• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid

opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.

opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.
İnsallah guzelce dollenirler ve tutunurlar insallah canm..

Arkadaşlar kan sonucum 106.9 çok şükür 10 yil sonra Elhamdülilallah darisi tüm bekleyen arkadaslarima inşallah..
Canım maşallah çok şükür Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah çok mutlu oldum inşallah tatlım ben çok hastayım ya sende belirti falan yok mu sabahtan bu yana mide bulantım başladı başım fırıldak bildiğin tatlı telaşlar olsun inşallah Allahım bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin

Canım maşallah çok şükür Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah çok mutlu oldum inşallah tatlım ben çok hastayım ya sende belirti falan yok mu sabahtan bu yana mide bulantım başladı başım fırıldak bildiğin tatlı telaşlar olsun inşallah Allahım bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin
Canim bende daha pek bi belirti yok ayy ne guzel baslamissin Amin insallah canm benim sadece kasigimda agri var okadar simdilik bol bol dua edelim canm birbirimize tum arkadaslara Rabbim herkesin cabalarini hayirli sonuclandirsin insallah...

Arkadaşlar kan sonucum 106.9 çok şükür 10 yil sonra Elhamdülilallah darisi tüm bekleyen arkadaslarima inşallah..

Canım gözün aydın çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Hayırlı olsun opunnn... İnşallah o güzel kaliteli yumurtalar, kaliteli embriyolara dönüşüm bir daha senin bırakmamak üzere sana geri gelirler...

şimdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.

Canım gözün aydın çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Amin canım inşallah sağol.

Hayırlı olsun opunnn... İnşallah o güzel kaliteli yumurtalar, kaliteli embriyolara dönüşüm bir daha senin bırakmamak üzere sana geri gelirler...

Canım Tüpdaşlarım;-))moral kaynaklarım;-)şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi
Insallah bu güzel süreç devam eder ve güzel haberlerini alırız canım.

Canım dua etmekten başka çaremiz yok bende çok araştirdim belirtilere falan takildim :) artk biraktim stres oluyoz yok yere 2 gun sonra benimde test gunum Allah yardimcımız olsun inşallah..
Persembe gunu 16. Gunumde yaptirdigim kan testi sonucum 35 cikti... sonlandi yani... ilaclari birakmami soylediler. Reglimi bekliyorum. Hamilelik belirtileri buyuk olcude azalfi goguslerimin sisi indi sayilir. Uzuldum ama cok kaptirmadi kendimi... pozitif haberini aldigim herkes icon kendim gibi sevindim :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah. 2 tane dondurulmus embryom var. 1 tanesi son anda yetisti dolellendi sanirim kalitesi iyi dei midir bilemiyorum. Cozulduklerinde cp olurmu onuda bilmiyorum. Simdi bunlari arastirmaya basladim. Bana hic bilgi vermediler benimde sormak aklima gelmedi kaca bolindu kac hucreli diye transferden once .... 3. Gun embryosu transfer ettiler bana oni biliyorum bir tek.. kafamda deli sorular.....

Back