada zarar verecegim dusunurken.. saol canim tesekkur ederim.

Bende psikopat gibi arastiriyordum sabahtan beri. Sonra vaz gectim 2 gun sonra ogrenicem zaten. Hayirlisi ise olsun deyip konuyu kapattim yoksa olanada zarar verecegim dusunurken.. saol canim tesekkur ederim.
Canım dua etmekten başka çaremiz yok bende çok araştirdim belirtilere falan takildim :) artk biraktim stres oluyoz yok yere 2 gun sonra benimde test gunum Allah yardimcımız olsun inşallah..

:KK25: Kızlar herhalde pozitif benim idrar testleri yaptım silikte olsa çift çizgi çıktı biri silik diğeri net inşallah tahlilde de böyle çıkar moralim yerine geldi çok şükür inşallah Allahım Hayır haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize

:KK25: Kızlar herhalde pozitif benim idrar testleri yaptım silikte olsa çift çizgi çıktı biri silik diğeri net inşallah tahlilde de böyle çıkar moralim yerine geldi çok şükür inşallah Allahım Hayır haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize
Ayyy canim cok sevindim canm insallah kandada cikar ya ben demi sabah yapsam acaba neyse yarin ola hayrola cok umitli degilim ama Allah insallah benide sevindirir canm..

Back