Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!
- Konu Sahibi xyzxyz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2014
- 1.141
- 1.335
- 208
- 43
hayırlısı olsun canım 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
Evettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim.darısı benim başıma inşlhhArkadaşlar kan sonucum 106.9 çok şükür 10 yil sonra Elhamdülilallah darisi tüm bekleyen arkadaslarima inşallah..
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Canım Allah razi olsun sağol Amin canım Amin inşallahh tez vakitte Sanada nasip etsin Rabbim ve tum isteyenlere nasip etsin dualarim sizinle arkadaslar..hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim.darısı benim başıma inşlhh
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Canım hayirli olsun insallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sana aminn insallah canm hergun bir avuc kavrulmamis kabak cekirdegi ye 1 ananasi 4 e bol hergun bir parca ye bol su iç kayisi ye sakin kabiz olma Ve bol bol dua et Allah gonlune gore versin insallah...Evettttt Kızlarrrrrrrrr,
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
canım kavrulmamış kabak çekirdeği nasıl oluyor tuzsuz diye üstünde yazılıyorm? bide kabız olmamak için başka ne yaptın opudan sonramı başladın? benim baş düşmanım kabızlıkCanım hayirli olsun insallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sana aminn insallah canm hergun bir avuc kavrulmamis kabak cekirdegi ye 1 ananasi 4 e bol hegun bir parca ye bol su i kayisi ye sakin kabiz olma Ve bol bol dua et Allah gonlune gore versin insallah...
yani günlük ne yedin?
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Çerezciden buluyorum canim kavrulmamis daha iyimis oyuzden bende kabizdim ama her aksam 3 tane kayisiyi bir su bardagi sicak suyla bekletiyom ilininca suyunu iciyom kayisilarinida yiyom bol su iciyom cok sukur iyi geliyo opudan sonra basladim canm evet Allah insallah tez vakitte versin sanada canm duamdasinn <3 <3canım kavrulmamış kabak çekirdeği nasıl oluyor tuzsuz diye üstünde yazılıyorm? bide kabız olmamak için başka ne yaptın opudan sonramı başladın? benim baş düşmanım kabızlık
yani günlük ne yedin?
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
çok saol canım Allah razı olsunÇerezciden buluyorum canim kavrulmamis daha iyimis oyuzden bende kabizdim ama her aksam 3 tane kayisiyi bir su bardagi sicak suyla bekletiyom ilininca suyunu iciyom kayisilarinida yiyom bol su iciyom cok sujur iyi geliyo opudan sonra basladim canm evet Allah insallah tez vakitte versin sanada canm duamdasinn <3 <3
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Canim turk kahvesinden nescafeden uzak dur canm bol bol meyve tuket Allah gonlune gore versin insallah..çok saol canım Allah razı olsun
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Tamam canım Allah razi olsunCanim turk kahvesinden nescafeden uzak dur canm bol bol meyve tuket Allah gonlune gore versin insallah..
- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Tamam canım Allah razi olsun.Canim turk kahvesinden nescafeden uzak dur canm bol bol meyve tuket Allah gonlune gore versin insallah..
- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 37
- 18 Ocak 2015
- 41
- 44
- 18
Canim 2. Testten iki hafta sonra hen keseyi gorduk hem kalp atislarini duyduk.bize o zaman gelin dedi dr.hamile olan arkadaşlar keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz
- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 37
- 15 Eylül 2014
- 1.141
- 1.335
- 208
- 43
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Hayirli olsun canim insallah hersey yolunda gider ve ve bebegin seninle olur insallah..kızlar herkese iyi akşamlar bende yoğun bir günün ardından anca girebildim bugün kontrole gittim kan ve ulturason herşey normal adetimin 1. günü olduğu için doktorum beklemey gerk yok tedaviye başlayalım dedi ve yarın nasipse ilk iğnemi yapmaya başlayacağım
- 15 Eylül 2014
- 1.141
- 1.335
- 208
- 43
amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ...Hayirli olsun canim insallah hersey yolunda gider ve ve bebegin seninle olur insallah..
- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Amin canım sağol iNşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ...