• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:
Canım hayirli olsun insallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sana aminn insallah canm hergun bir avuc kavrulmamis kabak cekirdegi ye 1 ananasi 4 e bol hergun bir parca ye bol su iç kayisi ye sakin kabiz olma Ve bol bol dua et Allah gonlune gore versin insallah...

Canım hayirli olsun insallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sana aminn insallah canm hergun bir avuc kavrulmamis kabak cekirdegi ye 1 ananasi 4 e bol hegun bir parca ye bol su i kayisi ye sakin kabiz olma Ve bol bol dua et Allah gonlune gore versin insallah...
canım kavrulmamış kabak çekirdeği nasıl oluyor tuzsuz diye üstünde yazılıyorm? bide kabız olmamak için başka ne yaptın opudan sonramı başladın? benim baş düşmanım kabızlık:(
yani günlük ne yedin?

canım kavrulmamış kabak çekirdeği nasıl oluyor tuzsuz diye üstünde yazılıyorm? bide kabız olmamak için başka ne yaptın opudan sonramı başladın? benim baş düşmanım kabızlık:(
yani günlük ne yedin?
Çerezciden buluyorum canim kavrulmamis daha iyimis oyuzden bende kabizdim ama her aksam 3 tane kayisiyi bir su bardagi sicak suyla bekletiyom ilininca suyunu iciyom kayisilarinida yiyom bol su iciyom cok sukur iyi geliyo opudan sonra basladim canm evet Allah insallah tez vakitte versin sanada canm duamdasinn <3 <3

Çerezciden buluyorum canim kavrulmamis daha iyimis oyuzden bende kabizdim ama her aksam 3 tane kayisiyi bir su bardagi sicak suyla bekletiyom ilininca suyunu iciyom kayisilarinida yiyom bol su iciyom cok sujur iyi geliyo opudan sonra basladim canm evet Allah insallah tez vakitte versin sanada canm duamdasinn <3 <3
çok saol canım Allah razı olsun

kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım :KK39:

kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım :KK39:
Hayirli olsun canim insallah hersey yolunda gider ve ve bebegin seninle olur insallah..

Back